Živí mrtví (The Walking Dead)
92/100 - 1 121×

Živí mrtví(The Walking Dead)

Epidemie změnila drtivou většinu lidstva ve věčně hladové zombie. Malé skupiny přeživších se snaží najít mezi ruinami nový život, nebo si alespoň udržet ten nynější. Do tohoto světa se z kómy probouzí nicnetušící bývalý zástupce šerifa Rick Grimes. Jak dlouho asi může přežít?

USA | 2010 | Ukončeno
vysílání
11 sezón | AMC | 43 minut
VOD
Netflix | Disney Plus | Max
žánr
Akční, Hororový, Katastrofický
hrají
Norman Reedus (Daryl Dixon), Melissa McBride (Carol Peletier), Andrew Lincoln (Rick Grimes), Lauren Cohan (Maggie Greene), Christian Serratos (Rosita Espinosa), Danai Gurira (Michonne Hawthorne), Cailey Fleming (Judith Grimes), Josh McDermitt (Eugene Porter), Chandler Riggs (Carl Grimes), Seth Gilliam (Gabriel Stokes), Ross Marquand (Aaron), Steven Yeun (Glenn Rhee), Jeffrey Dean Morgan (Negan Smith), Alanna Masterson (Tara Chambler), Cooper Andrews (Jerry)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!

joshua

To Jirkason : Dík za objasnění, nějak mi to uteklo.

2.3.2015 | 20:13:12
Scenárista s veľkým S

Objavy sa Negan ešte v tejto sérii a uvidíme aj ostatne kolónie ? :D

2.3.2015 | 20:15:09
HardyCz

Nevíte někdo, kam zmizel kněz? :D Ten ješte nezemřel, nebo se mílím?

#4824 Jirkason
2.3.2015 | 21:23:31
Jirkason

#4823 HardyCz: Je tam s nimi. Byl vidět u brány, když tam vstoupili a pak v domě někde bokem. Nemá moc prostor a hádám, že ani mít nebude, Bude pak stále jen v kostele.

#4828 HardyCz
2.3.2015 | 21:27:33
borak

Největší zklamání jednoznačně to, že Rick shodil svůj beard :(

#4828 HardyCz
2.3.2015 | 21:28:37
Cermb0

Suprovej díl! Dobrá změna. Rick úplně nový člověk.

2.3.2015 | 21:37:18
kiso1561

moja menšia predstava o finále tejto série :D : pozor veľké spoilery z komixu…

osobne dúfam, že v predposlednej časti by mohol Rick zabiť Peta (manžel Jessie) a rovnako ako v komixe by výstrel prilákal tú hordu, ktorá na Alexandriu zaútočí vo finále.. končilo by to napríklad ako postrelia Carla a celkovo by to bol taký dobrý cliffhanger kedy by bola Alexandria zamorená a museli by sme čakať do Októbra kto všetko prežil a ako to skončí :D čo myslíte?

2.3.2015 | 21:39:44
HardyCz

#4824 Jirkason: Aha, vůbec jsem si ho totiž nevšiml. Také si myslím, že už nebude mít moc prostoru.

#4825 borak: Předtím vypadal správně bad-ass, teď vypadá jak dítě :D (to mi tak připomnělo tenhle obrázek http://goo.gl/8z1Pzh :D )

#4842 Hodooor
2.3.2015 | 21:41:31
lightbrand2

Oholen a ostříhán je z děduly 20 letý policajt v čisté uniformě :-D

2.3.2015 | 21:53:38
Frky

Lidi a co ten Morgen dočkáme se ho ? nebo až v další seri 6 ?? podle mě tam bez tak dlouho nevydrží vždy se to nějak pokazilo :D a hrát si na šerifa a jiné v malé vesničce to je coool spíš ,aby hledali příčinu infekce viru a toho jak zneškodnit všechny zombie ! A nakonec Morgen pude do Washingtonu kde Rick a skupina nebude :D

2.3.2015 | 22:32:00
heminstein

Díl se mi taky líbil. Trochu mi to připomnělo atmosféru z prvních dvou sérií. Ale ani dřívější díly z této série, od smrti Beth, nebyly špatné. Zajímá mě, jestli se vyvine něco mezi Rickem a blondýnou, která ho stříhala. Rick se krapet chová, jako kdyby měl posttraumatickou stresovou poruchu (až když se člověk dostane do bezpečí, začne mít psychické problémy z psychického či fyzického vypětí, kterému byl vystaven).

2.3.2015 | 22:45:56
Král Jelimán

Poslední díl 5×12 měl podle mne hlavu i patu. Dostalo se nám možného komunitního přežití. Naše parta je sice obezřetná a mají k tomu ůvod. Ovšem nebyl by právě princip komunit možnost realného žití? Vždyt skupina majíc svět k žití a všechny jeho suroviny, je stále jako oškubané kuře?! Osobně doufám, že uvisím náznak živata ve skupině přeživších s realnou strukturou vedení, alespon v dalších dílech. Nerž teda se dostaneme dějově k nějakému peudo warlordu atd. Jednoznačně jeden z tě hodně povedených dílů

2.3.2015 | 23:40:20
k_ub0

Zdá sa iba mne že sa tá hlavna žena šéfka Alexandrie podobá na tu ženu z Terminusu ? Teda nehrá ju ta ista žena herečka ? https://www.facebook.com/photo.php?…

#4834 heminstein
3.3.2015 | 0:16:22
heminstein

#4833 k_ub0: Rozhodně nepodobá.

#4836 k_ub0
3.3.2015 | 9:34:11
Thomas Morta

Všimli jste si, že na konci proslovu začala Rickovi hrát Guvernérova hudba?

#4887 Moser5521
3.3.2015 | 9:52:47
k_ub0

#4834 heminstein: no ano su uplne ine nemaju podobne tvare a vlasy že ne šak otvor oči .:D

#4839 Monkeyskunk
3.3.2015 | 9:53:03
miquik

Proč kam zmizela Rickova zbraň kterou schoval za plotem ?

3.3.2015 | 12:37:39
miquik

Jinak, skvělá epizoda… jak sou všichni z toho kulturního prostredí najednou.. úplne vedle.. a to napetí z té jejich pochopitelné ostražitosti.. no paráda.

3.3.2015 | 12:40:26
Monkeyskunk

#4836 k_ub0: šup studenou sprchu a znovu se podívej. Pokud se nic nezmění, tak rovnou k očaři :-D

#4840 k_ub0
3.3.2015 | 12:55:56
k_ub0

#4839 Monkeyskunk: Riešia tovky tisic fanušikov takže nejsom jediný kto vidi podobu

#4841 Cermb0
3.3.2015 | 14:32:24

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Walking Dead

Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Další seriály

Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama