Upíří deníky (The Vampire Diaries)
89/100 - 654×

Upíří deníky(The Vampire Diaries)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Obecná diskuze

Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!

AjdaA

Myslím si,že pro Ninu to muselo být hodně těžký rozhodnutí(seriál vydělává,je zatím stále oblíbený a určitě postavu Eleny měla i ráda),nicméně na tohle jsem čekala poslední tři série.:D Do 3.série jsem Elenu měla neskutečně ráda,hltala jsem každý díl,jen potom co si změnila vlasy(ano skutečně je tomu tak :d)tak se z ní stala neskutečná kráva.Prošla největším vývojem postavy(a bohužel tím nejhorším).Chybět mi tedy nebude..otázkou spíš zůstává ,jak to ovlivní seriál(myslím,že dost razantně)......Ale určitě by jí měli vymyslet nějaký epický konec..to bez pochyby.....co se týká Tylera ten je mi totálně putna…stala se z něho taky dost postradatelná postava(navíc když už není ani vlkodlak :D)

7.4.2015 | 6:57:24
marianbouma

#7559 AjdaA: nn… Cetl jsem jeji dopis fanouskum, pry se chce uz posunout, dal, coz se nedivim, vzhledem k jejimu veku a k tomu, ze to je natacene od roku 2009. Jen doufam, ze to bude nejaky drsne drsny konec, abych mohl vytahnout kapesnicek :D

7.4.2015 | 18:31:43
kofinka

Připomene mi někdo, které čtyři postavy hrála Nina Dobrev ? Pamatuji si tři, i když nevím všechna jména postav. Elena, Katarina a pak ta ze serie se Silasem. Čtvrtou fakt nevím.

#7564 Kali
7.4.2015 | 22:47:09
Kali

#7563 kofinka: Elena,Katheri­ne,Amara a Tatia… ;-) já vám teda nevím,ale podle mě by to,že z něj hlavní postava odejde,mělo znamenat konec celého seriálu…jako já nechci aby TVD skončilo stejně,jako nechci aby z něj Nina odešla…ale o čem to jako bude??Nezlobte se na mě,ale je jasně vidět,že Elenu chtějí nahradit Caroline a jako podle mě tohle teda fungovat nebude :-/ Candice mám ráda,ale tak dobrá herečka,aby utáhla celej seriál to teda není…btw,taky vám ta neteř Stefana a Damona přijde vzhledově jako Elena? :-D bože,doufám,že z toho kvůli tomuhle nevznikne hrozná patlanina :-( Nina mi bude chybět hodně :-( a konec jak si ho představuju?Elena si vezme lék a bude se muset jako člověk někam schovat-hlavně aby jí Klaus nenašel,takže se někam odstěhuje a bude…a jak už někdo psal na FB-kdyby TVD skončilo a ty lepší postavy by přesunuly do TO,bylo by to tisíckrát lepší…

#7566 kath023
8.4.2015 | 5:27:26
Kíka13

#7555 RoseMary: Já na TW ságu nikdy nenadávala, naopak, řadí se mezi mé oblíbené série a vždycky jsem jí bránila ;)

Jinak veškeré spekulace o těhotenství atd. padly… osobně mě Elena občas štve, měla sice světlé chvilky, momentálně je ale docela nudná a nezáživná. Ale i tak je to hlavní postava a moc si to bez ní neumím představit. Každopádně jsem čekala, že se konečně dají s Damonem OPRAVDU dohromady a zase to skončí rozchodem :/ Chudák Damon :( Doufám, že ho Plecka hned nebude dávat dohromady bůhví s kým. Někdo ho chce vidět s BonBon, to jako vážně?! A pravda, trochu mě děsí, že je Sarah tak podobná Eleně. I bez Eleny by to mohlo být zajímavé, to nepopírám, Plecka to ovšem musí vzít za správný konec a fakt tomu dát nějaký smysluplný děj, jinak 7.série bude úplně o ničem. No začínám se o osud seriálu bát čím dál víc… :(

#7567 Kali #7570 RoseMary
8.4.2015 | 20:22:10
kath023

#7564 Kali: A vlastně ještě hrála Silase,ale to byl jenom kousek jedné scény,když mluvil na konci 4.série se Stefanem u jezera :D Ježiš to doufám že ji Caroline nahrazovat nebude..spíš by se měli zaměřit na Stefana a Damona,to by mohlo být super zakončení seriálu série o těch dvou,jako že se přenesli přes tu osudovou lásku atd.,žádnou ženskou bych tam jako hlavní nedávala..

#7567 Kali
8.4.2015 | 20:50:39
Kali

#7566 kath023: jako kdyby to opravdu bylo jen o Stefanovi a Damonovi…možná…no možná by to mohlo fungovat,ale moc nevěřím tomu,že by jim tam nějakou babu neplácli…
#7565 Kíka13: ty joo,s tou Bon Bon mě to nenapadlo :-O je klidně možný,že si připravili půdu proto,aby ty dva mohli dát dohromady :-/ a mě by to přišlo stejně divný jako Stefan a Caroline (i když teď asi chápu,proč je dali dohromady…)tohle násilný „páření“ mi přijde fakt divný :-( udělat mermomocí z někoho pár jen proto,aby fanoušci sledovali seriál,i když Delena skončí… :-( No nemyslíte si,že by bylo lepší někoho přesunout do TO a seriál zrušit?I když ho miluju a nikdy jsem nechtěla,aby skončil…prostě bez Niny to nevidím jako moc důstojnej konec seriálu…mělo by to skončit s ní,stejně jako to začalo…a jsem fakt zvědavá,jak jí donutí odejít,když teď očividně je s Damonem šťastná,snad to bude aspoň trošku dávat smysl…

#7571 Kíka13
9.4.2015 | 5:27:16
anndy

mně by se líbilo kdyby s odchodem Niny skončily deníky v „současnosti“ a třeba jedna další řada by byla o bratrech z minulosti – stejně toho ještě hodně nevíme

#7569 RoseMary
9.4.2015 | 17:33:39
RoseMary

#7568 anndy: to by nebylo vubec spatny.vlastne by to bylo primo vynikajici,protoze je parvda ze na sto procent nevime vsechno,ale resit celou serii salvatorskou minulost?mam strach aby me to potom neprestalo bavit.samozrejme je to jenom ciste muj nazor tak me za to neukamenujte.

10.4.2015 | 21:33:36
RoseMary

#7565 Kíka13: ja mam taky strach ze sedma serie bude o nicem ale sledovat ji budu uz jenom proto abych se dozvedela jak to cele skonci.

10.4.2015 | 21:38:44
Kíka13

#7567 Kali: Já taky nemám ráda, když se mermomocí snaží dát dva lidi dohromady, i když se k sobě vůbec nehodí a navíc to nedává ani žádný smysly, jen aby prostě byli spolu! To radši ať zůstane Damon sám… Já osobně bych to taky tak viděla, Elena odchází a seriál končí. Jenže jestli to budou neustále natahovat, tak už mě to vážně přestane bavit :( Podle mého jsou jen dvě možnosti, buď si Elena vezme lék, Damon jí vymaže vzpomínky a „donutí“ jí odejít , případně se rozhodne odejít sama nebo zemře. Nepřeju jí nic špatného, ale pro seriál by možná byla lepší ta druhá možnost…

#7578 RoseMary
10.4.2015 | 21:48:04
Jaja22

Myslíte si, že se Kai vrátí??

12.4.2015 | 11:19:59
Jaja22

Myslíte si, že se Kai vrátí??

#7577 RoseMary #7579 kath023
12.4.2015 | 11:20:17
dada :D

newiwm ci si to niekto este pameta ale ako mohla byt anna dcera pearl (alebo ako sa to pise ) ? ved pearl bola stara 500 rokov a annu premenily v roku 1864 alebo tak nejako :D nemohla byt jej dcera ved upiri sa nemozu mnozit :D ked toto niekto chape vysvetlite mi niekto ako je to mozne ? :D

12.4.2015 | 13:57:30
Kali

na jedné FB konverzaci jsem se dočetla,že v knížkách chodí Damon s Bonnie,je to pravda??Já přečetla jen první díl a nějak odvázaná jsem z něj nebyla,takže zbytek jsem nečetla…holčina právě psala,že si myslí,že možná budou chtít seriál trochu knížkám víc přiblížit :-/

#7581 RoseMary
14.4.2015 | 5:23:07
wampireli

Ahoj, prosím o pomoc.. Potřeboval bych vědět kam schovává Stefan svůj deník? Jaký používá úkryt aby ho nikdo nenašel. Mockrát děkuju za každou odpověď. :)

14.4.2015 | 8:20:47
RoseMary

#7573 Jaja22: pevne doufam ze ne.jenom at si zustane tam kde je hajzl jeden.nesnasim ho nenavidim ho a doufam ze ho tam nechaji naporad.

14.4.2015 | 14:01:50
RoseMary

#7571 Kíka13: pokud uz musi elena odejit tak bych byla radsi kdyby odesla sama od sebe,protoze aby do ni nacpali lek a potom ji ovladli myslenky to mi nepripada moc pekny zpusob odchodu a myslim si ze by bylo nejlepsi kdyby se rozhodla odejit sama a zadny lek si nebrala proste se sbalila a odesla z mystic a uz se tam nevratila.myslim si ze elena o ten lek nestoji a nechce ho,ale je jasny ze nekde ten lek bude muset skoncit,ale nemusi si ho brat zrovna elena,ne?

14.4.2015 | 14:09:05
kath023

#7573 Jaja22: Doufám že jo..Ale řekla bych že se tam už spíš jenom tak na chvilku objeví,protože Chris má natáčet novej seriál :/

#7580 RoseMary
14.4.2015 | 18:10:33
RoseMary

#7579 kath023: supeer stejne jsem ho nikdy nemela rada takze papa kai brecet nebudu.taky jsem nekde cetla ze ma chris natacet novy serial ale nevim kde.nenjenom ze jsem nemela rada jeho postavu ale i jako herec mi byl vylozene nesympaticky.na zacatku mi prislo ze tam byl vlastne jenom od toho aby tam delal zle a postupem casu se trochu zmenil ale dobry clovek jako vylozene dobry se z nej nestal nikdy a ja jsem ho taky nikdy dvakrat nemusela.samozrejme je to jenom ciste muj nazor a tem co ho meli radi to nikdo nebere.jenze si rikam ze kdyz odejde kai elena…kdo tam vallstne zustane?nebude ten serial potom uz o nicem?nekde jsem cetla neco ze by posledni rada mohla byt jenom o salvatorech a jejich minulosti a to by mohlo byt taky zajimave stejne toho hodne nevime.

#7582 kath023
15.4.2015 | 10:53:06

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama