Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Janina Gavankar
29.11.1980 | 29.11.2024 -
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#7540 anndy: Vážně? Já synopse nečtu, ale říkala jsem si, že je to dost bláznivá teorie :D No koukám, že Plecka teda jede :D Mě se to teda vůbec nelíbí, nevím, nějak si Elenu nedokážu představit jako mateřský typ. No uvidíme co si pro nás vymyslí…
#7542 kath023#7541 Kíka13: Taky jsem četla (ale nic potvrzenýho) že z roku 1903 vezmou ještě jeden lék pro Damona,vezmou se a budou spolu mít dět.. :D Já teda nevim,ale mě by takovej přeslazenej pubertální konec ve stylu Twilight asi dost naštval,sice jsem za Delenu ale zase odsudposud (to slovo používám běžně,ale napsaný vypadá fakt divně :D ) :D
#7543 anndy #7544 Kíka13#7542 kath023: to asi bude spíš nějaká fan verze, nebo by to bylo dobrý jako úplný zakončení :-D
#7548 kath023#7542 kath023: Jak dlouho vůbec ten lék existuje? :D Tak to škoda že nemají víc „vězeňských“ světů :D to by si pak mohli vzít lék všichni :D Mě jako happyendy a tak nevadí, já je naopak přímo žeru, ale tohle se mi k TVD nějak nehodí. A jestli se nakonec potvrdí to, že Elena bude chtít mít děti, tak mi to přijde hrozně nahraný. Jako celý seriál nic a najednou, když je Jo těhotná, tak Elena musí být taky :D Já chci nějaký zvrat, něco nečekaného, ale tohle to fakt není.
#7546 RoseMary #7548 kath023#7538 Kíka13: takze by se elena stala clovekem jenom na devet mesicu po ktere bude nosit dite?potom by se nechala premenit zpatky na upira?jen tak?jenom kvuli tehotenstvi?ne to nejde dohromady,zvlast kdyz delali takovy sileny obstrukce s jeji premenou a oddalovalo to ctyri roky tak by prece nechteli aby se zase stala clovekem ne?ja si myslim ze mam mnohem radsi eleninu upiri verzi protoze ta lidska elena byla nudna hodne mirne receno.ja si myslim ze damon ten lek pro elenu muze ziskat da ho elene a ta ho nekomu zase nacpe nacpe z nenavisti do krku.ja si myslim ze elena jako clovek byla naprosto nemozna ciste muj nazor tak me za to neukamenujte.
#7544 Kíka13: jo presne tak.O tom leku se dozvedeli na zacatku ctvrte serie takze existuje dva roky,ale myslim si ze resit zase celou dalsi serii to kdo si vezme lek a rvat ho do eleny,ktera o nej snad uz ani nestoji je vazne ujety.ja osobne mama happyandy rada ale pokud bude cela dalsi serie jenom o leku na upirstvi,ktery podle meho nazoru nakonec stejne nacpou bud do eleny nebo do mamky damona,tak mi to pripada ujety jinak v poslednim dile se mi libilo jak lily fascinovane sledovala sporic obrazovky na pocitaci.jo a k tomu leku ja vazne doufam ze ho nebudou rvat do eleny ale podle synopse kterou jsem videla nekde uz teda nevim kde to tak vypada.takze podle me si elena uvedomi ze se kvuli upirstvi vzdala materstvi a bude chtit mit vlastni deti,vezme si lek,ale za devet mesicu bude rodit a bude mit slozity porod pri kterem umre ale diky upiri krvi se probere a bude z ni zase upir a vsichni budeme stastny.a co by teda bylo jeji dite?krizenec cloveka a upira?nesmrtelne dite jako v rozbresk?je to zase samozrejme jenom muj nazor nechame se prekvapit.
#7547 Erini #7548 kath023#7546 RoseMary: Pokud by to končilo tak jak tady píšeš, tak to dopadne stejně jako twilight (a to by bylo trochu trapné). Pokud se z Eleny stane člověk nebude náhodou zase milovat Stefana? Popravdě sleduji tenhle seriál jen kvůli tomu, abych viděla jak to dopadne (podle mě i ten konec pokazí).
#7551 RoseMary#7544 Kíka13: Tak lék vymyslela Quetsijah nebo jak se ta sviňa jmenovala ne? :D Takže existuje už hoodně dlouho.
#7549 Kíka13#7543 anndy: Doufám že si to někdo vymyslel,mě by se to asi moc nelíbilo ani jako úplnej konec :D #7546 RoseMary: Tak to pak ale nevim s kým by to děcko měla,s Damonem těžko když by byl pořád upír,jedině že by se vrátila k Mattovi :D A to dítě by podle mě bylo úplně normální.
#7548 kath023: Haha, teď jsi mě pobavila :D Jedině, že by měla dítě s Mattem a to dítě by bylo úplně normální :D Chudák Matt :D Jen mě zajímá jak je u upírů z TVD? Knihy jsem nečetla, takže oni prostě děti mít nemůžou když jsou upíři? To je pro Plecku dobrý námět na to, udělat v tom zase bordel :D
#7550 kath023 #7554 RoseMary#7549 Kíka13: Tak já to myslela jako že by to dítě nebylo upír,nic proti Mattovi :D Já si pamatuju tu Damonovu větu z 1.série „upíři se nemůžou rozmnožovat,ale rádi to zkoušíme“ :D Ale tak u Plecky člověk nikdy neví,ta zas může najít nějakou vyjímku :D
#7553 Kíka13#7547 Erini: stoprocentne nechci aby to skoncilo jako twilight,byl to jenom takovy napad.vite ze nina dobrev bude hrat v pratelich,ktere obnovuji na jedenactou serii?to bude asi zajimavy.
#7552 TNoty#7551 RoseMary: teďka se o tom baví v druhý diskuzi,že je to april :D
#7550 kath023: Jojo já vím :D ale vyznělo to úžasně :D No právě, u Plecky člověk nikdy neví. Já se už dopředu obávám, že to nakonec bude tak zamotaný a jejich „rozmnožování“ tak komplikovaný, že to vlastně bude všechno možný :D no něco jako v TW sáze no… :/
#7555 RoseMary#7549 Kíka13: ja nevim jestli upiri muzou mit deti ale pripominam damonovu hlasku z prvni serie: upiri nemuzou mit deti,ale radi to zkousime.
#7553 Kíka13: a to by bylo spatne?ja nikdy nepochopim co vsichni mate proti twilight.ja na to nikdy nenadavala,ale myslim si ze to bude vsechno nejak zase zamotany a nakonec bude elena cekat treba dvojcata:)bylo by to dobry ne?osobne si nejak nedokazu predstavit damona v roli zodpovedneho tatinka,ale treba by nakonec nebyl tak spatny.nechame se prekvapit.uz aby byl dalsi dil.sledovat hannah montanu me nejak nebavi.
#7565 Kíka13ta pauza už je fakt dlouhá :(
Ja Vam nechci nic rikat, ale vzhledem k tomu, ze Nina Dobrev opousti TVD, tak bych to asi na mimco nevidel :D
#7559 AjdaADěcka HOT NEWS..Nina Dobrev prý končí v TVD 6.sérii…nevím co je na tom pravdy,ale asi to tak je.....
#7560 Kali#7557 marianbouma: takže to není jenom drb :D
#7562 marianbouma#7558 AjdaA: https://instagram.com/p/1JyBOdn3eW/ bohužel,je to tak :-/ :-/