Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Janina Gavankar
29.11.1980 | 29.11.2024 -
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Konečně jsem viděla nový díl…a za mě teda nic moc… je to pořád dokola…Carolin se chová jako protitutka a kráva…to jsme vážně ,,nečekala!" :/ ale že i Stefan vypnul emoce :( bože,už je to nuda :( koukám,že Stefan asi stav rozparovače podědil :) každopádně by mě zajímalo jestli Kai vážně cítí nějakou vinu nebo to jen hraje…
tenhle díl byl o dost lepší než minulý. slovo „lék“ opět na scéně :-( dost se řeší, že ho dají máti, ale to by pak dopadla jako Kathrin, takže ve hře jsou jen Car a Elena…
#7519 kath023nahodou ja bych rek ze Stefan S Carolin to tam docela rozjizdej a je to neco co tu jeste nebylo …a kolem leku traparna zase se to bude resit porad dokola co snim a komu ho daj atd…doufam ze ne teda…no a sem zvedavej na novou rodinu Salvatorovich na jejich matku a novej prirustek Sarah ktera v dalsim dile uz bude vedet ze je Salvatorova…
Já nechápu tyhle logický mezery..když Bonnie dovezla lék z roku 94 – TEN lék, který v roce 2012? nebo kolik vypila Katherine – neměla by se tím pádem změnit minulost a Katherine neumřít? Vím že si s tímhle asi nedělaj vrásky, ale je to prostě divné..
#7507 RoseMaryDíl docela dobrej…bylo mi líto Kaie :/ pořád by mě zajímalo jestli to hraje nebo se vážně změnil… Scéna s fotkou dobrá :D jéééé,ty si byl roztomilé dítě… díky,až na to,že je to Stefan :D vypadá to,že bude další série co??
#7508 RoseMarykaždopádně nevím proč by měl Damon dávat ten lék Eleně… Když jsou spolu šťastný jako upíři…a hlavně co ona bude dělat jako člověk? skoro všichni její přátele jsou nadpřirozený…jsem zvědavá kdo si ho nakonec vezme…Kathrin vlastně umřela protože jí Silas vypil krev a tím pádem i lék…zajímalo by mě co bude když někdo vypije lék a zůstane mu v krvi…
#7516 RoseMary#7504 tracyho.tygrice: katherine ten lek prece tehdy nevypila nebo spis nesnedla dobrovolne Elena ji ho narvala do krku nasilim,protoze se ji chtela pomstit.
#7505 TNoty: scena s fotkou dobra.dalsi serie bude videla jsem to i potvrzeny,ale nevm presne kde.
Já vím, ale to je jedno jestli vypila dobrovolně nebo nedobrovolně ne? Prostě ho požila :D A pokud vím, umřela protože jí začalo selhávat tělo – právě po požití léku, prostě tělo začalo urychleně stárnout a kolabovat. Nebo si to snad pamatuju špatně?
#7512 TNoty #7518 RoseMaryTak nějak to bylo no, že právě vypila ten lék stala se člověkem a její tělo začlo stárnout rychleji kvůli té době co byla upírem …nevím už je to moc :D
#7514 RoseMaryJj, já reagovala na TNoty ohledně té Katherine. Jinak s Kaiem věřím že se opravdu změnil (no změnil – že prostě má ty emoce) – nevidím jediný důvod proč by to hrál. Však on po nich nic nechce, naopak jim teď sám od sebe pomáhal, prakticky za nic, ze srandy to asi nedělá :) Doufám že si ho tam ti seschlí upíři nedaj na sváču, a vůbec doufám že ho vrátí do děje, byla by ho škoda :/
#7513 TNoty #7522 RoseMary#7509 tracyho.tygrice: já měla za to,že to bylo kvůli tomu,že jí ten lék s těla vycucnul Silas… :) protože až potom jí začalo selhávat tělo…podle mě to bylo kvůli tomu…třeba nám to ještě objasní :)
#7515 RoseMary #7519 kath023#7511 tracyho.tygrice: podle mě se na Kaiovi ti upíři uzdraví :( a potom ho tam najdou polomrtvého…myslím,že se tam do roku 1903 ještě vrátí…
#7517 RoseMary#7510 Katuš23: to je nesmysl.katherine prece zacala starnout potom co z ni silas ten lek vycucal ne kvuli tomu leku .kvuli tomu leku byla akorat clovekem.
#7512 TNoty: presne tak.
#7506 TNoty: treba ho narvou do krku lily salvatorove ale byla by ji docela skoda.
#7513 TNoty: me by se spis libilo kdyby se na kaiovi ti upiri uzdravili a potom ho tam nasli ne polomrtveho ale uplne mrtveho.to by potom bylo naprosto fantasticky,ale je mi jasny ze Kaie proste asi jen tak nezabijou.ja osobne ho primo nenavidim a z celyho serialu bych ho asi vyskrtla.
#7509 tracyho.tygrice: pamatujes si to spatne. poziti toho leku z ni udelalo cloveka ale potom z ni silas ten lek vypil a az potom co z ni ten lek byl pryc,tak ona zacala rychle starnout.zacali ji padat vlasy,zuby atd.Poziti toho leku a elenina pomsta s tim nijak nesouviselo.
#7512 TNoty: Bylo to tak,kdyby Katherine ten lék zůstal v krvi nic by se jí nestalo,ale protože ho Silas vysál tak začala stárnout.
#7520 TNoty#7502 anndy: Taky si myslím že ho dají mámě..jako Katherine nedopadne,to by z ní zas musel někdo ten lék vysát.Elena už by si ho (doufám) podle mě už ani vzít nechtěla. Kaie mi bylo strašně líto,ale četla jsem,že má hrát v dalším seriálu,takže bych se ani nedivila,kdyby ho nechali umřít :/
#7519 kath023: no,já to tvrdím pořád,že před tím než ji Silas vypil krev bylo všechno v pohodě :)
#7526 kath023