Seriál The Flash odstartoval svou existenci na podzim roku 2014 a skončil na konci jara roku 2023. Byl tu s námi dlouhých devět let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.
Konec Flashe
Seriálový vesmír
Seriál The Flash zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály Arrow, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem The Flash proto nic nekončí, ba naopak začíná.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
David Harewood
8.12.1965 | 8.12.2024 -
Richard Brooks
9.12.1962 | 9.12.2024 -
Tony Curran
13.12.1969 | 13.12.2024 -
Keiynan Lonsdale
19.12.1991 | 19.12.2024 -
Greg Finley
22.12.1984 | 22.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#2840 Kennymcc: To masírování mělo být asi pro jinej úhel kamery, ten kterej je použit v pozdější fázy no :), ale toto je jen malej detail.
Jinak kdo by chtěl, tak tady se můžete podívat na rozhovor Teddyho Searse v pořadu Fat man on Batman – https://www.youtube.com/watch?… – nebudou tam ani moc spoilery, spíš mě zarazilo, co že udělali ve finále tak velkého, že je to posune tak dopředu :). Určitě se máme naco těšit. A podle toho rozhovoru bude asi začátek season 3 velmi zajimavý.
ježis, na to masírování si neměl upozorňovat, třeba bych si toho nevšiml :D
Jelikož ve speedforce můžou být na jakémkoliv místě v jakýkoliv čas, tak to mohli využít lépe, měli tam hodně možností. Například tam mohli dát scénu ve Flashově muzeu, kde by byly jména Allen, Garrick, West apod. – docela by to osvěžilo ty dialogy.
diel ma sklamal, na to aka to bola velka prilezitost… čakal som niečo uplne ine… trailer sa mi pačil, ta creepy atmosfera, ale v samotnej epizode nebolo nič…v speed force mal byt tak 3 epizody a mali z toho vypumpovat všetko! mohol byt zaseknuty v nejakej časovej slučke jeho rozhodnuty, aby si uvedomil, ze nemoze niektore veci vratit… alebo mohol byt wraithom, ktory by daval pozorn na cestovanie v čase, lebo by videl, čo sa môže stat… alebo to mohlo byt take uplne creepy psycho ako bol trailer atd… a ten vztah Iris, dufam ze to nedopadne ako Arrow…
tak taky me to zklamalo, mohli udelat skoro cokoliv a neudelali vlastne nic, krome Norry, to bylo pekny a dojemny. nic moc vic se o tom dile neda rict. Iris me nastesti moc nevadi, ale podelali to, s Patty tam byla ta chemie a clovek se i tesil jak to bude dal.. tady ani ne
No po pravde po tomto dile, tu nejak nemam co rozebrat, jako neco noveho, nove indicie pro aktualizovani spekulaci apod. :) Cekal jsem ze Barry nejak vytezi Speed Force o dulezite informace (at uz zamerne nebo nahodne), treba neco o Time Wraithech, nebo i neco o Zoomovi. Mozna prece jen Barry s necim novym prisel, jak se dotkl Jesse a prolitly tam blesky, a Jesse se probrala. Tezko rict, co to znamena. Jestli odted Barry umi probouzet lidi z komatu dotykem :) nebo to bude mit nejake vetsi souvislosti – ze ma napr. silnejsi propojeni se Speed Force :)?
#2847 AmperNo tak díl mě nezklamal, líbil se mi hodně, ale bohužel mi přijde, že to trošku odflákli a nastrčili tam toho blbého zombíka, který tam absolutně nemusel být a celý díl mohl být jen ve Speed Force..Vždy když je na scéně Norra, tak to neskutečně zvedne atmosféru, už jen ta herečka je neskutečně příjemná :) Docela mě zajímá, když vylezl z toho Speed Force a jestli to bude jako Rebirth, jestli teda zesílí a bude nejsilnějším a nejrychlejším rychlíkem.
#2846 Kennymcc: S tou Jesse, tak si právě myslim, že dostal ten „gift“, ale ve větším meřítku, takže má větší sílu a větší propojení do Speed Force, takže může využít plný potenciál :)
ta scena s Norou, ved mi skoro slza vyhrkla! :D
podla mna ju tym dotykom naštartoval, ako ked chceli zachranit profesora martina a naštartovali pri tom toho šialeneho vedca, nespomeniem si teraz na meno…
Takže Jesse bude speedster a Wally nebude nič?
#2849 Amper #2861 Xegiie#2848 LMDizajn: To nevim, ale v nadcházející epizodě bude Wally pomáhat Barrymu v ulicích města + v traileru na další díl Barry říká, že máme Speed Force a mluví k někomu.
A nemůže to být tak, že Jesse tu její speed force vzal a tím ji jakoby zachránil? A tím pádem se on sám stal i rychlejším? Rozhodně zajímavý díl, ale je pravda že z toho mohli vytěžit daleko více. Dokážete někdo říct jména těch meta humans co se ukázali na konci?
Viděli jste trailer na další epizodu? To jako Zoom může otevírat trhliny jako Cisco???
V promu na další část jsem zahlédl dva nějaké lidi s křídly, a mám pocit, že to byla Kendra a Carter :O
#2853 BlueDragon8 #2854 Bizzy #2855 Amper#2852 BlueDragon8: zahlédla
#2852 BlueDragon8: Hlavně tam bude Katie Cassidy <3
#2852 BlueDragon8: Ty křídla jsem taky viděl, ale spíš to nebudou oni, protože ty mají ještě hodně práce ve Vanishing Pointu v Legendách :D To byla zkrátka nějaký meta.
#2856 BlueDragon8#2855 Amper: Docela k diskuzi jak na tom budou legendy zrovna v této epizodě :) Hodně by se mi líbilo, kdyby Sara bojovala proti Laurel z Earth 2 :)
#2857 Amper#2856 BlueDragon8: Taky jsem přemýšlel, že by se legendy vrátili dřív než finále seriálů Arrow a Flash a pomohli bojovat :D
#2858 Dorea#2857 Amper: Sice si to moc nemyslím, ale na druhou stranu napovídalo by tomu ty scény, kde jsou spolu Cold, White Canary, Atom a Flash v nějaké továrně nebo jak to mám nazvat. Dokonce když se Barry v minulém finále vracel v čase je tam z toho záběr a pak byly stejné záběry z natáčení Legend a pořád nebyly v žádném seriálu ukázány, takže netrpělivě čekám a pořád nic :D
Tak a co říkáte na tohle?
https://67.media.tumblr.com/…jlo2_500.png myslíte, že je Zoom vezme z minulosti?
#2860 Stardos #2862 Amper#2859 Dorea: To je zajímavé a k zamyšlení :)