Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Janina Gavankar
29.11.1980 | 29.11.2024 -
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#7439 Leuš25: a já si říkala kde jsem to už viděla :-D možná tím chtějí naznačit,jak je to osudová láska oboje…nebo něco takovýho :-D
#7442 Leuš25#7441 Kali: u Steroline to fakt nevím.. Stefo jí už na začátku v první sérii říkal, že z toho nic nebude. krom toho to vypadá, že si Care vypne svý emoce – takže bych řekla, že zas udělali něco pro fanoušky a teď to zákonitě zase poserou.. já teda nefandím Steroline, byla bych radši, kdyby zůstali přátelé
#7443 Leuš25 #7444 Leuš25#7442 Leuš25: i když vlastně Elena říkala Damonovi to samé a je s ním.. každopádně pokud budou spolu, tak ať už to tak zůstane – nechci už žádný párový změny, ať se víc věnují Enzovi a Kaiovi
#7442 Leuš25: i když vlastně Elena říkala Damonovi to samé a je s ním.. každopádně pokud budou spolu, tak ať už to tak zůstane – nechci už žádný párový změny, ať se víc věnují Enzovi a Kaiovi
Nevíte jestli bude mít Damon s Elenou svatbu :) a jestli ano v kterém díle
#7439 Leuš25: taky se mi vybavila pusa D a E :-)
Ahojky všichni. Dlouho jsem tu nebyla… A tak se předem omlouvám, za svůj dotaz… Ale ví se už, jestli je tato řada poslední??? Děkuji :)
#7449 parisseTO taky sleduju a baví mě :) skoro každej seriál je ze začátku super a potom už upadá…to je normální…vyplítvají se zápletky,každý už s každých chodil…měli by to pomalu a důstojně ukončit :)
#7447 Goodies: Stoprocentně bude ještě 7 série
dnešní díl pecka! už se těším na titulky, abych tomu líp rozuměla :-) Caroline sice předvídatelně vypnula, ale jak to zas hezky nandala Eleně :-) Bamon nakonec – já ty dva baštim :3
tak ta poslední věta byla celkem předvídatelná, vzhledem k tomu, že jsme o této osobě 5 sérií neslyšeli ani fň a teď to pořád dokola opakovali, tak bylo celkem jasný, kdo to je
A kdo má teď vydržet 3 týdenní pauzu?
A Caroline už nebyla v domě, protože vypnula emoce a vyrazila směr New Orleans :-) Ale takový štěstí nemám :-(
tak jsem se s tou Car sekla, ale nenapadlo mě, že to se stefem půjde do kopru. Jestli byla salvatorovic máme upír, tak by to vysvětlovalo tu nenávist jejich tatíka. ale jinak supr díl, hlavně Bonnie a Damon :-)
#7455 Leuš25#7454 anndy: to máš sice pravdu, ale kdyby byla upír, proč by jí nezabili? vždyť taťka Salvatore svý syny zastřelil. Kai říkal, že tam je někdo stejně vyšinutej jak on a hlavně proč by Gemini coven posílal do vězeňskýho světa upíra.. řekla bych že mamča Salvatore bude horší než Kai. Myslím než Kai po sloučení s Lukem – nebo před? necháme se překvapit
Tenhle díl mě celkem bavil, hlavně existence světů. Ale Caroline mě neskutečně štvala. Nevadilo by mi, kdyby zmizla a už se neobjevila. Ok, umřela jí matka, zatímco ona nablble řešila, kterou knihu by si měla přečíst. Ještě jsem dávala to její utrpení, ale to co řekla Eleně? Jako vážně? Eleně umřeli oba rodiče vlastní, oba nevlastní, teta, Alaric, Jeremy a Damon. To se asi tak nějak srovnávat nedá s tím, co se stalo Caroline, která to ještě věděla předem. V podstatě jediná ze všech si pořád žila na obláčku dohromady bez ztrát, nic se jí nestalo a pak se hned sesune.
#7481 IvčíTakže díl 6×15 … Jeden z nejlepších za 6 sérii .Ta řeč Damona byla dojemná . Vždycky jsem doufala že bude stelena ale hodně věcí se změnilo a steroline se mi ted líbí a chci aby byli spolu .Užasné bylo jak Damon mluvil na pohřbu o Caroline a Stefan se díval a potom si konečně uvědomil že něco cítí .Kdyby ji to řekl dřív Car by určitě nevypla lidskost .Jsem moc zvědává jak se bude Car chovat bez lidskosti .Myslím že ji nakonec zapne kvůli Stefanovi ale to určitě chvíli potrvá .Kai odešel :( škoda ..bude mi moc chybět ze začátku byl příšernej a neměla jsem ho ráda jako Klause ale nakonec byl prostě boží…jako Klaus :3 ♥ Rick konečně našel štěstí :3 skvělá žádost o ruku a ještě mimčo na cestě :3 Bonnie konečně zpět :O jak se Damonovi vrhla do náruče …awww :333 Trochu mě štve ,že se zase vrací věci z minulosti (Salvatorovic mamča) ale musí mít nějakou zápletku žejo .Jsem zvědává jak se to s ní vyvrbí :O třeba bude chodit na čaj s Damonem a Stefanem (ironie) .Káždopádně se mooc těším na další díl ale čekat 19 dnu :O ty pauzy mě fakt štvou .::-,–
#7460 Leuš25já si myslim že co se týče Damona a Stefana mámy, tak v tom bude mít prsty ten otec jejich… podle mě to byla ona kdo z nich udělal upíry a tátovi se to nelíbilo, tak jí „pohřbil“ :) myslim že o tomhle by mohla dost vědět Boniina babička, protože přeci říkali, že to je vězení, který vytvořila Benettovic linie… tak nevím jestli tam třeba ještě spojej i jí.. ale podle mě Bonnie bude ta která na to přijde… prdel by byla, kdyby se jí ta máma ještě chytla a dostala se tam taky :D a ještě o tom nevěděli :D a nebo byla třeba čarodějkama potrestaná za to, že udělala nebo dopustila aby se ze Stefana a Damona stali upíři.. no nevim, už si pořádně ani nepamatuju jak to tam bylo, takže je možný že melu blbosti :D … a Caroline mě pěkně naštvala, Stefan jí snad jasně řekl že si o tom promluví až druhej den, tak to nemohla počkat co jí řekne a až pak vypnout lidskost? :D no každopádn jsem zvědavá… protože aby zapla lidskost musí sama chtít a co si pamatuju u Eleny, musí si projít znova vším co zažila… a myslim si že Stefan jí to ani neřekne že s ní chce bejt v týhle situaci ;) … no uvidíme uvidíme… snad pauza rychle uteče
já si myslim že co se týče Damona a Stefana mámy, tak v tom bude mít prsty ten otec jejich… podle mě to byla ona kdo z nich udělal upíry a tátovi se to nelíbilo, tak jí „pohřbil“ :) myslim že o tomhle by mohla dost vědět Boniina babička, protože přeci říkali, že to je vězení, který vytvořila Benettovic linie… tak nevím jestli tam třeba ještě spojej i jí.. ale podle mě Bonnie bude ta která na to přijde… prdel by byla, kdyby se jí ta máma ještě chytla a dostala se tam taky :D a ještě o tom nevěděli :D a nebo byla třeba čarodějkama potrestaná za to, že udělala nebo dopustila aby se ze Stefana a Damona stali upíři.. no nevim, už si pořádně ani nepamatuju jak to tam bylo, takže je možný že melu blbosti :D … a Caroline mě pěkně naštvala, Stefan jí snad jasně řekl že si o tom promluví až druhej den, tak to nemohla počkat co jí řekne a až pak vypnout lidskost? :D no každopádn jsem zvědavá… protože aby zapla lidskost musí sama chtít a co si pamatuju u Eleny, musí si projít znova vším co zažila… a myslim si že Stefan jí to ani neřekne že s ní chce bejt v týhle situaci ;) … no uvidíme uvidíme… snad pauza rychle uteče
#7461 anndy #7463 blacken #7466 kath023#7457 Loveserials: moment kam odešel Kai? to mi nějak uteklo.. !SPOILER! já jsem četla, že Bonnie se netěší na setkání s Kaiem. Kai je po sloučení empatický, což mu velmi zatěžuje hlavu. A pokud jsem ten překlad pochopila správně – má mít nějaký seznam svých provinění – na kterém je i BonBon, které bude chtít odčinit !!KONEC SPOILERU!!