Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Janina Gavankar
29.11.1980 | 29.11.2024 -
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#7459 Kquistynka: nevím jak by matka mohla přeměnit D a S na upíry, když zemřela (nebo zmizela) když bylo stefovi 10 (navíc bratry přeměnila Kath). ale taky si myslím, že je v tom nějak jejich otec. takže to asi byla mocná čarodějka, které hráblo.
myslíte si, že byl Kai opravdu „nemocný“ nebo jen chtěl od Jo její magii? když teda jí bylo špatně z jinýho důvodu. další otázka je, jestli to děcko nebude zase mít problém s covenem
#7462 Leuš25 #7462 Leuš25#7461 anndy: ještě jsem četla, že mamča tam má být zavřená už 65 let – ale to nezapadá časově.. když umřela někdy v polovině 19. století – tak možná přeci jen byla upír.. no uvidíme :-)
#7471 anndy#7461 anndy: já myslím, že byl nemocný, proto se bortily ty vězeňský světy – on přece říkal, že když umře, tak zanikne všechno. btw opravdu si myslíš, že bude mít jen jedno dítě? já si vsadím na dvojčata – kluk a holka :-D
#7459 Kquistynka: Eh? Co je to za nesmysl? Jednak je tam vidět, že Stefan je ještě dítě (btw. vážně je o tolik mladší?) a navíc bylo tam celkem jasně ukázáno kdo a kdy je proměnil. Řešilo se to tam několik sérií…
Já moc nepochopila to, že ona je sice ve „vězení“, umřít měla v době Stefanova dětství, ale na obrázku, který Bonnie ukradla, má oba bratry v pozdějším věku… to je divné ne? Já teda spíš čekala, že to bude Katrin…
#7464 sofo#7463 blacken: Damon byl přeměněn v 25, Stefan v 17, byli přeměněni ve stejném rocea, takže jsou od sebe 7–8 let, což by tomu flashbacku odpovídalo. Teda takhle jsem to někde našla.
Mě se poslední díl líbil,Damonova řeč..To že to bude jeho máma bylo celkem předvídatelný,spíš jsem nepochopila jednu věc-Damon Bonnie říkal že byla v jeho domě v roce 1903, ale podle tý polární záře to vypadalo že to je úplně někde jinde než v MF.Jinak Damon a Bonnie jako pár by se mi rozhodně nelíbili,ale ta scéna jak se uviděli byla strašně krásná :)
#7471 anndy#7459 Kquistynka: Jestli to vězení vytvořila Bennetovic linie,pak by to měla být ta Emily,ne?
Tenhle seriál začíná bejt čim dál tim víc předvídatelnej, jedno klišé za druhym, nejdřív bonnie už se skoro dostala ven (zase) a pár sekund před tim se něco stane, pak se bonnie vrátí a v tu chvíli zmizí Caroline. Několikrát za díl se mluvilo a matce Stefana a Damona a najednou se tam ona nečekaně objeví. A to je víceméně poslední dobou pořád. Scénarista by si měl dát chvíli oraz :D.
Mě se tahle epizoda líbila, i když v závěru jsem si říkala, jestli se tam toho na jeden díl nestalo až příliš…Máme tu vůdce covenu Gemini, který umírá, protože se nespojil se správným dvojčetem, tak požádá svoje dvojče, zda by mu nedala svojí moc, aby nezachránila jen celý klan, ale i ostatní vězeňské světy…to tedy znamená, že ty ostatní světy vytvořil klan Gemini? taky si říkám, jestli tedy už předtím nešlo, aby mu Jo dala svojí moc a přežila, místo toho spojení, asi by to tedy nevyřešilo situaci. Každopádně jsme se tak dozvěděli, že existují i další světy…no a to jsme si nedávno mysleli, že je jen druhá strana :) Damonův proslov na pohřbu byl super, ale už druhý díl mluvil často o jejich matce…takže když začlo prolínání světů a BonBon objevila fotky Damona a Stefa napadla mě hned matka, ačkoli přesně jak píše Blacken, na to, že měla umřít, když bylo Stefovi 10, tak ta fotka značně nesouhlasila..navíc proč rok 1903…pokud by to měl být trest jako pro Kaie musela by něco provést až v roce 1903 což znamená, jestli si to dobře pamatuju, 39 let po smrti Stefa a Damona, ale to věřím, že bude vysvětleno do konce série…vždycky daj podnět k zamyšlení před pauzou :D jinak nejlepší scéna byla Bon a Damon a to, že si Car vypla emoce, no dělá to tam každej, tak proč ne a El vtipná, jak jí to nedovolí :) jediné co mě neba je Rick a Jo…Rick býval takovej akční upírobijec a alkoholik a býval Damonovým nejlepším kamarádem, od té doby co se vrátil je nudnej, moc tam neni a když už tam je, tak uvědomělej a jen na chvíli, takže od doby co je s Jo se mi vcelku zprotivil :( přitom byl jeden z mých nejoblíbenějších :( takže dítě a žádost o ruku mě něják u srdce nezahřáli :D
#7469 blacken#7468 Dadlaaa: Souhlas, hlavně mi vadí Jo. Rick byl ještě snesitelnej s Jennou… pak s tou doktorkou taky ušel (kam se vlastně poděla ona? Byla lepší než Jo) Ale tahle nová mě fakt nebaví ani trochu.
#7471 anndy #7474 Dadlaaatak mě se díl fakt líbil :) Car mi byli líto,bylo mi líto i Damona jak ho na začátku zpražila!! On se snažil být jen milej… No co! Car bez emocí…to bude asi zajímavý když sní nebylo k vydržení se zapnutýma emocema… :D takže jsem zvědavá… Jo a Rick,bylo na čase aby měl taky trochu štěstí :) z něho bude dobrej táta :) Elena byla hodná a snažila se to Car vymluvit,že udělala největší chybu když vypnula svojí lidskost… a ona měla mnohem víc důvodu než Car…ta přišla úúplně o všechny… tešila jsem se na Stefíka s Car ale vypadá to,že na to si ještě počkáme :) a samozřejmě nejlepší z celýho dílu??? Jak se Damon upřímně a nádherně usmál když viděl Bonnie…nevěřila bych,že mezi nima může vzniknout takový přátelství :) a docela se těším na to jak to bylo s jejich mámou :) jak už tu někdo zmiňoval…určitě jí udělal něco D a S táta…
#7469 blacken: doktora by někde měla být šťastně vdaná, říkal do Rick v kterýmsi díle
#7472 blacken #7475 kath023#7465 kath023: myslím, že ta polární záře byla magie, ale ten dům fakt vypadal jako ten jejich v době, kdy s nima žila i Kath.
#7462 Leuš25: to mě taky napadlo, ale když je JO bez magie, tak třeba.....spíš v tom fakt bude háček, proč by to tam jinak dávali, že :-D
No já jen doufám, že až se s Jo něco podělá, tak nebude Alaric čekat, že ho zachrání Damon se Stefanem, po tom, co poslal Jeremyho lovit upíry… :D
#7471 anndy: no jo vlastně… škoda
jen mi trochu nejde do hlavy…jak brachům umřela máma.. Stefíkovi bylo 10let a já myslela,že Damon je tak o 5let starší? My připadal nějakej dospělej a né na něco kolem 15let…
#7469 blacken: já si myslím, že je to jí…není mi od začátku moc sympatická a tak se mi zdá, že se jich tou svatbou a dítětem zbaví do další série…jakože budou žít šťastnej rodinnej nemagickej život, že si Plecka třeba řekla, že všichni jeho fanoušci jí nenáviděli za jeho smrt a že když ho oživí bude pro něj nejlepší zbavit se upírství a mít konečně trochu štěstí. Pro mě byl pořád Rick zábavnější mrtvej, v dílech ve kterých se objevil a vždycky ten čas strávil s Damonem a teď je na něj většinu času jen naštvanej nebo tam je s Jo :/ ten dům co v něm žili v roce 1864, ten přeci něják shořel a byl na jiném místě než je penzion, to tenkrát říkal Stef Eleně v 1. sérii a to asi Bon musela vědět ne?
#7478 blacken#7471 anndy: Ajo vlastně,to jsem nedomyslela,já brala jako jejich barák ten ve kterým žijou teď,ale on myslel ten ve kterým žili ještě před proměnou.
Jen tak mě napadlo,že když je těch vězeňskejch světů víc,jeden z nich by mohl být i to „peklo“ ve kerým měla skončit Katherine..
#7476 Dadlaaa#7475 kath023: peklo bude braný asi jako skutečný peklo, vždyť Kath tam nikdo neposlal, Bon tou dobou byla jen kotva a žádná jiná čarodějka poblíž nebyla. Takže si myslím, že ona byla prostě tak hříšná, že si jí „odnesl čert“ :D
Stejně kdyby vrátili Kathrin, udělali by nejlíp :D Její úplný odstranění ze seriálu byl pro mě osobně jeden z největších scénáristických průserů Deníků. Jedna z mála opravdu zábavných postav, bavila mě jak upír, tak jako člověk. A se Stefanem byli super, ona ho tak pěkně doplňovala, oživovala ten jeho normální unylý natural (pokud nepočítám Stefa rozparovače ;) Btw. Stefanovi má být jako 17 jo? To mě pobavilo asi nejvíc :D :D Už jen z tohohle důvodu by to neměli natahovat, nebo nám tu zase budou pobíhat „středoškoláci“ kterým je ve skutečnosti přes 30 a vůůůůbec to nebude vypadat hloupě :/
#7478 blacken#7477 tracyho.tygrice: Přesně, tyhle seriály ze střední jsou zlo. Stefan na náct nevypadal ani v první sérii… Natož teď. Ale je to asi obecný nešvar :D
#7474 Dadlaaa: Jo, tak by mohla uvažovat. Ale mně chyběl Alaric – ten, kterýho jsem vídala v seriálu :D Stejně tak všem ostatním. Takže nejdřív řešení, aby se vlk nažral a koza zůstala celá, kdy se objevoval jako duch, to mě taky moc nebavilo. Když ho vrátili, byla jsem moc ráda, ale myslela jsem, že on, Enzo a Damon budou páchat neplechu. Ne, že on bude podpantoflák první kategorie a abstinent k tomu. Enzovi hrábne ze Stefana a Damon bude akorát tesknit a vzpomínat. Jako nejzábavnější postava mi posledních několik dílů připadá Bonnie a to je podle mě hodně smutný :D
#7480 Terrorka19 #7485 DadlaaaDíl byl konečně ok, ačkoliv nějaké scény jsem přeskočila, abych byla upřímná :D Ale sakra, ať není z Kaie dobrák, proč ho odsunuli, proč tam nehraje významnýho záporáka. On se sloučil s Lukem a najednou se ho nikdo nebojí? je to padlý na hlavu. Nejlepší scéna Bon Bon a Damon :)
#7478 blacken: Jj, zklamali všichni tři, chlapci, Rick asi nejvíc :D