Seriál The Flash odstartoval svou existenci na podzim roku 2014 a skončil na konci jara roku 2023. Byl tu s námi dlouhých devět let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.
Konec Flashe
Seriálový vesmír
Seriál The Flash zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály Arrow, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem The Flash proto nic nekončí, ba naopak začíná.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Danielle Nicolet
24.11.1973 | 24.11.2024 -
Katie Cassidy
25.11.1986 | 25.11.2024 -
Jessica Camacho
26.11.1982 | 26.11.2024 -
David Harewood
8.12.1965 | 8.12.2024 -
Richard Brooks
9.12.1962 | 9.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
sorry lidi, na tyhle komenty nemám žádnej ale o tohle se s vámi musím podělit: „Flash má krátký nohy.“ … že to sedí?
#3584 Baltik#3580 Cure666: Podle mě je to jeden a ten samý a proto po něm jde Black Flash, protože je to časový pozůstatek, tím že se vrátil porušil zákon speed force poněvadž by už neměl existoval a proto je v legendách lovený
#3583 Cure666#3582 SikyCZ: jo ted mi to došlo.. mě vždy mate to cestování časem.. ikdyž thawne zabil norru znova, stejně dopadl tak jak dopadl poprvé. Stejně je divný že se nevymazal z historie tím že zabil norru :D
#3581 meya: Pistorius sedí.
#3579 SikyCZ: To je prave to, ze nikde nebylo poradne vysvetleno to, co se pak presne stalo, kdyz Eobard znovu zabil Barryho matku, a pak odnesl Barryho do sve puvodni doby. Mozna to jak zabil znovu Barryho matku, tak tam byl jako dalsi Eobard krom toho puvodniho :D A ten puvodni proste zazil dal presne to, co jsme videli v 1. serii a byl pak vymazan z existence. No a ten novy Eobard byl „zkopirovan“ do nove casove osy diky Barrymu a zacal se stourat do udalosti v LoT. Jenze je opravdu divne, jak je mozne, ze zna ony zminene informace, tomu tez nerozumim :)
#3586 baffiak#3585 Kennymcc: hlavne v poslednom LoT som nepochopil, ze „mu chyba spolupraca s Ciscom a Caitlin“, to uz potom naozaj nerozumiem, ze ktory Eobard by to mal byt, ved tento bol uneseny pred tym nez zabil Barryho matku, potom vrateny aby ju zabil apod. jednoducho s casom to maju vo Flashovi a LoT totalne zmagorene, len aby im to nejak sedelo do scenaru
#3587 Kennymcc#3586 baffiak: Jojo zrejme to bohuzel presne takhle je :( Jinymi slovy je uplne jedno, co se stalo v prvni serii. Divak si ma vzit z prvni serii jen to, ze tam Eobard figuroval. Pak by mel divak registrovat jen to ze Barry Eobarda vytahl z casove linie a dal vic nic neresit. S tim ze ted mame Eobarda jez si pamatuje vse z 1. serie Flashe (a duvody neresit :) ) a proste funguje dal bez ohledu na dalsi okolnosti, jen teda s tim ze po nem jde Black Flash z duvodu ze by mel byt mrtvy podle udalosti z konce 1. serie :) Vic asi nema smysl nad tim premyslet, jelikoz ten gulas, co se odehral naposled v momentu, kdy byla/mela byt zabita Barryho matka je fakt silenej :) A to se obavam, ze jsme se k matce Barryho nepodivali naposledy :D
#3588 Cure666#3587 Kennymcc: to se podivame urcite jeste jednou protoze mi tam chybi flash ktery mavne barrymu do kumbalu at zaleze :D
#3590 KennymccJá to chápu takto. Barry zastavil Eobarda a toho uvěznil. Poté ho nechal zabít svou matku, a tak se stalo všechno, co se stát mělo (Barry získal zpátky vzpomínky, a vrátil se zpět průběh prvních dvou sérií.) Jenže spolu s Barrym se vrátil Eobard (který pochází z Flashpointu.) a ten stejně jako Barry získal zpět vzpomínky. Eobard je z Flashpointu (takže možný důvod, proč po něm jde Black Flash a ne Time Wrathové) a vzpomínky získal zpět, protože je takhle měl pravý Eobard. Lépe bych to vysvětlit nedokázal
#3590 Kennymcc#3588 Cure666: Na prave to je jeden z tech chaosu co tam vznikl, tohoto mavajiciho Barryho tam uz vubec neresili :)
#3589 Stardos: Asi tak nejak by se to dalo vysvetlit :) Ale vem si ze to vysvetleni hledas ucelove tak, aby to davalo nejakou logiku, pac to tvurci malicko odflakli. Dalsi veci byl ten tachyonovy posilovac co mel Barry, a pak ho mozna mel nebo nemel, nikdo poradne nevi – jinymi slovy tvurci tomu nevenovali ani jedno jediny slovo, proste se na to vysr*li :(
#3592 Baltik #3593 ScoopJá bych potřeboval, aby mi to někdo nakreslil.
#3596 Cure666#3590 Kennymcc: Když jsi zmínil ten urychlovač, co to mělo znamenat, když Barry vyloupl znak z hrudi a vrazil ho do Black Flashe a tím ho „zklikvidoval“ ?
#3594 červený gumáky#3590 Kennymcc: Ono ale když ten Eobard potom odešel s Barrym do budoucnosti, tak nikdy neuvízl v té časové ose a nikdy nezabil Harrysona a nepřevtělil se doněj a nikdy nepracoval s Caitlin a Ciscem a vůbec by je neměl ani znát. Takže je vše špatně :D, urychlovač měl být odpálenej až o pár let později, takže fakt nic nedává smysl.
#3599 Kennymcc#3592 Baltik: na tom znaku bylo pridelane spojeni mezi Flashem a jeho tymem, aby ho mohli dostat ze Speedforce; kdyz Ronnie rekl Barrymu neco ve smyslu, ze se musi odpojit od vnejsiho sveta ( nevim presne co mu rekl, ale myslim ze to bylo neco takoveho), tak si Barry sundal ten znak a symbolicky ho"bodl" do Black Flashe.
#3595 červený gumáky #3599 Kennymcc#3594 červený gumáky: teda aspon takhle jsem to pochopil.
#3591 Baltik: zkousel jsem ti to nakreslit ale z toho by si stejne prd pochopil protoze je to komplikovane :D musel bys videt jak to kreslim krok za krokem :D
Tohle by vám to mělo objasnit :) 1 rok po jejo ne-existenci, barry zabranil eobardovi v zabiti nory, vytvořil flashpoint a držel ho v zajetí měsíce. Potom co si uvědomil svoji chybu ho barry propusti a nechá ho znovu zabit noru. Jako důsledek toho že byl vytažen z časové osy, byl eobard ušetřen svého osudu a pokračuje v existenci jako time remnant, přičemž jeho původní akce (zabiti H. W. Spolupráce s caitlyn, ciscem atd.) zůstávají netknuté. Kvůli jeho podvinemu statusu existence jakožto výkyv v časové ose, je pronásledovaný „speed force vymahačem“ (Black Flash), což ho nutí k tomu aby začal hledat kopí osudu, aby zvratil svuj osud. Při neuspěšných pokusech o nalezení a uniknutí black flashovi ve stejnou chvili, eobard zformuje legii zkázy s damienem a malcolmem, slibujicí jim změnu i jejich osudů.
#3599 KennymccAle co furt nepobírám od prvního dílu :D když eobard z budoucnosti ( 22 století 2100+) běžel zpět do minulosti zabít flashe když byl dítě 21.století (20×x?) tak jako flash je v budoucnosti cca 100 let starej a furt v pohodě žije a běhá ?:D nebo to je barry allen nějakej předek flashe z budoucnosti nebo jak to mám chápat
#3599 Kennymcc#3598 Cure666: Jak jsem to pochopil ja, tak v dobe Eobarda jiz zadny Barry Allen – Flash nebyl. Eobard se o nem dozvedel myslim z muzea a byl jim tak nadseny a posedly, ze zreplikoval tu „reakci“ a sam se stal speedsterem, pak cestoval casem zpet a patral po Flashovi. Pri tom patrani v minulosti zjistil, ze on Eobard je vlastne nepritelem Flashe – to je mimochodem taky pekny paradox :D pac Eobard se stal zlounem jelikoz zjistil, ze v „minulosti“ jako zloun byl, ale vlastne nevi proc tim zlounem je/byl :D
#3597 Cure666:
#3593 Scoop: At uz je to s tim Flashpointem jak chce (zrejme nejaka zvlastni udalost mimo standardni realitu ci co :) ), tak je pri nejmensim divny ze Eobard si zrejme vse pamatuje, co se jakoze odehralo po opetovnem zabiti Nory, ovsem Barry si to nepamatuje – Barry si jen pamatuje puvodni udalosti, nez se stal Flashpoint. Anebo to co si pamatuje Eobard jsou taky jen udalosti z puvodni reality pred Flashpointem :D? Co vime tak po Flashpointu se zmenily 3 veci: Caitlin je KillerFrost, Dante zemrel, John Diggle ma syna misto dcery. Anebo toho bylo vice, o cem jiz vime?
#3594 červený gumáky: Co se tyce toho BlackFlashe, tak to jsem moc nepochopil proc zarizeni na nej fungovalo tak jak fungovalo, a co to vlastne s BlackFlashem udelalo. Nic k tomu nebylo receno ani vysvetleno :(
#3600 Cure666#3599 Kennymcc: s tim eabordem je to tak jak jsem psal a tech paradoxu je tam vic na arrowwiki je toho hodne o nem. A k budoucnosti.. thawne přece běžel z budoucnosti do minulosti zabít noru, ale zároveň s ním běžel i budoucí flash. Takže si nemyslím že by to měl z muzea …
Flashpoint věci no tak třeba wally neměl mít původně rychlost, vyskytl se z čistajasna julian, celkově je toho hodně.
#3605 Kennymcc