Seriál The Flash odstartoval svou existenci na podzim roku 2014 a skončil na konci jara roku 2023. Byl tu s námi dlouhých devět let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.
Konec Flashe
Seriálový vesmír
Seriál The Flash zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály Arrow, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem The Flash proto nic nekončí, ba naopak začíná.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
David Harewood
8.12.1965 | 8.12.2024 -
Richard Brooks
9.12.1962 | 9.12.2024 -
Tony Curran
13.12.1969 | 13.12.2024 -
Keiynan Lonsdale
19.12.1991 | 19.12.2024 -
Greg Finley
22.12.1984 | 22.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#2660 Kennymcc: Nevím, nepamatuji si, že bych někdy tvrdil, že pod maskou je Eddie, jen jsem napsal, že přesto, že Eobard vyšuměl, neznamená,, že Eddie je nutně mrtvý
#2662 Kennymcc#2661 Stardos: :) Dobre reknu to jinac :) To ze by se stal Eddie E1 veznem s maskou na E2 je krajne nepravdepodobne :) Co se tyce toho „zasahu“ do zivota, to muze i nemusi ovlivnit jiste veci v budoucnosti. Eobard vysumel jelikoz se stala „nezvratna“ udalost ke zrozeni Eobarda. Muzem se tu pak prit o tom, zda smrt postavy je skutecne nezvratna udalost :)
#2663 Billy the Kid#2662 Kennymcc: sázím na někoho z klanu od zooma, možná i jeho dvojník :)
Já bych řekl, že nejpravděpodobnější by byl Ronnie, což by byl velký zvrat pro celý tým, anebo to bude Barry z budoucnosti, kterého Zoom zajal, to by možná vysvětlovalo proč řekl Barrymu, že by tomu nevěřil, kdyby mu to řekl..
Já prostě ať to vezmu jakkoliv, tak mi na vězně s maskou nesedí nikdo známý. Každopádně to bude někdo o kom byla už jasná zmínka. Tvůrci nám dost děje naznačují už v příběhu. Jako když zmínili že údajný Jayův dvojník se na Zemi 1 jmenuje Hunter Zolomon, tím nám vlastně prozradili kdo je Zoom. A nakonec to opravdu tak bylo.
Ale Henry je predsa aj na E2 Barryho otec a Barry volal s mamou, že ide aj s manželom niekam na výlet… či myslite Henry z buducnosti? Ak z toho budu chciet spravit Arrow2 tak to bude Eddie…
#2670 Scoopnekdo psal ze muz v masce by mohl byt Flash z roku 1990, nebudu spekulovat jaky to dava smysl, ale proste mi to tam sedi, a opravdu by me to prijemne prekvapilo jak slibuji tvurci.. :)
https://www.youtube.com/watch?… end of discussion :)
#2669 Kennymcc#2668 Xegiie: Je pravda ze by to bylo vskutku famozni :) Pak by to teda byl Barry Allen z E-4 nebo E-prime s oblicejem John W. Shippa :)? Je tez fakt, ze Hunter (kdyz se vydaval za Jaye) vlastne o sobe rekl, ze Zoom chce vyridit vsechny speedstery ze vsech svetu, tak aby se stal jedinnym speedsterem. A na jine svety mu delal diry Reverb.
Tak ci onak, pokud je na E-2 jako RF Zoom (Hunter Zolomon), pak nam logicky v rovnici chybi jeste Flash E-2. Pokud Hunter Zolomon jako speedster vznikl velice podobne jako Barry, akorat z Huntera se stal RF, pak by Eobard Thawne E-2 mohl byt Flashem na E-2 :)
#2666 LMDizajn: Neříkala, že tam jde s Henrym.
#2671 Rubi#2670 Scoop: Ale je jasné to, že se Barry i na Zemi 2 jmenuje Allen, to znamená že jeho táta je i na Zemi 2 Henry Allen, což znamená že je to ten samý táta jako jeho táta na Zemi 1. Takže nevidím důvod proč by si jeho táta jako svoje alter ego vybral zrovna jméno Jay Garrick. Prostě nevěřím teorii o tom, že muž v masce je Henry pod pseudonymem Jay Garrick.
#2672 Scoop#2671 Rubi: Ale Henry sněmi už třeba nežije, dávno třeba odešel. Řekla jen, že se tam vždy chtěli s jeho otcem podívat, nic víc. Řekl bych, že Jaye si nechají spíše do další série. Ale pod maskou bude buď herec Grant Gustin a nebo herec J. W. Shipp nebo Matt Letscher. Člověk, kterého bych tam chtěl vidět nejmíň je Wally.
#2673 Baltik #2674 Rubi#2672 Scoop: Taky tam nechci Wallyho.
Ještě bych rád dodal, že jsem tu taky jednou zmiňoval, kde bereme jistotu, že J.W Shipp je otec Barryho na E2…
A bylo mi řečeno, Kenny tuším to byl, že jde o geny → jiný člověk hrající Barryho otce by neměl syna stejně vypadajícího jako Barry na E1.
#2676 Kennymcc #2683 Stardos#2672 Scoop: Wally tam určitě nebude a jak říkám jsem si téměř 100% jistá, že tam nebude ani Barryho otec. Mohu se samozřejmě mýlit, ale nemyslím si to. Svým způsobem by to mohl být opravdu samotný Barry, jeho já z budoucnosti. K tomu bych se přikláněla asi jako k největší pravděpodobnosti. Anebo k tomu že muž v masce je nám dosud neznámá osoba.
podlě mě to bude ten Flash 1990 (J.W Shipp), za prvé ho Barry viděl když cestoval na E-2, stejně jako viděl super girl, killer frost ect, všechny které na konec potkal. za druh0 podle scenaristu ze budem prijemne prekvapeni, kdo jiny by nas prekvapil? Henry? Eddie? me tedy ne.. za treti, jak rikal Zoom, neveril bys mi kdybych ti to rekl
#2676 Kennymcc#2673 Baltik: Ani ja nechci pod tou maskou Wallyho :)
Bylo by tezko vysvetlitelny, ze Barry E-2 vypada stejne jako Barry E-1 a pri tom by meli jineho biologickeho otce. Barryho aktualni otec na E-2 nemusi byt jeho bilologicky otec, resp. Nora Allen muze aktualne zit uplne s jinym clovekem.
#2675 Xegiie: I podle me by asi nejvice naplnovalo slova Zooma o „neuveritelnosti“, kdyby tam mel Flashe z roku 1990. Tim padem by se jednalo o Barry Allena, ovsem mel by oblicej J. W. Shippa :)
#2677 Rubi#2676 Kennymcc: No a toho J. W. Shippa by jako tedy o více než 20 let omladili? Protože jestli jste si toho nevšimli, tak J. W. Shipp už je docela starý a rozhodně nevypadá jako Flash z roku 1990 :-D
#2678 Kennymcc#2677 Rubi: To si myslim, ze by vsechno nechali. Proste by to byl Flash i v serialu, jez vznikl opravdu v roce 1990. Vsechny svety nejsou identicky stejne, co se tyce tvari a jmen jako nase E-1 ci E-2. V tom bych ja problem vubec nevidel :)
#2679 Kennymcc#2678 Kennymcc: Navic videt „old fashion“ Flashe z roku 1990 behat super-rychle s aktualnimi filmovymi triky by jiste bylo pro pametniky zajimavy zazitek :)
#2680 Rubi#2679 Kennymcc: No jo, jenže to že ho Barry viděl když cestoval mezi světy, ještě neznamená že je to nutně ten vězeň s maskou. Mohlo to být jenom znamení toho, že tato verze Flashe existuje na jakési další Zemi, stejně jako existuje i Supergirl a ten tajemný Arrow.
#2681 Kennymcc #2684 Xegiie