Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Janina Gavankar
29.11.1980 | 29.11.2024 -
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
ale asi nevi co je ziletka mel by se oholit…jak je v tom super.cz clanku:
#7597 anndy: jojo,je to možný :) on i říkal,že s Ninou se rozešli protože on chtěl rodinu…že už má na to věk :)
poslední díl byl naprosto epik :-) aspoň pro mě a moje delena srdce :-) a můj názor jak tohle skončí??Elena odjede s Jo,aby jí a její dvojčata ochránila,Alarik zůstane aby zničil ty upíročaroděje,Damon zůstane kvůli matce,ale na konci se oba k nim vrátí :-) (aspoň doufám,že to takhle dopadne…)
Teorie pěkná, ale asi nevěřím..hlavně – Elena už není upír, obávám se že jako ochrana pro Jo by moc platná nebyla :D
#7605 Kali#7604 tracyho.tygrice: spíš jsem to myslela tak,že by se ukryla někde s ní,daleko aby je nikdo nenašel,pořád totiž tak nějak doufám,že se jí Damon nevzdá a že by mohl mít nějakej závažnej důvod,proč se hned nestane člověkem a aby byla El v bezpečí,tak jí někam odklidí a pak se pro ní vrátí :-) ale podle proma,těžko říct…
http://vampirediaries.alloyentertainment.com/…episode-622/#4
http://vampirediaries.alloyentertainment.com/…episode-622/#4
ja mel zato ze elena umre nebo odejde nekam kde bude v bezpeci…me se zda ze hodne lidi se tady o tom bavilo ze se sni neco stane…ale asi ma typek pravdu ze odejde elena s jo nekam do bezpeci pokad teda nekdo z nich neumre…
zdravím, mohla bych se zeptat kolik je knížek TVD??
#7610 kath023#7609 le.nul.ka: Hodně :D V češtině jich vyšlo 17 myslím,nevím jestli jsou ještě další.
#7582 kath023: ja si myslim ze sedma serie bez eleny uz asi nikdy nebude to co byvala.elena je proste elena a patri k damonovi,ale kdyz nina odchazi co se da delat,ze jo.rozumim tomu ze drzet v serialu nekoho jenom proto aby se na ten serial lidi neprestali koukat je kravina,ale eleny mi je proste lito doufam ze v sedmicce budou nove postavy ktere budou treba lepsi nez cela stara elena a hlavne tam nebudou jenom na zachranovani.priznejme si to:snad v kazde serii zachranovali elenu.tohle je proste ohrane.
no tak tendle dil byl fakt smutnej…ale zajimalo by me co Damon delal tam na hore…jestli ochranuje Elenu kdyz spinka…nebo co se vubec stalo v tom jejich mestecku…protoze nevypadalo moc dobre po tech par let…a ted cekat na dalsi radu nez se to dozvim no nic cus
#7613 NIKITO#7612 ezeky: ja mam tip, ze se z Damona zas stal ten nelitostny Damon jak jsme ho znali na zacatku, ale kdo vi, nechme se prekvapit…
#7644 RoseMaryJá spíš tipuju, že se z něj stal strážce města… Jedno se ale tvůrcům musí nechat. Tohle pro mě měla být poslední série s tím, že uvidím, jak to dopadlo s Elenou a sedmou už vynechám. Tím, že Elena tam takhle je a není… mi to asi nedá a budu koukat i na sedmou… nebo aspoň občas.
Větší kravinu by člověk nenašel. Začala jsem se na seriál dívat kvůli tomu, že jsem měla chuť na něco upírského, jako byla Buffy. Na začátku jsem si říkala jaká je to kravina, ale rozkoukala jsem se a pak se mi to i trochu líbilo. Odešli původní a seriál šel na dno, na rovinu Ordinace nebo Ulice. Stejně jsem se ale dívala, abych viděla jak to celé dopadne. A co na konci uvidím?
Atd.
Pro mě je to konec, další sérii sledovat nebudu. Pokud to chtěli ukončit více důstojně, mohli nechat Daemona s Elenou odjet pryč, aby je Lily nenašla a nemohla lidskou Elenu zabít. A Daemon mohl po pár dílech přijet zpět pomoct Stephanovi s problémy s jejich matkou a její „rodinou“. Mohl o Eleně mluvit, ale nikdy se tam už nemusela objevit (jako v seriálu Colombo). A Na konci by za ní jenom mohl odjet (a třeba se proměnit v člověka – i když vůbec nevyřešili to, jak to chce udělat!). Ale cpát tam tolik zbytečných klišé a zápletek? A tolik nelogičností? Navíc zabít Kaie, jedinou pořádnou negativní postavu v seriálu, byla od tvůrců vyloženě hovězina. Nemuseli tam cpát „rodinu“, mohli nechat pro sedmou řadu jen Kaie a Lily, jako hlavní záporáky. Akorát se bojím, že by to seriál stejně nezvedlo z toho dna na kterém je.
#7619 stylesApropos, pokud je jedno kouzlo schopno ochránit Elenu před útokem upírů a čarodějů, tak by nebyl problém vyrobit pro ně ochranné kouzlo i za života. Třeba nějaký prsten nebo něco takového, co by je chránilo. Když to jde u místnosti se spící Elenou, proč by to nešlo i s někým živým (nebo nemrtvým)?
#7617 Terrorka19#7616 Zaltanar: Protože by seriál mohl mít maximálně 2 řady, aby veškerý zápletky dávali smysl a logiku :D tvůrci podle mě už sami nevědí, kde co a jak bylo.
#7620 Zaltanar*dávaly
#7615 Zaltanar: Sorry, ale ty jsi uplně mimo. Nejdřív to sleduj pozorně, než budeš říkat něco o nejasnostech. Tou Kaiovou smrtí, co zrušila to kouzlo, mysleli tu první, jak si bodl střep do krku a potom se proměnil v upíra. Nemyslím si, že to uražením hlavy končí, Kai bude patrně pořád naživu. A jasně, mají tam už mezery, co nedávají smysl, ale zrovna to, co říkáš ty, smysl dává. A „Daemon“ se píše Damon btw…
#7620 Zaltanar #7622 blacken#7617 Terrorka19: Já to chápu, musí na to vydělat co nejvíc a 7 řad je lepších než 2 řady. #7619 styles: Tak mi rposím řekni kde přesně se mluví o tom, že to způsobila ta první smrt. Dům se objevil až na konci, po jeho druhé smrti. A proč ta první smrt nezrušila i další kouzla? To je to samý. Jak se přesně píše jméno (jestli s e nebo bez) není důležitý, to je detail.