Seriál The Flash odstartoval svou existenci na podzim roku 2014 a skončil na konci jara roku 2023. Byl tu s námi dlouhých devět let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.
Konec Flashe
Seriálový vesmír
Seriál The Flash zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály Arrow, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem The Flash proto nic nekončí, ba naopak začíná.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
David Harewood
8.12.1965 | 8.12.2024 -
Richard Brooks
9.12.1962 | 9.12.2024 -
Tony Curran
13.12.1969 | 13.12.2024 -
Keiynan Lonsdale
19.12.1991 | 19.12.2024 -
Greg Finley
22.12.1984 | 22.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#2680 Rubi: Vsak ja nerikam, ze to je to na tuti :) Je to urcite jedna ze zajimavych teorii :) A musim priznat, ze se mi libi :) Jsem zvedav, zda se potvrdi ci nikoli :)
Zaměřil jste se někdo na tap Code v poslední epizodě? Podle mě vězeň „říká“ 2,5 / 2,5 / 2… Tedy J,J a třetí písmeno nejde slyšet, vždy slyšíme jen dvě klepnutí.. Mám pocit že později při útěku Killer Frost ťuká 2,3 tedy H, ale je možně že chtěl znovu vyťukat J ale nestihl to … Nějaké nápady co by J a J (možná taky H) mohlo znamenat?
#2692 Kennymcc#2673 Baltik: Teoreticky by Barry mohl mít na E2 nevlastního otce :)
#2680 Rubi: nutně ne, ale ta pravděpodobnost je tam velká. zeptej se sama sebe, kdo by tě příjemně překvapil , a čemu bys nevěřila ani kdyby ti to řekl Zoom.
#2691 Rubikdyž se podíváš na jeho seriál nebo film, uvidíš, že se až tak nezměnil, když ho nacpou do obleku, je to Flash 1990 jak nic :)
Napadlo mě, že by to mohl být Ronnie a ten důvod, proč by ho Zoom unášel a věznil je Caitlin a to proto, že přes ní se nejvíc dostal do hloubky týmu a získal její důvěru a tím pádem i celého týmu. Kdyby tam překážel Ronnie, možná by k tomu ani nedošlo. A také pochybuju, že by se Ronnieho definitivně v seriálu zbavili. Jako by byla škoda, kdyby se zbavili Wellse, tak ho prostě do seriálu vrátili, trošku jiným způsobem.
#2687 Xegiie #2688 Kennymcc#2686 Converse:no ja doufam ze zbavili, jako herec nic moc a postava mi prisla silne nudna az odpudiva, kdykoliv jsem ho videl na scene mi skripaly zuby, ale chapu ze nejakym nactiletym holkam byl mozna sympaticky :)
#2686 Converse: Duvod jez uvadis je vcelku chybny, jelikoz driv nez Zoom potkal Caitlin (jeste driv nez se otevrela dira mezi E-1 a E-2), tak mel v tom vezeni Jesse, a ten vezen tam byl jeste pred Jesse. Zapomente na Eddieho :)
zaujimave to tu čitat, ale všetko to počíta s určitou logikou a s nadväznostou na veci, ktore sa odohrali v serialy a ako vieme, tak nič z toho to nemusi byt, polovička veci môže byt vymyslena a druhu polovičku nemusia brat v uvahu alebo si to proste znova vymyslia inak… pre mna už straca vyznam rozmyšlat, čo ako bude, kto je kto, škoda no ( ano, stale ostavam velmi pesimisticky ohladne Flash tv show )
#2690 Kennymcc#2689 LMDizajn: Nenech se odradit jednou veci jez Ti rekneme uplne „nechutnala“ ;) Jinak serial je jiste delany tak, aby lide mohli spekulovat co-jak bude :) Samozrejme zadna spekulace neni a ani nemuze byt 100% jisto-jista, vsak proto je to spekulace :) 100% jistota by byla jen pokud by nekdo cetl scenar :) ale to uz pak neni spekulace :) Co se tyce dvoj-postavy Zooma, tak nevim jestli vubec nekdo na celem svete typnul, ze Zoom si privedl z minulosti jine casove osy jineho Zooma, jez byl time remnant a ten se nechal dobrovolne zabit :) Na tuhle teorii se dovtipit, bylo prakticky temer nemozne :) Navic pochopeni toho bylo tez orisek :) vlastne se ani s jistotou doted neda rict, ze to vlastne presne takto bylo ;) Ja osobne jsem si puvodne myslel, ze se jednalo o fyzicky rozpolcenou osobnost kvuli ucinkum drogy V, evidentne jsem byl vedle jak ta jedle :)
#2696 LMDizajn#2684 Xegiie: Největší překvapení by bylo kdyby byl v masce samotný Barry, nějaké jeho budoucí já, ale tak to nebude. V masce je s největší pravděpodobností Jay Garrick. Ale nepřikláním se k teorii že je to někdo známý. Podle mě se bude jednat o úplně novou osobu. Zoom si tohle jméno jistě nevybral náhodou.
#2682 Vojtislav: No ja jsem si puvodne prohodil radky a sloupce, tak jsem si myslel ze rika W,W :) Ano muze to byt 2,5|2,5|2,…, tim padem J,J. Ale kdyz jsem si to poslouchal jeste nekolikrat, tak to muze byt i 2,5|1,1|5,dvojka, ktera nejspis pokracovala dalsim tukanim – nejspise 4. To by pak bylo JAY. Mozna tam stale dokola tuka JAY :) Kdyby to posledni tukani bylo skutecne jen 2, tak by to bylo JAW, coz asi moc smysl nedava…
#2693 Vojtislav#2692 Kennymcc: Máš pravdu, to je více pravděpodobné, protože JJ je nesmysl ale JAY pěkně podporuje teorii o tom že pod maskou je skutečný Jay Garrick.. Jsem zvědav jestli nám k tomu tap code ještě něco řeknou..
#2697 Kennymccjestli tam bude Jay, tak to nebude VUBEC ZADNE prekvapeni, natoz prijemne. moje reakce by byla nejspis, "hm ok " . ale jestli se tam ojevi Flash 1990 ne jednomu divakovy spadne huba na zem, skoda ze sem si to spojnul :)
#2696 LMDizajnuz jen logicky… Zoom se vydava za Jaye, Barry se ho zepta koho tam ma pod maskou a on rekne, neveril bys mi kdybych ti to rekl… to jako ze by mu neveril ze tam ma skutecnehoi Jaye? dit to je ta nejlogictejsi vec…
#2697 Kennymcc#2690 Kennymcc: existuje u mna nejaka unosna hladila chyb a nelogickych veci, kedy to prehliadnem a uživam si serial. Ale ked je ich viac alebo su priliš velke, tak to ruši cely zažitok. Pozerat to budem určite dalej, postavy su tam skvele napisane, niektore momentky su jedny z TOP zo sveta komixu. Napr ked sa Caitlin opila s Barrym v karaoke bare :D
#2694 Xegiie: a čo tí diváci, ktorí nikdy nevideli stareho Flasha a bude to pre nich postava bez akehokolvek kontextu? mne sa zda, že sa tvorcovia zamotali u len pri E1 a E2 a nie to ešte dalšie…
Inak ono by rozdiely mali byt aj omnoho menšie ako su prezentovane, to znamena že Supergirl mohla hodit Barryho na E111, kde je skoro všetko rovnake a on ešte stale neprišiel na to, čo je tam ine :D Akože naozaj. Ved už len ked sa človek rozhodne raz ano a raz nie, tak podla teorie multiverse vznika nova Earth… alebo?
#2693 Vojtislav:
#2698 Vojtislav#2695 Xegiie: Jak pise Xegiie, tak to ze by vezen byl pravy Jay Garrick, to by asi skutecne nebylo moc velke prekvapko, dle toho co k tomu rekl Zoom (teda pokud Zoom nechtel umyslne mlzit :D ). Tezko rict kolik procent divaku, nema ani tuseni o Flashovi z roku 1990. Ja bych si dovolil typnout ze takovych moc nebude. Rekneme 10%? Otazkou je proc vezen furt tuka JAY, mozna mu uz hrabe, po te dobe co uz tam je :D Ikdyz on asi nevi, ze Team Flash uz vi ze onen jakoze Jay je Zoom, coz se asi tehda snazil naznacit Barrymu. Vezen asi bude kazdemu, kdo se tam objevi, tukat JAY.
#2697 Kennymcc: Jo, to mě taky napadlo, že to prostě ťuká všem.. Ale teď mě napadlo že vždycky tím JAY chtěl naznačit že Jay je on.. Proto tak šílel když řekl Barry že Jay je na E1 v pořádku.. Možný je všechno..
myslím že pravého Jaye, chcou ukazat, ale jestli to je muz v masce tak je to hodne trapny. ja si stojim za flashem z 1990 a hadat uz se okolo toho nebudu :D
a čo ta epizoda kde Wells 2 ma tu konferenciu v StarLabs a ukazuje tie hodinky a pribehne Flash2, ktory vyzera ako Hunter? To znamena, že od začiatku bol Hunter aj Zoom aj Flash? Ako by ich potom ludia videli bojovat spolu, ked Wells2 hovoril, že Flash2 od neho vždy uteka?
#2701 Xegiie #2702 Scoop #2707 Kennymcc