Upíří deníky (The Vampire Diaries)
89/100 - 654×

Upíří deníky(The Vampire Diaries)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Obecná diskuze

Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!

tracyho.tygrice

Já si teda myslím že Kai mrtvý je – i když bych si moc přála aby nebyl. Postava s takovým potenciálem tam nebyla od Klause..pokud by ho fakt takhle trapně odpravili, tak je to hodně zlý. Bohužel si myslím, že kdyby byl „jen“ KO, tak mu Damon jen zlomí vaz, obávám se že ta useklá hlava má být definitivní :( – i když je to cypovina na x-tou.

17.5.2015 | 10:10:14
blacken

#7619 styles: NO ale to pořád smysl nedává, protože Kai tam jasně říká, že to kouzlo, který spojuje Elenu a Bonnie nemůže zrušit, ani kdyby chtěl, protože ho udělal předtím, než zemřel… a teď už ho zrušit nemůže. Stejně tak jako začaroval dům… Je fakt, že to nedává vůbec smysl… ale to v tom seriálu tolik věcí, že už by mě tohle ani nenapadlo řešit.

17.5.2015 | 10:46:02
goldi20

Někdo píše, že by se Elena zase změnila v upíra..... pokud si upír vezme lék na upírství, už nemůže být zpět upírem,… aspoň tak to říkaly :D ale je fakt že se tvrdilo že nemůžeš být zíroven, upír, a čaroděj. A najednou máme zcela nové čaropíry...... A Elena upírem nikdy nechtěla být, zachrnáila tím Metta tehdy. Jsem zvědavá, jen bratři Salvatoři, novej páreček na obzoru, čaropíři, a Elena s upířím lékem v krvi. Inu teoreticky to potenciál má :)

17.5.2015 | 12:14:17
ilandra83

herečka Nina Dobrev se do seriálu nikdy nevrátí…tudíž The vampire diaries budou bez Eleny

#7626 anndy
17.5.2015 | 19:08:47
tracyho.tygrice

To všichni víme, nicméně není vyloučený, že poslední díl předtočili – za předpokladu že budou chtít udělat happy end. Je myslím potvrzený, že příští série je poslední, tudíž to je docela možné. A že se k ní budou chtít dostat další upíři atd. přece můžou, bude ukázaná jen rakev nebo hrobka a je to :)

#7628 Nitram92
17.5.2015 | 22:22:22
anndy

#7624 ilandra83: nikdy neříkej nikdy, teď po ní ani pes neštěkne a ještě se bude vracet do 8. řady :-D

#7627 blacken
18.5.2015 | 17:23:48
blacken

#7626 anndy: Teda fuj :D:D Jako někdo s vizáží a talentem Niny asi bude mít lepší věci na práci, než hrát v něčem tak „ubohým“, jako jsou VD v posledních řadách. I když dojde talent, vizáž jí zůstane. Celkem jí to přeju… Minimálně někomu došlo, že nemůže hrát „teenage upírku“ celej život.

A zdá se mi, že tvůrcům dost nedošlo, že se za 5 let změnilo i publikum a už to nesledujou naivní náctiletí :D

18.5.2015 | 19:32:17
Nitram92

#7625 tracyho.tygrice: Pokud se nepletu, tak ještě není jisté, že příští série je poslední. Ale myslím si, že ve finální epizodě celého seriálu Nina hrát bude – že jí překecají na menší roli. Přeci jen byla šest let hlavní postavou a tím, že ji nenechali zemřít si připravují vrátka na její návrat na úplném konci. A nebo třeba taky ne, uvidíme :)

21.5.2015 | 18:32:49
google147

Nina je do posledního dílu seriálu na 100% jistá – sama tvůrcům řekla, že s ní mají počítat a už je to prý domluvené.

21.5.2015 | 18:43:13
tracyho.tygrice

To fakt pořád není potvrzené že 7 série nebude poslední? Boha doufám že mají rozum!

#7637 RoseMary
21.5.2015 | 22:06:12
ilandra83

Nina Dobrev bude natáčet novej seriál…myslím že odešla, protože se Ian oženil

22.5.2015 | 11:46:27
Pájůš1997

Ahoj, na internetu pořád čtu, že ta 7.epizoda nebude bez Eleny ( Nina Dobrev ) dost dobrá, že to bude o ničem, ale podle mého názoru si myslím, že Elena nebyla mou hlavní postavou.. Pořád tam máme někoho, kdo nás od tohoto seriálu neodtrhne , třeba Stephan, Damon, Matt , Tyler, Caroline, Enzo, Bonnie, Jeremy, Alarick .. Myslím, že oni tomu seriálu dodávájí ten pravý důvod proč se koukat na tenhle seriál.. Ano Eleny je škoda, ale podle mě si myslim, že většina lidí jsou zamyšlení co se stane s ostatníma .. :) Vím, že teď se najde dotyčný kdo semnou nebude souhlasit.. takže proosím :D nejeďte do mě, tohle je MŮJ VLASTNÍ NÁZOR .!

22.5.2015 | 19:41:04
Pájůš1997

Ahoj, na internetu pořád čtu, že ta 7.epizoda nebude bez Eleny ( Nina Dobrev ) dost dobrá, že to bude o ničem, ale podle mého názoru si myslím, že Elena nebyla mou hlavní postavou.. Pořád tam máme někoho, kdo nás od tohoto seriálu neodtrhne , třeba Stephan, Damon, Matt , Tyler, Caroline, Enzo, Bonnie, Jeremy, Alarick .. Myslím, že oni tomu seriálu dodávájí ten pravý důvod proč se koukat na tenhle seriál.. Ano Eleny je škoda, ale podle mě si myslim, že většina lidí jsou zamyšlení co se stane s ostatníma .. :) Vím, že teď se najde dotyčný kdo semnou nebude souhlasit.. takže proosím :D nejeďte do mě, tohle je MŮJ VLASTNÍ NÁZOR .!

22.5.2015 | 19:41:15
Pájůš1997

ilandra83 : Ne odešla proto, že strávila skoro 6 let u jednoho seriálu, nechala toho, protože život má jen jeden, nemůžeš skejsnout u jednoho seriálu půlku svého života, užívá si teď nového života, nových lidí..

22.5.2015 | 19:42:35
Pájůš1997

a ne není poslední.. :) Mám na Facebooku toho tolik, o Upiřích deníkách, že budem mít na co koukat.. :D

22.5.2015 | 19:49:56
RoseMary

#7600 kath023: ja si myslim ze je to 4×21 ale taky si nejsem moc jista.

1.6.2015 | 18:56:04
RoseMary

#7630 tracyho.tygrice: nekde jsem videla ze plecka ma napady az do desate serie,ale myslim si ze by asi bylo lepsi v nejlepsim prestat samozrejme je to jenom muj nazor,ale abych byla uprimna tak nechapu co chteji vymyslet jeste dalsi ctyri roky.uprime se mi serial libi a bavi me ale dalsi serie bez eleny to uz asi proste nebude ono,ale pokud to bude pravda a the vampire diariess bude mit vazne deset serii tak se na ne budu koukat ale mam strach z toho aby se na to dalo koukat protoze jsem the vampire diaries mela rada ale tahle serie se mi uz nelibi tak jako ty predchazejici mozna je to serialem mozna je to mnou nevim,ale je taky dost mozny ze jsem proste uz starsi a koukat se na nesmrtelne upiry uz me nebavi.mam proste jine zajmy zmenila jsem se a netravim cas jenom sledovanim serialu.

1.6.2015 | 21:13:48
Stelly

Hele asi jsem jediná,ale já jsem spokojená tahle sérka byla nejlepší a líbila se mi víc jak támhle nějaká 3. nebo 2. .......Podle mě je dobře jak to vyřešily a řekla bych,že seriál zase dostal dobrej směr a potenciál.....Co se týká čaroupírů,podle mě je to úplně jasný a jestli to někdo nepochopil tak fakt nevím.....Co se týká kouzla,podle mě ani Kai sám moc nevěděl jestli se dá zrušit jinak než Boniinou smrtí.....A pak si taky myslím,že je dobře,že jsme to že Nina Dobrev opouští seriál věděli dřív,protože přece jenom,kdyby to s ní vyřešili třeba nějak jinak např.:smrtí.....Tak by se zase miliony fanoušků dohadovalo,že určitě zase obživne a jak je to trapný a podle mě tomuhle chtěla Nina zabránit..... ;-) A jinak vás lidi nechápu když je díl/série plná kravin a je nudná nebo bůhvíčeho je to super série…Když je sérka super tak někteří nadávají.....Jen tak mimochodem menší poznámka pro ty co tu pořád říkají jak koukají jen ze setrvačnosti-kdyby to bylo tak špatný věřte mi,že byste nesledovali a že byste se koukli max. na poslední díl ;-) Můj názor…!

#7639 blacken
3.6.2015 | 20:21:11
blacken

#7638 Stelly: No asi to taky bude tím, že každý považuje za nudné a plné kravin. Osobně se mi zdá, že tahle série byla plná kravin a nesrovnalostí. Kouknout jen na poslední díl by nemělo moc smysl – aspoň já ráda tuším, jak k tomu došlo. Takže i sledování ze setrvačnosti je dost relativní. Zatímco dřív jsem se na nový díl i těšila, tak teď to beru spíš jako kulisu a klidně i sem tam nějaký vynechám. Celkově i posle ohlasů na netu nemám dojem, že bych si tohle myslela sama…

#7640 Stelly #7641 RoseMary
6.6.2015 | 13:17:27
Stelly

#7639 blacken: Mě osobně teda nebavila zase 2. nebo 3. a to je všichni tak opěvují jak jsou to nejlepší série......Jinak jako beru to,že chcete vědět jak to dopadne(i to co bylo před tím),ale tak jako když to pak ti lidi třeba sledují každej díl a nadávají jak to je příšerný a sledují jen ze setrvačnosti.­....Třeba lidi jako ty kteří to maj jako kulisu a pár dílů vynechaj.....Tak to není zas tak příšerný.....Ale prostě kdybych měla série napsat od nejlepší po nejhorší tak by to bylo asi takhle: 6.,1.,5.,3.,4­.,2. Ono to hlavně spíš i záleží na individualitě a na tom jak to každý chápe a jak kdo bere co za kraviny ...... Ale občas mi třeba fakt přijde že ty lidi už fakt neví co chtěj! ;-) Nechápej mě zle!Mluvím obecně..

#7649 blacken
6.6.2015 | 16:12:02

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama