Seriál The Flash odstartoval svou existenci na podzim roku 2014 a skončil na konci jara roku 2023. Byl tu s námi dlouhých devět let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.
Konec Flashe
Seriálový vesmír
Seriál The Flash zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály Arrow, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem The Flash proto nic nekončí, ba naopak začíná.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Danielle Nicolet
24.11.1973 | 24.11.2024 -
Katie Cassidy
25.11.1986 | 25.11.2024 -
Jessica Camacho
26.11.1982 | 26.11.2024 -
David Harewood
8.12.1965 | 8.12.2024 -
Richard Brooks
9.12.1962 | 9.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
tak tak, Iris uplne o nicem, Wally se mi prici vsim co mam v tele :/.. zachraňuje to Harry a možná i ten Cisco.
#2933 Kennymcc: v mé zavorce je to samé :) a uvidíme, třeba ma někoho o kom nevíme :)
Tak, Barryho tatik je tuhej a Wally zjistil ze Barry je Flash – takze je jasny ze muz v masce v Zoomovym vezeni je Henry Allan :P
Jak už tu bylo řečeno několikrát, tak barry kromě schopnosti být nejrychlejším mužem na planetě dostal také schopnost být extrémně překvapený vším a všemi. Taky mi začíná vadit, jak se támhle vypořádá s několika meta a potom si prohodí krásný pokec s Laurel, kde je opět překvapený, jak je možné, že někdo z E2 je podobný někomu z E1.
Proč prostě nemůže normálně přilítnout sebrat a zase odkráčet.
Co se týče scény Zoom vs Flash. Flash opět čumí a čumí a čumí a čumí, kecá a zase čumí. Už je to trochu ohrané.
Laurel byla famózní a bude mi chybět :-(. Harry, Cisco, Catlin jako vždy dobré. Wally mi tentokrát tolik nevadil, ale přijde mi, že zatím on jediný se chová normálně, tak jak by se asi každý choval. Iris je prostě nesympatická a v tomto díle na konci ještě navíc vypadala hrozně. Jesse je sympatická, ale je zatím trochu opomíjená a ani dostatečně neukázali její inteligenci což je škoda.
Díl celkově, tak za 5/10. Jsou tam prostě věci, které už začínají být otravné a monotematické. Arrow a flash se mi zdají jako protiklady. Když jeden klesá, tak druhý stoupá a naopak :-)
Podle vize Cisca vznikla z nejakeho duvodu na E-2 singularita. Otazkou je co ma byt tim duvodem :)? V prvni serii to bylo zpusobeno zasadnim naruseni casove linie, tim ze se Eddie sejmul a smaznul tak Eobarda. Treba Barry mohl skocit do minulosti v E-2 a zabranit tak aby otec Huntera Zolomona zabil svou matku :) Nooo co by to pak znamenalo :D Minimalne to ze by se z Huntera nestal psychous :)
#2949 SetcherPodle mě měl Cisco vizi jak se noční E2 kvůli tý změně frekvence. Ale je to jen moje teorie,nic víc,nic míň :)
.....Ničí…
takto sa robi silna väzba na charakter, ako Caitlin. čim všetkym si prešla a nerumazgala tam, netočil sa svet okolo nej, nechcela Barryho iba pre seba aby riešil jej osobne sračky, ale dokonca naopak, chce stale pomahat. toto je charakter, toto je budovanie postavy. ja som mal cely čas chut ju objat, neskutočne zlata bola, aj to ako bola v tej mikinke a ako to cele zahrala, klobuk dole… a na konci sa mi pačilo, ako sa oni traja objali, podla mna oni su skutočne jadro serialu a mali by to znova vratit k tomu, ze team flash bude hlavne o nich 3, až potom zvyšok…
Inak westovcom nevadi, že v meste je apokalypsa a oni musia stale riešit svoje sukromne rodinne problemy a otravovat s tym Barryho? No nie, Barry nemoze zachranovat mesto, Barry musi po 20 krat rozpravat s Wally. Ja sa teda priznam, že scenaristi ma celkovo na CW dost štvu, že z tak perfektnych možnosti a predlohy, spravia taky pašvik…
#2945 Kennymcc: Řekl bych, že to bude vinou toho závodu, který chystaj v další epizodě. Zoom tím vlastně opět zvítězí, neboť jeho plán byl sloučit Earth-1 s Earth-2 (nebo jednu z nich zničit) díky vytvoření další singularity. Proto se chtěl stát rychlejším a rychlejším… Sám by to ale nedokázal a potřebuje i Barryho rychlost.
Barry se samozřejmě jako vždy nechá překecat a tím Zoomovi vlastně pomůže…
#2952 Exie_https://www.facebook.com/…62626022436/ – video Grant Gustin and Brandon Routh
je jasné že identitu muže v masce zjistime až v posledním díle, a ten výbuch všeho na E-2 to je plán asi zooma, možná výbuch urychlovače častic :)
#2949 Setcher: Sloučit? Jako zní to zajímavě, ale to by zde musel nastat Infinite Crisis. Samozřejmě na to seriál nemá ani rozpočet, takže to může vypadat úplně jinak.
Nevím, co se stane ve finále, ale mám tu pár pár alternativ: 1.) Nevíme, zda je Zoom vyléčen, možná je, možná není. Je zde možnost, že Zoom se vlastně zabije sám, zdegenerují se mu buňky během závodu a rozplyne se jako Trajectory. 2.) Flash nikoho ještě v seriálů nezabil vlastní rukou. Lidé by si možná přáli, kdyby Zoom zemřel rukou Flashe, ale Flash nezabijí a že je Flash psychouš, tak se na tom nic nemění. 3.) E-2 podle Cisca se bude rozpadat. Co když na vině bude ten závod, ale Zooma zabije výsledná singularita? Nakonec se buď E-2 A E-1 spojí, nebo Flash jakožto správný hrdina E-2 zachrání. 4.) E-2 zanikne, nebo se spojí. Kdyby nastala možnost 1, tak Zoom zanikne s ní..
Nenapadají mě jiné alternativy. Samozřejmě to opět vidím jinak, proto nejlepší si bude počkat.
A poslední možnost. Zoom vyhraje, nechá Flashe být a už se neukáže, anebo ztratí rychlost pomocí nějaké high-tech technologie a zavřou ho do chládku. Komentujte. :D
Já mám zato, že Earth II zničena nebude, když chtějí ve třetí sérii Grodda a Gorilla City :D
#2955 Dorea#2954 Stardos: Bylo to někde oficiálně potvrzeno? Vím, že proběhlo fandomem, že třetí série bude o Groddovi, ale pak to nějak vyšumělo…
Já bych řekl, že to bude důsledkem nějakého Paradoxu a Zoom se tu singularitu bude snažit zastavit a při tom umře.. Tak bych si to vysvětlil já. S tím, že muž v té masce se dostane z toho vězení jak se to celé bude rozpadat.
#2957 Amper#2956 Amper: Nebo teda toho závodu, který vytvoří tu Singularitu.
Myslím, že závod vyhraje Zoom a Zoomova speedforce (Darkness) bude chtít zabít Barryho, ale Zoom tomu nějak odolá, protože ví, že Barry je jedinej kdo ho může zastavit před zničením světa a Barry se nakonec nějak zachrání a díky Zoomovi unikne Zoomovi. Pak uvidí, že Zoom by mohl být hodnej a že je jen posedlej temnou energií. Nakonec se Zoom nechá zabít a nebo zemře při zachraňování světa a zemře jako hrdina :D. Je to šílená teorie, ale z jednoho článku jsem vyčetl, že ten člověk co psal ten článek viděl, že točili scénu, kde se ukáže Zoomova dobrá stránka. (Tuto teorii jsem měl tak měsíc předem než článek vůbec vyšel). Tuto teorii mi potvrdilo ještě to, že Zoom celkem ,,odporoval" zabití Henryho + ta scéna s Caitlin, kde byl flashback toho, jak Zoom křičí ,,I'm not a monster".Ale asi to tak nebude a vymysleli něco lepšího, ale i tak by tady toto bylo epické finále. Muž v masce bude mít taky svoji roli, takže doufám, že nás příjemně potěší.
#2960 KennymccOpravdu nechápu, že je nenapadne, že se něco takového stane..... Zoom zna všechny jeho slabiny a blízke a oni si běhají po městě jakoby nic..... První věc co by každý udělal, že tyhle lidi odklidil někam kde je nenajde......Temná Laurel fakt povedená. Sedí jí to víc.
#2958 Scoop: At uz to bude jakkoli, tak jeho pripadny vnitrni boj mi pripomina efekt V-9 na Trajektorii, kde se ji rozdvojila osobnost. Zoom uz uzival tuto drogu hodne dlouho takze mozna jeho temna osobnost naprosto prevahla a prekryla tu puvodni a ted se ta puvodni osobnost snazi aspon nejak vystrcit ruzky :)
#2961 Baltik