Živí mrtví (The Walking Dead)
92/100 - 1 121×

Živí mrtví(The Walking Dead)

Epidemie změnila drtivou většinu lidstva ve věčně hladové zombie. Malé skupiny přeživších se snaží najít mezi ruinami nový život, nebo si alespoň udržet ten nynější. Do tohoto světa se z kómy probouzí nicnetušící bývalý zástupce šerifa Rick Grimes. Jak dlouho asi může přežít?

USA | 2010 | Ukončeno
vysílání
11 sezón | AMC | 43 minut
VOD
Netflix | Disney Plus | Max
žánr
Akční, Hororový, Katastrofický
hrají
Norman Reedus (Daryl Dixon), Melissa McBride (Carol Peletier), Andrew Lincoln (Rick Grimes), Lauren Cohan (Maggie Greene), Christian Serratos (Rosita Espinosa), Danai Gurira (Michonne Hawthorne), Cailey Fleming (Judith Grimes), Josh McDermitt (Eugene Porter), Chandler Riggs (Carl Grimes), Seth Gilliam (Gabriel Stokes), Ross Marquand (Aaron), Steven Yeun (Glenn Rhee), Jeffrey Dean Morgan (Negan Smith), Alanna Masterson (Tara Chambler), Cooper Andrews (Jerry)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!

Geek

#4748 Majestic: Tak podle tvýho popisu mě napadá maximálně Kevin Durand, což by rozhodně nebyla špatná volba. Koho hrál ve Stargate už si nepamatuju, ale jeho Keamy v Lost je jedna z nejlépe napsaných a odehraných postav v celém seriálu. Mě by se jako Negan nejvíc líbil Vinnie Jones. Kdo viděl jeho řezníka v Půlnočním vlaku pochopí.

#4762 L0newolf #4778 Majestic
25.2.2015 | 19:10:36
L0newolf

#4761 Geek: v SG-1 hrál Goa'ulda Zipacnu, a Keamy byl povedenej, to jo…btw teď se taky má objevit ve Vikings, tak jsem zvědavej :-)

25.2.2015 | 20:56:22
Cybercaf

Nechápu proč jste kolem toho dělali takový obštrukce, jelikož sem LOST nikdy moc nesledoval ale z Brány mám docela znalosti tak stačilo říct Zipacna a hned bych věděl :) Pravý záporák od pohledu. Vím že se bavíme o Neganovi, postavě z komiksu, která se dá považovat za spoiler, ale už tolik lidí to tu nevědomky zmínilo, že to asi není žádné tajmeství…

25.2.2015 | 21:30:48
Reagger

http://blogs.amctv.com/…-90-minutes/ Tady je potvrzený, že to finále bude mít 90 minut, takže tomu věřte :) S tím, že bude prodloužený první díl se buď spletli nebo lhali no, ale stejně se toho dočkáme a tak snad, když už to bude takhle dlouhý, to bude i epický.

#4765 Cybercaf #4768 Jirkason
25.2.2015 | 21:52:05
Cybercaf

#4764 Reagger: Jenže já si myslim, že to bude mít 90 minut,aby si všechny postavy stihly vylít srdíčka :D

#4766 Reagger
25.2.2015 | 22:02:31
Reagger

#4765 Cybercaf: :) Třeba jo a třeba ne, mě to nevadí, já si užiju každý díl, ale psali, že to finále má být epický … takže to vidím, že zase někdo umře, protože o mid season finále říkali totéž … a čeho jsem se dočkali.

25.2.2015 | 22:06:22
borak

Jinak Rick s tím plnovousem je dobrý badass :)

25.2.2015 | 22:11:17
Jirkason

#4764 Reagger: 90 minut to bude mít, ale s jejich reklamovým blokem. Oni počítají normální díl jako 60 minutový, i když má jen 43 minut a zbytek jsou reklamy. Takže výsledná délka finále bude tak 60 minut a zbytek jejich reklamy. Ale pořád lepší než nic.

#4769 Reagger
25.2.2015 | 23:39:06
Reagger

#4768 Jirkason: No jasný no, já jsem si to potom taky říkal, ale tak prostě bude to delší aspoň o něco.

26.2.2015 | 7:38:19
Bublaninamorava

omg, jak jsem to tu pročítal, už dlouho jsem se tak nenasmál…hihihihi

26.2.2015 | 11:33:22
TinaMar

Durand by byl ok, už od 1. pohledu je nesympatický, vysoký (+ když ještě něco nabere). Pobavila scéna s Aaronem a hrací skřínkou. Poslední díl vypadal dobře, jsem zvědavá na další.

26.2.2015 | 11:53:40
k_ub0

Spomenul som si že davno sa hovorilo že sa má vratit Morales z prvej seria viete niekto či to bol FAKE alebo sa vráti lebo sa pisali ze samotny herec naznačil niečo na socialnej sieti a nejak sa zabudlo nato bude tam či nie ?

#4775 Cermb0
26.2.2015 | 14:38:40
k_ub0

Povedal by niekto ze toto je Abraham ? :D http://img1.wikia.nocookie.net/…ael-cudlitz_(1).jpg

26.2.2015 | 20:11:19
Cermb0

#4772 k_ub0: Těžko říct, možná bude v Alexandrii. :) Každopádně v zapomnění opět upadl Morgan..

#4776 k_ub0
26.2.2015 | 21:08:30
k_ub0

#4775 Cermb0: No teoreticky by sa tam mohol dostat z jeho rodinou ale pamatam si že odišiel iba z malym revolverom na 6 nabojov a poloprazdnou krabičkou nabojov :D tak musel mat po ceste teda štastie ak to dal ak bude ešte v serialy som zvedavy čo robil celu tu dobu typujem ze cestou prišiel o niekoho z rodiny možno zena mozno dcera alebo obe a bude sám lebo každy niekoho stratil no som ale zvedavy či tam bude a či sa bude riešit jeho minulost a tak isto aj na morgana som zvedavy inač toho tam mali dat davno lebo on je zaujimava postava a bol tam iba 2 krat mali by ho konečne dat uz do skupiny .

#4777 Thomas Morta
26.2.2015 | 23:08:09
Thomas Morta

#4776 k_ub0: Na druhou stranu se oddělil ještě před tím, než se v Georgii pospojovala velká stáda, která odřízla Rickovu skupinu. Třeba stihli odjet do jiného státu a narazili na nějakou komunitu.

#4779 k_ub0
27.2.2015 | 9:58:07
Majestic

#4761 Geek: jj trefa Kevin Durand :-)

27.2.2015 | 10:17:13
k_ub0

#4777 Thomas Morta: uvidíme poprave sa po dlhej dobre strašne teším novy diel lebo som zvedavy na tu komitu ako to tam bude vyzerat a všetko ale podla mna woodbury bolo uplne super ak by tam nebol šef guverner woodbury bola pekna komunita vyzeralo to tam utulne , som zvedavy na alexandriu

27.2.2015 | 14:53:45
ZvacA

No tak jestli to fakt připsali Durandovi, ačkoli teda jinak nic proti tomuhle srandistovi, tak to to seriál zase posral. Podoba s komixovou předlouhou nulová, charakterově to bude předpokládám podobná kakastrofa jako u Guvernéra, kde se taky ve vším sekli. Yep, to zas bude interpretační lahoda. Můj ty světe… škoda, doufal jsem v sofistikova­nější výběr.

#4781 Cermb0
27.2.2015 | 15:36:15

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Walking Dead

Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Další seriály

Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama