Flash
88/100 - 561×

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.

Stardos

#3520 Scoop: Tak o tom HR v převleku Iris jsem četl tady někde na stránce :D Ale Harryho v roli HR jsem si už vymyslel sám :D

11.3.2017 | 20:26:30
Joesef

Nejlepší scénář je, že Iris umře, Wally zůstane ve speedforce (nebo se z ní dostane a pak zemře) a Barry se dá na temnou stranu speedforce a ve čtvrté sérii se bude pomalu měnit v future flashe nebo savitara. začne zabíjet atd atd jako v comiksu Future flashe… myslim si že by to bylo hodně cool a ted seriálby začal bejt temnější a drsnější… toho se ale nedožiju…

11.3.2017 | 21:26:53
totti

#3516 Stardos: Pokiaľ viem, tak HR si môže zmeniť len tvár a nie celé telo, aby vyzeral presne ako Iris.

#3524 Stardos #3525 červený gumáky
11.3.2017 | 21:27:33
Stardos

#3523 totti: Sice může jen obličej, ale můžou to zdokonalit,a bude měnit i tělo :)

#3525 červený gumáky
11.3.2017 | 23:50:53
červený gumáky

#3523 totti:
#3524 Stardos: myslim si ze se zdokonalenim nebude problem :D … kdyz „vynalezli“ tachyontovou hracku a milion dalsich blbosti na jedno pouziti :D, ktery by se pak nekdy jeste v budoucnu dalo pouzit znovu, ale oni to neudelaji :D … tohle by bylo taky na jedno pouziti, ktery by se hodilo i nekde v budoucnu, ale oni ho nepouzijou :D … takze tohle je vcelku dobra teorie :D a sedi i do zpusobu jak pisou scenaristi Flashe :D

#3526 Kennymcc
12.3.2017 | 0:17:20
Kennymcc

#3525 červený gumáky: Ovsem ikdyby to tak rekneme bylo, kdo by chtel umrit misto Iris :)? Anebo to bude Iris z jine zeme, ovsem proc by se chtela nechat zabit :) Anebo Barry prinese Irisinu Time Remnant, ovsem to by prilakalo Time Wraithy nebo mozna i Black Flashe. Jeste to muze byt meta-human, jez se umi menit v jine lidi, ale zase proc by se nechal zabijet :) Jeste tam byl meta-human jez se umel klonovat nebo neco na ten zpusob, ale to by stejne museli nejak resit, aby to vypadalo jako Iris :) Tak ci onak Savitar by rekneme zabil nepravou Iris, no ale co pak dal :)?

#3529 Stardos
12.3.2017 | 9:09:53
paule

líbí se mi jaká vlna konspiračních teorií se zde spustila po posledním dílu. Uvidíme jestli se někdo trefil a nebo to nakonec bude úplně jinak. Jen tak dál. Je celkem zajímavé to číst

12.3.2017 | 11:01:17
tween3r

No ták lidi,už se mi konečně někdo ozvěte…to tu jsem jako jediný obyčejný kluk,který nečte komiksy protože nemůže,a sleduje jenom seriál?? Osvěžte mi prosím paměť,budu moc rád,díky…můj E-mail a všechno potřebné máte na stránce 175..

#3531 Cure666 #3533 červený gumáky
12.3.2017 | 13:14:21
Stardos

#3526 Kennymcc: Tak by v ten moment prostě musel Savitara porazit :D Kdo by se nechal zabít? Tak tady by šlo o to, že HR (či Harry) by byl na té střeše a měl ho zastřelit. Člověk co by předstíral, že je Iris, tak by tam šel s tím, že možná umře, pokud by ta střela nic nezmohla. Právě proto by šel HR, aby dokázal, že je hrdina a ne zbabělec, a Harry by byl na střeše. Jenže Harry by nevystřelil, a nechal Savitara zabít HR.

#3530 Kennymcc
12.3.2017 | 13:28:33
Kennymcc

#3529 Stardos: Takhle nejak by to asi taky mohlo byt. A ten strelec by pak mohl byt treba onim zradcem :)

12.3.2017 | 13:56:26
Cure666

#3528 tween3r: Posspi třeba si nikdo nechce psát s člověkem co píše jako tatar :) 20× napíšeš, že si obyčejný kluk pak další slátaniny a čekáš, že se s tebou bude někdo po večerech vybavovat?:D už vidím ty otázky .. a kdo je flash? A kdo je kid flash? Co se stalo v prvních 4 dílech jsem obyčejný kluk tak jsem na ně nekoukal.Zoom byl fakt rychlej co? :| chceš odpovědi? Googluj určitě to najdeš i v češtině nebo si to hoď do překladače. A jestli si viděl všechny díly a máš alespoň špetku inteligence tak si domyslíš všechny ty „teorie“ co tady jsou, protože z toho všechny tak nějak vyšli.

#3533 červený gumáky
12.3.2017 | 14:09:41
Scoop

Okej zatím Savitar můžou být tito lidi: Jay Garrick, Barry, Cobalt Blue (Eddie) a možná HR a nebo HR by měl být alespoň jeho pomocník, pokud Savitar drží někoho na kom HRovi záleží. Taky to jak je HR nahrává, tak tu nahrávku v budoucnosti může dát Savitarovi a proto toho tolik ví + umí nahlížet do budoucnosti.

I didn't see it b4 but could Savitar be HR? Savitar calls Wally, Wallace is this ep, only other person I can remember calling him that is HR, plus HR is constantly helping Wally to get faster, which is exactly what Savitar needed, not to mention wasn't it HR who had the idea for Cisco to vibe Wally to the Iris death scene which resulted in Iris taking the ring off and future stays same.

→ Tu teorii co jsem napsal o HRovi jsem si odvodil tady z tohoto komentáře, který jsem našel na internetu. A jak víme, tak CW je ohraná pohádka dokola, takže proč by HR nemohl být ten kdo se snaží oto aby byl Wallace rychlejší aby osvobodil Savitara. Navíc dokážu si představit HRa jak se jim bud vysvěje jací jsou hlupáci že se Barry nechal 3× napálit tím samým způsobem. A nebo v případě, že by to HR nedělal z dobrovolnosti, tak jak by jim říkal že ho to mrzí a obětoval by se a převtělil by se do těla Iris. No každopádně uvidímě.

Savitarův plán zatím vychází jak domino a vše jde jak by mělo.

Podle mě jsme dostali vodítka, která nebyly konkrétní, protože na každou osobu ukazují alespoň 2 vodítka.

A ne Wally nebude Savitar :D ! Nemůže být ! Protože Savitar existoval již v původní časové linii ještě před Flashpointem a díky Flashpointu a nastartování nové časové osy právě unikl tím že hodil Barryho do budoucnosti a vytvořil tak paradox díky kterému unikl.

#3534 červený gumáky #3535 flashůvstalker #3536 Kennymcc
12.3.2017 | 14:31:49
červený gumáky

#3528 tween3r:
#3531 Cure666: Pokud opravdu chces, tak si to udelas tak, aby jsi si se to dozvedel … me osobne treba nebavilo cekat az vyjdou ceske titulky ( ± 2 dny po tom co onen vyjde díl ) a chtel jsem se divat na serialy rovnou ten den co vyjdou, protoze jsem nedockavy, a tak jsem se zacal ucit anglicky, mnohem vic nez predtim a tim nemyslim jenom slovicka, ale i preklady frází atp. (na internetu jsou i stranky kde se muzes divat na uryvky z filmu v anglictine a tim se zdokonalovat, ale rekl bych ze to stoji nejaky penize) … zabralo mi to asi rok a ted se divam na serialy i bez anglickych titulku, zvladam to rovnou z primeho prenosu.

Co se tyce toho, ze nic nevis o postavach, az se naucis anglicky, muzes si cist komiksy ( kdyz nejake slovicko nevis, tak si ho prelozis ), rekl bych ze staci cist komiksy az od The New 52 a tech neni zas tak moc rekl bych.

V dnešní době ti jen tak někdo nevyjde vstříc s tvými pozadavky, ale pokud nekoho takoveho najdes, ver ze jsi lucky guy.

Jo a ještě poslední věc, zkus otazku kterou by jsi nekomu polozil napsat do googlu a ono ti to s nejvetsi pravdepodobnosti neco najde.

12.3.2017 | 14:38:17
červený gumáky

#3532 Scoop: je fakt ze tva teorie potvrzuje proc HR nevystrelil, kdyz byl na te strese, kdyz se Barry dival do budoucnosti.

12.3.2017 | 14:42:38
flashůvstalker

#3532 Scoop: Hele nevím, taky jsem nad tím uvažoval že byl už v té jiné ose atd. Ale momentálně přemýšlím nad teorií o Eddiem… Z dialogu Savitara s Barrym to celkem všechno zapadá, a teoreticky by to mohl být on, jen by mě zajímalo jestli se to naplní všechno, a nebo že dostaneme jiiný vodítka, každopádně tomu začínám více a více věřit podle toho co čtu na netu (y) :)

12.3.2017 | 18:03:32
Kennymcc

#3532 Scoop: Jojo toto ma urcite logiku. Tim padem bychom meli i toho kdo zradi, to jest HR :) Osobne bych HR typoval jen za posluhovace nez na primo Savitara. Samozrejme je otazkou zda pomaha Savitarovi ze sve vule (coz je samo o sobe otazkou proc) anebo to dela proti sve vuli pac ho Savitar vydira. Pak me proletlo hlavou, ze treba „mrtvola“ Eddieho skoncila na E-19,… dal si to asi kazdy domysli :)

12.3.2017 | 18:16:24
Stardos

HR to není podle mě: ,,You survived my wrath, a coward." Služebník by mohl být, hodně věcí na to odkazuje, včetně i právě této věty. Jenže mi zde stále nehraje, jak Savitar oslovuje HR „Fake Wells“
Proč mu tak říká? Wally taky podle mě není, Savitar řekl: ,,I never asked for anything of these,Joe." Wally ale rychlost chtěl, takže tohle by nesedělo. Mně to sedí nejvíc na Barryho. Nikdy si nepřál rychlost. ,,Trust me, you won't get over this." Tohle řekl o smrti Iris. Takže musel zažít něco takového, jinak by to neřekl. ,, From my perspective, you are big bad." Tady je důležité, že řekl z mé perspektivity. Takže jakoby mluvil o tom, jak vidí sám sebe. ,,You thought that Thawne and Zoom were biggest enemies, but it is me. It was always me, Barry." Opět pasuje na Barryho. Jako samozřejmě tam zase jiné věci sedí na Wallyho, ale na Wallyho mi nehraje to, že nikdy si nic nepřál

12.3.2017 | 19:23:03
Stardos

Další důležitá věc, na kterou jsme všichni zapomenuli. V jedné epizodě jsme viděli Savitarovi záda, a byl to běloch. Takže by byla sranda, kdyby to byl Wally :D

12.3.2017 | 21:17:55
Maškynson

Tak jeho záda nepatrili asi nikomu zo seriálu koho by sme poznali :D Možno Eddie, ale ten nebol taký vymakaný..

12.3.2017 | 23:03:41
Cure666

Prostě všechno ukazuje na barryho.. „you are the past.. im the future, flash“ a ty zada? Dost to pripomina barryho ikdyz o dost namakanejsiho. A kdo říkal že by to mohl být jay garrick.. zrovna ten jediný to určitě nebude :|

13.3.2017 | 4:49:12

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec Flashe

Seriál The Flash odstartoval svou existenci na podzim roku 2014 a skončil na konci jara roku 2023. Byl tu s námi dlouhých devět let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Seriálový vesmír

Seriál The Flash zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály Arrow, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem The Flash proto nic nekončí, ba naopak začíná. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama