Živí mrtví (The Walking Dead)
92/100 - 1 121×

Živí mrtví(The Walking Dead)

Epidemie změnila drtivou většinu lidstva ve věčně hladové zombie. Malé skupiny přeživších se snaží najít mezi ruinami nový život, nebo si alespoň udržet ten nynější. Do tohoto světa se z kómy probouzí nicnetušící bývalý zástupce šerifa Rick Grimes. Jak dlouho asi může přežít?

USA | 2010 | Ukončeno
vysílání
11 sezón | AMC | 43 minut
VOD
Netflix | Disney Plus | Max
žánr
Akční, Hororový, Katastrofický
hrají
Norman Reedus (Daryl Dixon), Melissa McBride (Carol Peletier), Andrew Lincoln (Rick Grimes), Lauren Cohan (Maggie Greene), Christian Serratos (Rosita Espinosa), Danai Gurira (Michonne Hawthorne), Cailey Fleming (Judith Grimes), Josh McDermitt (Eugene Porter), Chandler Riggs (Carl Grimes), Seth Gilliam (Gabriel Stokes), Ross Marquand (Aaron), Steven Yeun (Glenn Rhee), Jeffrey Dean Morgan (Negan Smith), Alanna Masterson (Tara Chambler), Cooper Andrews (Jerry)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!

Pureskill

Dnešní díl se mi docela líbil, a vypadáto že přijde MORGAN!!!! NA 45:35 (čas) mužete vidět značku Morgan!!!! Že by už konečně dorazil????

9.3.2015 | 14:19:41
Ben111

Všimly jste si na konci, při záběru na Ricka, názvu ulice? Náhoda nebo něco chtéjí naznačit? :-)

9.3.2015 | 14:20:47
giannis

Tak ne beru zpet))

9.3.2015 | 14:24:39
janky82

Celú časť som bol v napatí a čakal som, že sa niečo stane a.. nestalo sa nič??? Sašenke začalo trošku hrabať, Karolínka čmajzla buchačky a ten mladý sa teraz bude počurávať, Daryl dostal motorku a pridá mu to na imidži, seržo zasa bíro,Miška sice zložila katanu, ale má ju v pohotom stave a Nikovi sa bude spať lepšie, lebo má búchačku, ale možno aj horšie, lebo mu bude hučať v rohu (sice neviem koľko by zdravý človek bez toho vydržal, možno preto je svet taký zlý, keď si človek neuľavý, tak mu ebe). Ostatní dostanú priestor asi v ďalšej časti. Inak tá ženská sa mi zdá divná, ale zasa všetci nemôžu vyzerať k svetu. Rád by som vedel, čo znamenalo to A-čko (pripomína mi to terminus) ako štempel na ruke a taktiež to W-éčko na tom walkerovi. A tiež ma pobavila tá cedulka morgan, počítam, že to bude žolík o k torom nevedia a tiež si myslím, že nahradí niekoho zo skupiny. A tá bloncka po tom čo bude s rikom vymetať špajze, tak tiež pôjde. Ale veď uvidíme :)

#4927 L0newolf
9.3.2015 | 15:29:55
Remssley

Zaregistroval nekdo Eugena? :D

9.3.2015 | 15:59:52
hoolio88

#4919 mjmartin167: V podstatě ten koník dopadnul stejně jako svýho času Dale, ale bylo mi ho líto dost… Jinak se vůbec neobjevuje Eugene a ten kněz. Ne, že bych je postrádal…

9.3.2015 | 16:08:14
L0newolf

#4924 janky82: Tipuju, že „A“ jako Alexandrie a „W“ jako Wolves…Morganovi ulice jsem si taky všimnul, kdoví, jestli to je předzvěst, no a Jessie? Ta ho tam vyloženě chce :-)

#4928 janky82
9.3.2015 | 16:22:04
janky82

#4927 L0newolf: Noo, tak to ma logiku :)

9.3.2015 | 16:32:41
JaRaN

Cadaverous to nazval přesně – tohle všechno jsou „přechodové“ díly. Naservírujeme těm blbcům zbytečně roztahané díly a na finále jim něco předhodíme, budou z toho na s..čky a vše bude zapomenuto. Tohle přesně předvádí už dvě serie. Chvílema jsem naštvaný i na sebe, neb to vidím a stejně na to čumím! Už se vykecává o nesmyslech i Abraham. Tak nějak nemůžu ani říct, jestli mě něco teď pobavilo, nebo zaujalo. Minule to alespoň byl okamžik Daryla s kucháním hlodavce a potom zase Daryl s Carol a jejich rozprava o jeho hygieně..Pokud se chystají ukolébat diváka před „velkou a překvapivou“ akcí, tak fajn, ale na to stačí díl. Myslím, že už víc rejžují, než filmují. Skončí to jako Simpsonovi – ti už jsou po smrti několik serií a stejně se na nich perou prachy. Ale na rovinu – stejně se sebe dělat blbce nejspíš nepřestanu a jistě je nás hodně :o)

9.3.2015 | 16:33:17
JaRaN

Slibuju, že už takový román psát nebudu :o)

9.3.2015 | 16:34:01
k_ub0

Mne je divná ta Alexandria jednu chvilku mam pocit že je to nejaky oyeb a dalšíu chvilku vidim tých nemožnych bezbrannych ludí že oni by nikdy nedokazali porazit Ricka a jeho skupinu pardon Rodinu :D lebo rick a spol si zažili svoje nezdá sa mi ani ta bloncka uplne od prvej chvile ako uvidela ricka sa chovala ako keby ho milovala cely život a stale sa mu podlizuje a rick bol prenu uplne cudzi človek a za taku kratku dobu ho nemohla spoznat možno to nanho iba hraje ako súčast nejakej Hry Alexandrie ako rick spominal či nanich niečo nehraju bol by som radšej keby bola ta dobrá ale dufaj v najlepšie čakaj najhoršie :D a rick sa začína čím dalej viac podobat na SHANE-na ked koketuje s vydatou ženou a na jej manžela pozera ako LEV na Gazelu :D .A ten záber ako sleduje Jessie a jej muža a chytí si ten maly revolver je dvojvyznamový záber bud to chceli iba upozornit ze má tu zbran čo ukradla Carol alebo má prepinačky a svrbia ho prsty :D Diel sa mi nahodou dost pačil aspon sme zase boli trošku v divočine s Darylom a to sa mi pačilo pripomenulo mi to 1– 2 seriu ..

9.3.2015 | 17:00:29
ElliotOr

Nemyslíte, že na čele walkera to nebylo"W", ale „M“ jako Morgan. Aji závěrečný úhel kamery na dabl mrtvého :D walkera by tomu nasvědčoval.

#4935 chir #4940 Komanc
9.3.2015 | 17:22:55
badyvlasim

Lidi, pochopte, ze i v predloze jsou klidna mista a nemuzou se akce dit celou dobu. TEd bude chvili klid a nebojte, pak to prijde. Me daleko vic stve, ze meni charaktery postav oproti komiksu. Takovej Guverner byl uplne zkurvenej. Abraham,Tyrrese to same. Snad neposerou i velke N

#4937 Darmody
9.3.2015 | 17:39:42
Cermb0

Průměrný díl, neurazil ale docela slabota. Na druhou stranu chápu, zkrátka vykresloval Alexandrii.

9.3.2015 | 18:16:37
chir

#4932 ElliotOr: nad tím jsem taky přemýšlela, ale to by neodkazovala k wolves, na které jsou ty další odkazy, ale vzhledem k tomu názvu ulice se to trochu vrací do hry. Uvidíme.

čestný člen redakce
9.3.2015 | 18:32:21
Reagger

Nový díl nebyl špatný, spíš byl takový odpočinkový a pomalu diváky připravuje na (snad) velkou akci ve finále. Navíc člověk, co nečetl komiks, pořád neví co od Alexandrie čekat a to je dobrý. Pro mě je třeba dost zajímavé vidět všechny ty postavy upravený a ne v těch špinavých hadrech co měli v „divočině“. Jsem taky docela dost zvědavý, co tvůrci zamýšlí se Sashou, protože si myslím, že každým novým dílem jí nenávidí čím dál víc fanoušků. Rozhodně bych vyměnil za ní Tyreese, ikdyž i on někdy lezl na nervy. Z Carol začíná být docela strašák, ale u tý postavy se docela bavím, někdy má fakt dobrý hlášky :-)

9.3.2015 | 19:26:27
Darmody

#4933 badyvlasim: V seriálu bude další Negr?

9.3.2015 | 20:18:48
JaRaN

Alexandrii lze brát jako dobrou i špatnou. Třeba naši partu chtějí proti někomu jen využít Ale škarohlíd jako já je ve střehu. Bloncka jakoby byla nasazená na Ricka, gay pár na Daryla (kterého ted jako problemativkého chtějí dostat ven). Rick a Buldoček dostali jako ti ostražitější „funkce“ jakože si jich váží…atd. Rozhodně však Carol hraje puťku skvěle a jistě to bude mít vliv na další děj.

9.3.2015 | 20:28:34
kezir89

JaRaN – taky jsem si říkal, zvláště po té, co Aaron říkal, že lidi jsou nejdůležitější zdroje … takže to, že dotáhnul tak velkou skupinku lidí, jako je ta „naše“ je více než podezdřelé :)

A k dnešnímu dílu, docela mě bavil. Vidět tu naivitu lidí v komunitě, kde jejich největší strach je z toho, co mají uvařit a vědět, co si prožili ti venku, to je prostě mazec :)

9.3.2015 | 20:34:34
Komanc

#4932 ElliotOr: Proc by mu to na tu palici ale ryl vzuhuru nohama? Leda jako Tarzan z naky vetve?

9.3.2015 | 21:59:00

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Walking Dead

Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Další seriály

Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama