Seriál The Flash odstartoval svou existenci na podzim roku 2014 a skončil na konci jara roku 2023. Byl tu s námi dlouhých devět let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.
Konec Flashe
Seriálový vesmír
Seriál The Flash zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály Arrow, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem The Flash proto nic nekončí, ba naopak začíná.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
David Harewood
8.12.1965 | 8.12.2024 -
Richard Brooks
9.12.1962 | 9.12.2024 -
Tony Curran
13.12.1969 | 13.12.2024 -
Keiynan Lonsdale
19.12.1991 | 19.12.2024 -
Greg Finley
22.12.1984 | 22.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#2880 Kennymcc: Na konci ep. 22 bude něco hodně velkého. Můž v masce nude až v 23. :) Zatím mi spíš ten rozhovor potvrdil, že Henry z E-1 umře a bude nám tam vystupoval jako Jay Garrick z E-2,
#2882 Stardos #2884 Kennymcc#2881 Scoop: Taky si to myslím :) Ještě mě napadlo, zda nepřijdeme i o Caitlin. Napadlo mě, že jak v promu otevřel Zoom portál, jestli do něj nepošle Caitlin a ta se dostane na Earth II a nejlépe ke Groddovi, aby měl Barry důvod jít do Gorilla City :)
#2883 Dorea #2884 Kennymcc #2889 LMDizajn#2875 LMDizajn: S tím musím souhlasit, zrovna nedávno jsem si pouštěla karaoke scénu a moc bych si přála něco podobného znovu. :) A prostě víc Caitlin!
#2877 Bizzy: Mně k sobě Laurel a Oliver nesedli ani ze začátku :D To víš, to je tak když ženský postavy píšou z velké části chlapi :D
#2882 Stardos: To Caitlin teda pěkně přeješ, jako by jí ta traumata doteď nestačila :D Na druhou stranu, pokud by se s Gorilla City dokázali scénáristi pěkně poprat, proč ne. Jen by se asi dost plácli přes kapsu
a teď navíc když si CW vzalo pod křídla i Supergirl. (Nevím, jestli není zbytečné to označovat jako spoiler, ale pro jistotu. :)
#2885 Stardos#2881 Scoop: Jojo toto by bylo super :) J.W.Shipp jako Jay Garrick by bylo naprosto luxusni ;)
#2882 Stardos: Tak je jasne ze se neco kritickeho stane, aby nas to radne naladilo na 3. serii :)
#2883 Dorea: Já ji mám rád, ale přesto si myslím, že bude prožívat traumata, aby z ni vyšla ta temná stránka, o které mluvil Zoom :D
#2886 Kennymcc#2885 Stardos: Jojo takova podobna premena jako mel Harvey Dent v Dark Knightovi. Nejdrive zarputily „bily rytir“, ovsem jisty emocionalni sok v nem odemknul Two-face :) „You either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.“ :)
Jelikož nás to má rozbrečet, tak to bude hodně emotivní a musí to být hlavně emotivní pro Barryho, podle toho co mu Zoom řekl.. Mohl by to být třeba dvojče Barryho, to by možná vysvětlovalo to, proč by tomu nevěřil, protože žádnýho bráchu nezná.. Nicméně si tohle celý vymyslela stanice, takže se dá očekávat úplně kdokoliv a nezmění ti základní děj.
#2888 Kennymcc#2887 Amper: Ono to prave muze byt tak ze jeho otec Henry (E-1) zemre a on ho vlastne znovu potka na E-2. Kdyz se nad tim zamyslis, tak se mu ve sve podstate vrati blizka osoba o kterou zrovna prisel. Co se tyce serialu, by to vlastne bylo podobne jako s Wellsem :) Oblicej Wellse E-1 byl nahrazen Wellsem E-2 :) Henry E-1 bude nahrazen Henrym z E-2 :) No jsem fakt zvedavej jak to nakonec bude :) PS: Jestli J.W.Shipp oblekne kostym Jay Garricka…, WOW ;)
#2882 Stardos: s Caitlin ani nesranduj! už ma celkom štve cele CW, to im kto povedal, že zabitim hlavnej ublubenej postavy buduju vyššiu sledovanost a lepši serial. Arrow, LoT, už len tŕpnut nad Flashom…
Ale skor to vyzera na Henryho, s tym že pod maskou bude herec Shipp. Uvidime, i ked ono by to bolo podobne ako v sezone 1.
PS: ked mohli v Arrow zabit definitivne Laurel Lance, tak môžu vo Flashovi zabit alebo aspon nerealizovat vztah Iris Barry, nie?
#2890 Stardos#2889 LMDizajn: Ale já nemluvil o zabití, mluvím o jejím zmiznutí na E2 a následném přerodu do Killer Frost
musim priznat, že ak by Caitlin po tejto serii bola taka otrasena, že by sa v nej niečo zmenilo a začala by byt ZLÁ a sama by si vyrobila niečo aby sa transformovala na Killer Frost, tak to by bola aka super vec :) Aj ked ju mam rad aj takto, ale bolo by to dost zaujimave, ako Two Face…
Nějak mi uniklo, jak se Wally dozvěděl, že Barry je Flash…
#2893 Scoop#2892 ifca88: Iris to řekla v minulé epizodě. Wally tomu nerozuměl → v dalším díle se dočkáme asi jeho reakce.
#2894 LMDizajn#2893 Scoop: tak tak, Iris to prezradila ani nevie ako… nuž, je to postava, ktoru „milujeme“ :D
myslite, že kedže sueprgirl je na CW, tak bude viac corssoverov? A teda že sa bude pokračovat v multiverse?
#2895 Scoop#2894 LMDizajn: Tak minulej díl řekla, že Barry je pryč – a Wally, že tomu nerozumí. Tak to nechápu, jestli mu to nedošlo. Protože v promu na další díl Barry mění hlas před Wallym, takže to Wally asi pořád neví, ale myslím jsi, že to už tuší.
#2896 Kennymcc#2895 Scoop: Zvlastni je ze Barry tehda pred Iris si i rozmazaval oblicej :) Wally je zrejme tupejsi tvor takze na nej staci jen menit hlas :D
#2897 LMDizajn#2896 Kennymcc: ved to! Toto mi tam vadí, že Barry si nedava pozor a nie je to stale rovnake, aby mal stale zmeneny hlas a rozmazanu tvar ked je vonku… pre neho je to nulova namaha…
#2898 pato3012#2897 LMDizajn: a možno len uputavka tak blbo vyzera…možno je ešte bez upravy :D ja sa snazím to akože prehliadnuť s naivnou predstavou ze už priamo v nasledujucej časti to bude upravene a bude mu aj hlava vibrovať :D ano ano, viem čistá naivita :D
#2899 Kennymcc#2898 pato3012: Ja bych zustal u Wallyho jako tupejsiho tvora :D pac kdyz Zoom predaval Wallyho Teamu Flash v te laborce, tak tam Flash menil jen hlas, zadne vibrace hlavou :D
#2900 pato3012#2899 Kennymcc: máš pravdu, beriem nazad…je to tupelo…ale ved ono to pride, super schopnostami sa mu nabije i mozog a bude :D tak ci tak som na tu časť zvedavy, že ako sa vyvrbi