Flash
88/100 - 561×

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.

Xegiie

#2848 LMDizajn: mě teda natvrdo rozplakala :) jsem měkouš..

11.5.2016 | 22:13:17
Amper

#2859 Dorea: Musím říct, že tenhle oblek Black Canary se mi líbí mnohem víc než v Arrow :O Tady je luxusní :D Jinak si myslim, že ta scéna s robotem byla natočená jen na trailer a původně tam Flash měl být, ale nakonec ho vynechali..

#2863 Dorea
11.5.2016 | 22:36:47
Dorea

#2862 Amper: Nevím, jestli myslíš ty stejné scény, protože na robota si nepamatuju O__o Tady je video https://www.youtube.com/watch?… přesně 0:18 vidíš Colda, Atoma, White Canary a Flashe. Asi pravda, že to je spíš materiál pro Legendy, ale kdo ví jestli z toho neudělají třeba malý crossover jako vloni s Arrow.

S tím kostýmem naprostý souhlas!

#2864 Amper
11.5.2016 | 23:08:32
Amper

#2863 Dorea: Přesně ten trailer, který je z časti na tom videu co jsi poslala, Bylo to v tom traileru myslim někdy na konci. Sice je možný, že by mohl být crossover, ale nevidim žadný důvod proč bojovat s robotem :D

#2865 Amper
12.5.2016 | 0:33:46
Amper

#2864 Amper: Konkrétně tady https://www.youtube.com/watch?… čas 2:52 až do konce.

#2867 Dorea
12.5.2016 | 0:37:56
LMDizajn

inak celkom zaujimavy pohlad na niektore veci, s ktorymi nemozem nesuhlasit… https://www.youtube.com/watch?… Nie len Iris bitch ale aj Barry stupidity… Caitlin a Cisco a Wells su TOP postavy, skvele napisane a skvely herci…

#2867 Dorea
12.5.2016 | 0:41:31
Dorea

#2865 Amper: Díky, tak to je asi fakt materiál pouze pro Legendy. No nic :D

#2866 LMDizajn: Škoda, že Caitlin scénáristi tak odbývají… :/ Ale myslím, že třeba Iris v poslední episodě byla skvělá. Kdyby jí takhle psali pořád, bylo by to supr.

#2868 LMDizajn
12.5.2016 | 0:56:33
LMDizajn

#2867 Dorea: pozri toto https://www.youtube.com/watch?… :D scenaristi ani samy podla mna nevedia ako by mali Iris vyvyjat dejovo ani ako pracovat s časom… V tomto musim povedat, že Smallville mal vyhodu, kedže najskor Clark chodil s Lanou a až potom neskor na konci s Lois… teda od prvej epizody sme tam neviel vedla seba Lois a Clarka bez akejkolvek iskry a fungovania ich vztahu… Prave toto sa ale stalo tu. Tak najskor je Barry vo friendzone a teraz zrazu toto? No neviem. I s Caitlin to medzi nimi funguje lepsie, nehovoriac o Patty… Je dost mozne, ze s Patty si to pokazili, možno ani samy nevedeli, ze to medzi nimi bude tak dobre fungovat pred kamerov… tak to potom museli rychlo stopnut, aby im to nepokazilo koncept Barry Iris… Podla mna by ale bolo zaujimavejsie, keby spolu neskoncili, prave preto ze Flash menil čas ked cestoval časom niekolko krat… Btw, viac iskier išlo aj medzi Barrym a Karou zo Supergirl :D

#2869 Dorea
12.5.2016 | 1:17:36
Dorea

#2868 LMDizajn: Caitlin mám ráda, ale o Snowbarry mě nepřesvědčíš :D ale nikomu to neberu ;) Jsem docela smířená, že Westallen bude endgame. Je to tak v komiksu a seriál na to od začátku odkazuje (i v komiksu Iris částečně přivedla Barryho zpět ze Speed Force), jen si myslím, že na to měli jít trochu pomaleji. Jak píšeš, pořád nic nic a teď najednou posledních dva, tři díly hop. Jakmile dají ty dva dohromady, tak je pro dobro seriálu nemůžou nechat dohromady, a pak z toho vznikne červená knihovna. Kánonový páry jsou prostě nudný. :D A co se té chybějící jiskry týče, máš pravdu. Jako by v CW neuměli vybírat páry – Oliver a Laurel, Barry a Iris.

Patty! Tak ta mi dost chybí a fakt jsem doufala, že v seriálu vydrží dýl :( Btw měla jsem ráda i Lindu. Klidně si myslím, že Barry mohl s některou z nich randit celou sezonu a nic by se nestalo. (Nehledě na to, jak nechali Patty odejít :/ )Flash určitě ještě nějaký rok poběží.

#2871 Amper #2875 LMDizajn #2877 Bizzy
12.5.2016 | 1:44:41
Kennymcc

Barry ted mozna bude umet nejakym zpusobem manipulovat se Speed Force. Treba bude i schopen blokovat Speed Force u jinych speedsteru, a mozna ze nejen blokovat :) To by mel pak Zoom asi hodne tezkej problem :) Je mozne ze Barry nakonec Zoomovi jeho rychlost sebere a Zoom skonci tam kam patri, a to do blazince :) No a tam mu opet nasadi jeho oblibene terapie :D

#2871 Amper
12.5.2016 | 10:23:57
Amper

#2870 Kennymcc: To jsem si myslim taky :) Úplně nejvíc cool by bylo, kdyby ve finále mu zkrátka sebral celou rychlost a stal se totálně rychlým speedsterem. Barry too much OP :D
#2869 Dorea: Tohle bohužel funguje u každého seriálu na CW,, Zkrátka teenage, tak se snaží dělat zvraty, aby mohli náctileté brečet na twitteru. Víme jak to dopadlo u Arrowa..

#2872 Stardos
12.5.2016 | 12:00:28
Stardos

#2871 Amper: Arrow by mohl být klidně i chválen více než Flash, ostatně dnešní Arrow :)

#2873 Amper
12.5.2016 | 15:48:15
Amper

#2872 Stardos: Dnešní byl asi nejlepší díl z celé série :)

12.5.2016 | 16:38:46
Stardos

Teorie ohledně Wallyho: Tak mě napadlo, zda se do Wallyho nedostane speed po zásahu bleskem.Napadlo mě to protože v Zoomově armádě je jeden meta human, který ovládá blesky

12.5.2016 | 17:24:38
LMDizajn

#2869 Dorea: o Snowbarry ta ani nebudem presviedcat :D ani sam nie som presvedceny, ale je pravda, ze maju zaujimave rozhovory a navzajom sa vždy držia, taktiež neopakovatelna scena z karaoke baru a nasledne ako Barry prezliekal Caitlin :D Jedna z najvtipnejšich časti serialu :D

#2876 Baltik #2883 Dorea
13.5.2016 | 0:44:57
Baltik

#2875 LMDizajn: To už je dávno zapomenutá historie.

13.5.2016 | 7:40:07
Bizzy

#2869 Dorea: Já si myslím, že třeba laurel a Oliver nebyla špatná dvojice. Rozhodně se mi zamlouvala daleko více než Iris Barry. Patty mi taky hrozně chybí a prostě ta postava tam sedla jak prdel na hrnec. Linda byla taky dobrá, ale štvou mě vždycky ta ohraná klišé, kdy najednou, když jsou v tom nejlepším zavolají, jak se něco stalo a oni rychle vymýšlejí výmluvy, aby se z toho vykroutili. Neříkáním, kdo skutečně jsou, aby je ochránili je taky kravina a z tohoto mě nejvíce boleli oči hlavně u té Patty. Neumí psát vztahy. Prostě jim to nejde a když už náhodou jim to výborně vyjde jako Patty a Barry, tak to zazdí nehorázným způsobem.

Iris mě štve od začátku a už mám k ní prostě vytvořenou takovou averzi, že už sebelepší počin od ní to nezmění.

#2883 Dorea
13.5.2016 | 8:49:29
Scoop

Kevin Smith je velký fanoušek Flashe a tady jsou jeho pocity z odhalení muže v masce a z konce 22. epizody – http://zap2it.com/…sk-identity/ :)

#2880 Kennymcc
13.5.2016 | 12:27:14
Stardos

http://www.edna.cz/…b8ce2d1b.jpg

Tohle vypadá nehorázně vtipně :D

13.5.2016 | 13:40:57
Kennymcc

#2878 Scoop: Takze jeho identita bude odkryta jiz v 22.epizode? Jinak z toho co Kevin Smith napsal se asi nic dalsiho rozpoznat neda :) Nebo Tobe to nejak usmernilo nektere teorie :)?

Jako kdyby tam byl z nejakeho duvodu Eddie (z kterekoli zeme :) ), tak by to asi vyvolalo jiste emoce :) Tim myslim trojuhelnik Eddie-Barry-Iris. Toto bych jako fanousek Flashe opravdu nechtel – aby jedno z vrcholnych odhaleni melo „milostnou pachut“. Kdo s kym jak a proc bude, necht si nechaji do jinych „ruzovych“ serialu. Nicmene u me furt plati ze Eddie krom jineho nesedi na Zoomovu vetu: You wouldnt believe me if I told you – no vlastne na Eddieho z E-1 by to sedelo :) pac opravdu neverim jak by to mohl byt Eddie E-1 :) Podobne by to bylo s Ronniem E-1, jako o velke odhaleni dojaku Caitlin + Ronnie opravdu nestojim. Vsechny tyto varianty velkolepe chystane odhaleni zelezne masky by pro me bylo naproste zklamani. Doufam ze nic z toho se nestane :)

#2881 Scoop
13.5.2016 | 14:27:09

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec Flashe

Seriál The Flash odstartoval svou existenci na podzim roku 2014 a skončil na konci jara roku 2023. Byl tu s námi dlouhých devět let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Seriálový vesmír

Seriál The Flash zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály Arrow, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem The Flash proto nic nekončí, ba naopak začíná. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama