Seriál The Flash odstartoval svou existenci na podzim roku 2014 a skončil na konci jara roku 2023. Byl tu s námi dlouhých devět let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.
Konec Flashe
Seriálový vesmír
Seriál The Flash zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály Arrow, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem The Flash proto nic nekončí, ba naopak začíná.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Danielle Nicolet
24.11.1973 | 24.11.2024 -
Katie Cassidy
25.11.1986 | 25.11.2024 -
Jessica Camacho
26.11.1982 | 26.11.2024 -
David Harewood
8.12.1965 | 8.12.2024 -
Richard Brooks
9.12.1962 | 9.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
tech teorii kdo je zoom bylo asi milion, tak je jasny ze se nekdo trefil :D
#3000 Kennymcc: Já jsem tu ještě před tím, než vyšel díl psal a měl jsem pravdu o Zoomovi a tom time-remnantu :D.
#3003 Kennymcc#3002 Scoop: Nechci ti to upirat :) ale nejak jsem si nevsiml :D Tim nechci rict, ze bys to nenapsal, ale ze jsem si zrejme vskutku nevsiml :) Anebo me to prave prislo natolik sileny, ze jsem to rovnou z hlavy vypoustel :) Ono totiz o nekom rict, ze je Time Remnant a hotovo, je ponekud divny, kdyz si hrajeme s cestovanim v case a tim padem se to da zvratit. Tim narazim na to ze zabity Zoom (z te jine casove osy) by se jiste nenechal zabit, jelikoz by vedel, ze se da jeho osud zmenit tak aby uz Time Remnant nebyl a prezil, presne tak jak chce prezit „nas“ Zoom :) Z meho pohledu toto oduvodneni je dost hloupe/nepovedene – spis to poukazauje na to ze do posledni chvile mozna jeste nemeli rozmyslene, kdo vlastne Zoomem bude a kdyz se rozhodli ze to bude „Jay“, tak si rychle z prstu vycucli ono podivuhodne vysvetleni o Time Remnantu :)
#3004 Scoop #3005 Scoop#3003 Kennymcc: Tvůrci už od začátku série věděli, že Zoom bude Jay a dokonce to řekli i Teddymu Searsovi. Dokonce tato informace jednou unikla na imdb a bylo tam napsané Teddy Sears Jay Garrick/Zoom.
Zoom se jen potřeboval rozdvojit, tak cestoval v čase a basta :D. Bylo to třeba jen o 20 sekund zpátky v čase, aby se mohl potkat. Jinak asi ani neměl v plánu ho zabít, proto řekl, že to byla komplikace, ale teamu Flashe to potom vysvětlil jinak (takže zase lhal- to se odněj i očekává).
#3003 Kennymcc: + v epizodě 5. máme už velkou nápovědu, že by Zoom je Jay + potom epizoda myslím, že 9. – tam se nám představil Hunter Zolomon E-1 a řekli, že je to dvojík Jaye.
Jinak tu myšlenku s time remnantem jsi mi vnukl ty, jak jsi tu cosi kdysi psal :D. Akorát jsem si tu teorii upravil podle sebe :).
#3006 Kennymcc #3008 Kennymcc#3005 Scoop: Pokud zabil sve ja jez je z budoucnosti ve sve casove ose tak pak se stal nas Zoom Time Remnant, pro zatim :) Pokud zabil sve ja z minulosti z jine casove osy, ktere treba i nakukal ze je Time Remnant – to jeho druhe ja (mohla to byt i nemusela to byt pravda) tak nas Zoom neni Time Remnant, zatim :)
#3007 Kennymcc#3006 Kennymcc: predpokladam ze pritomnost dalsiho Zooma at uz je/bude odkudkoli v posledni epizode tomu moc neprida na pochopeni :D
#3005 Scoop: Jinak ty teorie o tom ze Zoom je Hunter Zolomon tam byly :) s tim ze nesedi to ze Zoom v komiksu nebyl klasicky speedster apod. Bylo otazkou zda toto v serialu zmeni co nikoli. Ono je totiz neco jineho kdyz na to koukas ted, kdyz uz jsou vsechny ty identity zname a uz pak clovek moc nevnima to co i ukazovalo v jine moznosti :)
Jak to všechno bude, tak se dozvíme zítra. Já doufám, že ve 3. sérii bude mít Flash příležitost cestovat do budoucnosti. Zatím to bylo zpátky, ale nahlédnout do doby např. Thawna, nebo do jiné časové periody, kde to bude stát za to.
muze mi nekdo rict co melo znamenat to jak barry cestoval casem v epizode kdy na sobe mel ten urychlovac?? byl rychlej a bezel tak rychle ze cestoval casem ale vubec nam nebylo receno co vlastne zazil a kde byl… doufam ze nam to bude receno zitra jinak bych rekl ze tu maji asi unikovku pro nejakej dil dalsi serie ci serii…
#3011 Shades125 #3012 Kennymcc#3010 Faramir15: to bol moment kedy odcestoval na EARTH-xx k Supergirl (crossover), kde sme ho mohli vidiet v predposlednej casti 1.serie Supergirl. Preto sa aj pytal ze ako dlho bol prec :-)
#3010 Faramir15: Podivej se na SuperGirl S01E18 Worlds Finest a najdes presne to co hledas :)
Jsem jedinej, komu vadí, že v poslední scéně dvacet dvojky Flash jen kecá a křičí, místo aby nakopnul baterky a alespoň zkusil něco udělat? Jo, chápu že Zoom je teoreticky rychlejší a téměř celou sérii si Flashe dával, ale touhle dobou už by mělo bejt Barrymu jasný, že Zooma k ničemu neukecá a navíc celou tu epizodu je strašně optimistickej a hyped…
Wtf end ¨:-D Nora žije
SPOILER Okay takže muž v maske je Jay Garrick, ktorý je dvojník Barryho otca, ale pozor nie zo Zeme 2 ale zo „Zeme 3“… a na záver emocionálne devastovaný Barry beží zachrániť svoju matku…flashpoint paradox…takže predošlé 2. série sa vlastne nikdy nestali a malo by to nejako ovplyvniť celý „Arrowverse“ (Arrow, The Flash, DC's Legends Of Tomorrow, Supergirl). Vlastne by to mohol byť skvelí námet na crossover všetkých týchto seriálov…nuž som veľmi zvedavý s čím prídu tvorcovia v 3. sérii…snáď naplno využijú potenciál…no na druhú stranu mám pocit že ostatné seriály záver 2. série Flasha asi nijako neovplyvní. SPOILER
#3018 Billy the KidInfinite Crisis, Flashpoint, Black Flash, Jay Garrick. Skvělé finále :).
Finále ušlo, jak asi všichni čekali, v masce byl Jay (Henry). Jsem zvědav na ten konec, Barry zase jednou něco doblbnul. Jsem zvědav, jak to tvůrci vyřeší ve třetí sérii, snad to nevyřeší vše během jedné epizody. Možná škoda, že neukázali Jessie se schopnostmi.
#3015 JakeCameron: toto napsal jeden, něco podobného jak ty:
Přesně takhle začíná Flashpoint Paradox. Až se vrátí do přítomnosti, zase nebude mít své schopnosti, protože jeho matka bude žít, což zapříčiní, že Thawne nevytvoří nehodu s tím urychlovačem částic a nevzniknou žádní metalidé, včetně Flashe. Navíc změní časovou osu všech seriálů, takže je jasné vyvrcholení následující zápletky. Pokud bude třetí série pojednávat právě o tomto, vůbec bych se nezlobil. Na druhou stranu, pokud si chtějí zahrávat s tímto příběhem, bude zapotřebí mnoha nových postav. – ALE JÁ NĚCO DOPLNÍM : NE/Wlells řekl v první serii že by urychlovač stejně vybuchl, ale že nemá čas, takže to musel urychlit, takže muže tu být i verze že barryho matka žije, ale on je stejně flash, ALE nejde mi do hlavy když je pravý jay garrick z E-3 tak jakto že supergirl nezná nějakou podobu flashe, a nebo bylo dáno to že je z E-3, dříve než byl crossover- mezi supergirl a flashem.
Supergirl se strasně divila že existuje někdo jako barry, ale kdyby byl jay z E-3 tak o něm musela něco vědět, a nebo aspoň něco slyšet, ne?
#3035 JakeCameronno z finale jsem totalne paf, vubec nevim co se stalo a co bude ve treti rade. Tim ze Bary udelal to co udelal tak by to melo byt presne podle animaku Flashpoint paradox, jinak nevim no
Pustil som si diel a písal hned moje pocity na jednotlive sceny :D ak si chce niekto precitat tak kliknite na spoiler. Finále úžasne, komixovy fanušik ani nemohol dostat viac v jednej epizode. Trochu sa sice bojim 3 serie, ale super… Jedna otazka, finale sa natočilo ešte pred tym ako prišla Supergirl, takže pochybujem, že by sa zrazu všetky serialy reštartovali… i ked by sa asi mali… A prečo teraz neprišli Writhovia?
začiatok dobrý, Zoom je pán | ano Iris musi potvrdit | Iris? a kto sa ta pytal na nazor? | Jessie vyzera dobre :) | teraz keby nam nabehol a zabil dalsieho… prečo to nespravi, na čo čaka? | zas ide Iris niečo mudre povedat | Zoom je super! | Ešte že tam maju Wellsa… ešte že je tam Iris, inak by male deti nevedeli o čom sa hovori | Caitlin a Jessie, uuuuu NICE :) | multiverse!!! flash killer machine! | Yes, Wells je top! | Haha, ano, Iris je pravy clovek na zodpovedenie otazky, sorry, štve ma ta postava! | Takato sladka scena medzi otcom a dcerou nebude len tak, vidim v tom nejaky podvod od scenaristov… | Iris to znova potvrdila, takže môžeme ist :D | Whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!! Oni použili mozog!!! | Shit the whole universe! My daddy is more than whole planet! | Wally, you idiot!!! | Cailtin je super! Barry to hra fakt dobre. | Nechapem to že sa nemohol vratit ale zrazu sa vratil… | Barry zase namysleny? :D | a čo je urychlovač? nemal by byt rychlejsi? | Whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!! Best scene ever!!! | Prečo si ho zobrali až teraz? | Dobreeeeeeeee :) | Whaaaaaaaat, toto je supeeeeeeeer! | Flash express :) | Because you loose Patty! That's why! | Yes! Broke! | Ooooo, this is holly molly!!! Tak toto je finále! Viac komixovych vychytaviek tam už ani nemohli dať, oplatilo sa čakat! |
#3021 Scoop