Seriál The Flash odstartoval svou existenci na podzim roku 2014 a skončil na konci jara roku 2023. Byl tu s námi dlouhých devět let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.
Konec Flashe
Seriálový vesmír
Seriál The Flash zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály Arrow, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem The Flash proto nic nekončí, ba naopak začíná.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
David Harewood
8.12.1965 | 8.12.2024 -
Richard Brooks
9.12.1962 | 9.12.2024 -
Tony Curran
13.12.1969 | 13.12.2024 -
Keiynan Lonsdale
19.12.1991 | 19.12.2024 -
Greg Finley
22.12.1984 | 22.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#3500 Kennymcc: Nevím, celá věc ohledně Barry že je Savitarem mi sice do nedávna dávalo smysl, ale pak jsem si uvědomil jednu věc. A to je článek o zmizení Flashe, když byl crossover, tak Barry ukázal Oliverovi že článek už nenapsala Iris, ale někdo jiný, ale článek se nezměnil, Barry v roce 2024(nevím jestli to je takhle) bude bojovat proti RF, s Green lantern, arrowem a hawkgirl. Kdyby se stal Barry Savitarem, tak by přece nikdy tenhle souboj nemohl vzniknout,a tak se podle mě dá i vyloučit že Barry je Savitar. Nic méně, je to jen má domněnka a myslím si že Iris smrt je dána, už jen díky tomu článku.
#3502 Ben111 #3503 Kennymcc#3501 flashůvstalker: Pokud to ale dobře chápu, tak by se Barry stal Savitarem někdy v budoucnu, až po událostech v novinách a ten pak cestuje časem i do současnosti, snad aby Barryho k přeměně dokopal o něco dříve. Alespoň tohle mi dává smysl po posledním díle.
#3501 flashůvstalker: V podstate sis na to odpovedel sam :) Tady je videt, ze budoucnost neni dana a meni se podle toho jak se nektere udalosti v case uskutecneni jinac, resp. se nastartuje jina casova osa :) Presne o to se ted snazi Barry. Jenze nikdo presne nevi, jaka udalost zapricini zmenu toho ci onoho v budoucnosti. Z toho plyne ze udalosti jez se staly zatim zmenily jen to ze clanek nenapsala Iris, ale zustalo nepozmeneno to, ze Flash „zmizi“. Tim chci rict, ze team Flash muze klidne prijit na cestu, jak zasadne zmenit cely beh udalosti i vcetne „zmizeni“ Flashe.
To mi tak trochu pripomina Eobarda, jez se fixoval na to ze musi cinit vse tak, aby Flash v budoucnu „zmizel“, to byla asi ta podminka nezasahovat do casu natolik, aby po nem nesli Time-wraithove.
Zdarec, kdy a jak wally zjistil ze tým má kousek kamene, já to nikde nevidel nebo prehledl ? když jim to caitlin říkala tak u toho wally přece nebyl
#3505 Maškynson#3504 patrick395: No nebol tam vtedy ale tak logicky ked už o tom vedel celý tým tak aj on
mam takovou nepěknou teorii… scénáristi se drželi aspoň pravidla: reverse Flash je eobard thawne Zoom je Hunter Zolomon, Barry je FLash, Jay Garrick je první flash, Wally je Kid flash… všechny postavi se jmenují stejně jako z komiksů (asopň pokud vím…) to znamená že by se tím mohli držet i u savitara… problém je ten, že jsem níkde nenašel jméno savitara z komiksu takže jeho totožnost neznáme… Bylo by od tvůrců hodně cool kdyby sme se ani v seriálu nedozvěděli kdo je Savitar… :D :D :D
To se samozřejmé nestane protože na to nemají koule… a četl sem tu někde komentář že se tu totožnost snad máme dozvědět v 18 díle nebo co…
Ale podle mě by to byla příjemná změna kdyby nám to neřekli… nebo ne¨?
#3508 Ben111 #3511 KennymccTak moment,moment.....sleduju Flashe od začátku,a tady je strašně moc komentů…Už se v tom nejenom začínám ztrácet,mezi všemi vámi těmi komiksovými nadšenci,kteří mají přečtené každé číslo Flashe 3× ve všech jazycích,ale teď tomu absolutně nerozumím..:D Hele berte to tak,jo?? Prostě vemte si,že JÁ jsem úplně obyčejný člověk,který nemá prachy na komiksy,a zase tak dobře Anglicky neumí,aby si je četl v originále…takže to berte tak,že JÁ,úplně obyčejný kluk,který absolutně neví,co je v komiksech,a různých článcích,a berte mě prostě jako kluka,co začal sledovat Flashe od 1.řady,a v průběhu nepřečetl ani jeden komiks,který by se nějak týkal tady tohoto všeho,ani nemá prostě přehled co je to Blue Flash,a tak dále…já VÍM že je těch komiksů strašně moc,ale prosím.....OPRAVDU VÁS PROSÍM,jakožto kluk,který chce jenom všemu rozumět,prosím…NENAŠEL by se tady někdo,s kým bych si mohl opravdu DLOOOUZE popsat?? Jakože bych se ho prostě ptal na různé otázky,a on by mi odpovídal??:DD Ale musí to být opravdu znalec,který má ve všem jasno (né egoisticky,né namyšleně ani nijak podobně,prostě normálně UPŘÍMĚ) Kdyby něco,tak můj E-mail je aadamigor@seznam.cz,a v případě,že by se tady opravdu někdo našel,tak po pár zprávách v E-mailu kdyžtak napíšu i jméno na Facebook,děkuji:D Tak,a ještě bych chtěl říct,že mám zkouknuté i Legendy a Arrowa,i když tam to mám trošku složitější,tam jsem nejdříve začal sledovat,sledovat,ale pak,někdy začátkem třetí série,kdy jsem absolutně nepochopil,proč si najednou nakráčel Roy do Arrowskrýše už v kostýmu Arsenala,a předtím tam nebyla jediná zmínka o tom,že by taky střílel z luku,nebo že by byl jakýmsi „KID ARROWEM“ a taky při Oliverových Flashbacích z Ostrova,kdy se nějakým záhadným způsobem dostal do Hong Kongu,no a prostě takhle,takže jsem se rozhodl sledovat Arrowa od začátku,takže zase replay odznova,takže to je asi tak vše co bych chtěl říct,děkuji všem,kteří to dočetli až sem,ale už mě nebavilo se jenom dívat na všechny ty komenty a spekulace,dohady a teorie,no prostě tady to všechno šílenství v komentářích..tak to je asi vše,co bych chtěl tak nějako říct,děkuji všem za pozornost.
#3509 Joesef #3510 Kennymcc#3506 Joesef: Asi lepší když se dozvíme o koho jde, ať známe jeho motivy. Ale mohli by si to nechat až do posledního dílu.
#3507 tween3r: sám seš kid arrow… existuje něco jako internet kde si můžeš všechno najít…
#3507 tween3r: Neopovazoval bych si tu tvrdit, ze vubec existuje nekdo, kdo tomu plne rozumi, pac bych rekl, ze ani sami tvurci serialu tomu poradne nerozumi :D
#3506 Joesef: A prave proto ze je komiksova identita Savitara neznama, tak za Savitara v serialu muzou schovat uplne v pohode kohokoli. Treba zrovna Future Flashe, kdyz uz to o sobe, jak vime, Savitar rekl :)
#3512 Joesef#3511 Kennymcc: jj asi je to tak. mimochodem teď se na to koukám znova a jedna věc která mi sedí jen na future flashe je tahle: Při jejich první seanci v 15 díle řekl savitar Iris: I´m sorry that you have to die. But it´s you or me…
Copak to asi znamená??? Iris nemusí umřít aby byl wally nebo Eddie nebo kdokoliv savitar…
#3514 KennymccIris musí umřít aby byl Barry savitar podlemě…
#3498 flashůvstalker: No vysvětlím to jednoduše. Barry Wallyho „vyhodil“ z týmu, protože si myslel, že srze Wallyho je Savitar špehuje. První ztráta přisla v tom, že přišel o tým kde se opět v uvozovkách realizovat. A ta druhá? Když byl Wally sám s Jesse tak si správně myslela,že zešílel. Mohl to pochopit tak, že jí tým popudil proti němu. K tomu všemu Barry ho odřízl od Jesse, když ho nezachránil. No a Jesse je pro Wallyho všechno – celý svět.
Rekapitulace – vyhození z týmu, ztráta Jesse díky uvěznění ve Speedforce
#3512 Joesef: Jojo celkem urcite tam bude dulezita souvislost. To ze bude Iris usmrcena zrejme bude primo vest k tomu ze Barry zacne magorit a zacne se z neho stavat Future Flash/Savitar. Osobne si myslim,z tomu team Flash nakonec nejak zabrani, nejak Savitara prechytracej, anebo svou roli bude mit kopi osudu z LoT :)
1.- Co je prosím za pravidlo, že musel Savitar za sebe sehnat náhradu na uvěznění se do SpeedForce ?
2.- Proč to vypadá, že kdo je uvězněn ve SpeedForce, jako by už nebyl ? Barry tam přece byl a dostal se ven. Nezdá se mi to jako konec světa.
3.- Ve SpeedForce může každý sledovat/ovlivňovat přítomnost/budoucnost nebo je to schopnost Savitara vymýšlet plány na míle dopředu jako Kasparov ?
Zajímavý byl ten nápad o tom, že HR se obětuje tak, že si změní obličej. Tak mě napadá, jak jsme viděli tu budoucnost, tak tam byl právě HR. Nemohl by to být Harry, který se za něj vydává, aby tak přechytračili Savitara, který se nějak dozví o tom, že by přípádně mohl HR předstírat, že je Iris. Takže když by Savitar viděl HR na střeše, tak by by si řekl, že to je pravá Iris. Tak by se i vysvětlovalo to, proč HR nevystřelil, Harry nemá svého dvojníka moc v lásce :)
#3517 Scoop #3523 totti#3516 Stardos: :)
#3518 Stardos#3517 Scoop: Jako doufám, že to není proto, že bys to nepochopil :D Jako divně jsem to vysvětlil :D
#3519 Kennymcc #3520 Scoop#3518 Stardos: Dalo by se urcite vymyslet i vice moznosti, ze to ve skutecnosti nebude Iris. A je dost mozne ze prave takto Savitara vochcijou :) Nicmene at uz ta usrmcena bytost bude kdokoli nebo cokoli, tak ale co potom dal se Savitarem :)? Nebo to na nej bude mit nejaky okamzity dopad, ze zabil nekoho jineho nez skutecnou Iris v tu chvili, kdy to mel udelat :)?
#3520 Scoop#3519 Kennymcc:
#3518 Stardos: :D hlavně že to bude vypadat jak Iris, pak je už jedno kdo to bude :D.
Souhlasím se Stardosem už jsem tu teorii někde viděl a zkopíroval ji sem :D a zamlouvá se mi ze všeho nejvíc.
#3521 Stardos