Flash
88/100 - 561×

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.

Xegiie

#2700 LMDizajn:podle me… to uz byl Hunter, jak vis ze „je“ videli lidi bojovat?, kdyz jak sam pises, Wells rikal ze pred nim jen utikal. to ze spolu bojovali jsme slyseli od „Jaye“- Zooma ..

2.5.2016 | 20:33:23
Scoop

#2700 LMDizajn: Tvůrci to měli promyšlené už od začátku série. To jak jsme viděli bojovat Jaye a Zooma bylo vyobrazené vyprávění od fake Jaye (takže se tato scéna nikdy nestala). Wells ty jeho řečičky myslel jen obrazně, protože chtěl Jaye vyobrazit jako srabáka. Už od začátku série pokaždé, když se oběvil Zoom, tak byl Jay mimo scénu (toto mi bylo divné už od začáku). A navíc sám Zoom říkal, že cestoval v čase těsně před tím, než zavřeli všechny trhliny na E-2.

#2703 Scoop
2.5.2016 | 20:45:01
Scoop

#2702 Scoop: Stačí ten seriál někdy jen vnímat a vše ti bude dávat smysl :)

2.5.2016 | 20:45:21
LMDizajn

takže zoom išiel 2 roky do minulosti aby hral Flasha a chystal sa na to že potom zomrie aby jeho druhe ja mohlo zobrat Speed Force? A ked už Speed Force zobral tak ho nechal nažive, aby mohol niečo vymysliet a zničit ho? Tak isto nechal aj Wellsa2 aj Cisca a podobne… WTF LOGIC, ale ok, ak to tak bude a scenaristi robia taketo…

#2705 Scoop
2.5.2016 | 20:45:41
Scoop

#2704 LMDizajn: Šel do minulosti maximálně jen pár dnů dozadu před zavřením portálů. Jinak celou dobu po dobu dvou let byl na E-2 pouze jeden ,,Jay aka Zoom".

#2773 jack7cz
2.5.2016 | 20:49:02
Scoop

Obrázek z 20. epizody. Nevíte kdo je ten vedle Cisca ? http://prnt.sc/azhrvv

#2708 Dorea
2.5.2016 | 20:49:47
Kennymcc

#2700 LMDizajn: Ano, veskery Jay co kdy-kde videli na E-2 byl Hunter Zolomon (Zoom). Vsak to v predposledni epizode rikal, ze byla sranda si hrat na hrdinu, aby mohl lidem dat nadeji a pak jim ji sebrat – mirne receno :) Nikdo-nikdy nevidel Jaye a Zooma, ze by spolu bojovali nebo jakkoli spolecne. Ten boj Jay vs Zoom v podani onoho jakoze Jaye byla jen vymyslena pohadka. Ale jak uz jsem psal, pokud Zoom zastupuje Reverse Flashe (jeho obraceny znak blesku) na E-2, tak potom nam stale chybi Flash na E-2 :)

2.5.2016 | 20:49:52
Dorea

#2706 Scoop: nebude to Dante z E1? jinak mě nikdo nenapadá

2.5.2016 | 20:55:26
LMDizajn

a ako spravil, ked sa na začiatku ukazal na E1 a Caitlin mu robila testy, že neobjavili že je Speedster? Akože možno v tom hladam niečo čo tam nie je alebo mi ušla nejaka vec, no necham to tak, uvidme ako dopadne cela sezona a potom sa vyjadrim.

#2710 Scoop
2.5.2016 | 21:01:14
Scoop

#2709 LMDizajn: Ty testy od Caitlin se mi zatím zdají jako jedinej nedostatek. Ale tak Jay mohl svoje buňky v těle rozvibrovat tak, že to ty její přístroje prostě nezachytily.

#2712 Kennymcc
2.5.2016 | 21:08:19
Xegiie

jo to mi taky ještě není jasný :D, myslím ře nám pár věcí uniká, nebo se ani nedá odhadnoout, myslim že opravdového Jay Garicka také ještě uvidíme, ale věřím že to není muž v masce, to bude Flash 1990 .. a už je to opravdu naposledy co vam to cpu :D

2.5.2016 | 21:56:15
Kennymcc

#2710 Scoop: Nechapu, co je za problem s temi testy co delala Caitlin? Tam je snad vse v poradku? Vsak Jay (Zoom) jim rekl, ze je speedster, ale ztratil rychlost a bunky mu degeneruji. To vse prece testy i potvrdili. Z toho mi pak plynulo, ze Jay/Zoom si sam dale pichal drogu V. Ovsem to nakonec nemusi byt pravda, pac v tom jeste neco dalsiho zrejme bude hrat roli – mozna ona zminka o „Darkness“ mozna v podani efektu od Time Wraitha. Ono totiz je zajimave ze Zoom ma furt modre blesky, ikdyz je vyleceny a ma furt obrovskou rychlost jez mel diky droze V. V tom musi byt prave nejaky hacek. Pokud to nebude vysvetleno, tak to bude skutecne blby :)

#2715 Scoop
2.5.2016 | 22:41:45
LMDizajn

Ale ked si pichol ako Jay velocity 6 a zachranoval Wellsa alebo sa hral na Flasha z E2, tak mal normalne blesky… nevyšlo nahodou z testou, že Jay nemal v tele speed force? Ved prave o to išlo na začiatku, že ich nemal ako presvedčit, že je speedster…

#2714 Kennymcc
2.5.2016 | 23:20:59
Kennymcc

#2713 LMDizajn: Ja to pochopil tak ze modre blesky se objevi, kdyz presahne jistou mez rychlosti pri uzivani drogy V. Tak ci onak je jeste predcasne spekulovat, pac jeste furt nevime co Zoom myslel tim „Darkness“. Az toto budeme vedet, tak predpokladam, ze se leccos vysvetli, doufam :)

3.5.2016 | 0:13:14
Scoop

#2712 Kennymcc: Někde v druhém díle Caitlin říkala, že v těle nemá žádné stopy po speed force. Ale tak asi je pravděpodobně nějak zakryl. Já bych to neřešil.

#2718 Kennymcc
3.5.2016 | 7:15:31
Xegiie

ja si prave taky pamatuju, ze rikala ze v jeho tele nejsou zadne stopy po speed force, a prave proto mu neverili ze je/byl rychlik.. to me mate a resim to, ale pockam si na konec serie, treba se to jeste vysvetli

#2718 Kennymcc
3.5.2016 | 14:38:24
Rubi

Jsem zvědavá zda vyjdou k seriálům ty proma shrnující poslední epizody, jako tomu bylo u Arrow i u Flashe minulý rok … myslím, ale že minule už to bylo před epizodou 19 a tentokrát zatím nic :-(

#2720 Scoop
3.5.2016 | 15:38:12
Kennymcc

#2716 Xegiie:
#2715 Scoop: Pokud droga V zpusobila ztratu napojeni na Speed Force, tak by to melo podle me logiku – tim ze speedster ztrati vinou te drogy napojeni na Speed Force, tak potom uz nema ve svem tele zadne stopy po Speed Force (ano muzeme se prit o to, co to jsou ony stopy a co uz ne :) ) Ovsem my vlastne ani nemuzeme rict, ze droga V zpusobuje ztratu napojeni na Speed Force, pac toto prohlasil onen jakoze Jay (Zoom). Jeho ztratu Speed Force klidne mohl zpusobit Time Wraith, coz si myslim, ze by i celkem davalo logiku. O droze V zatim jisto-jiste vime, ze umoznuje napojeni na Speed Force s velkou davkou rychlosti a generuje modre blesky. Muzeme vubec rict, ze zpusobuje degeneraci bunek? Nebo to zas jen rekl jen onen jakoze Jay (Zoom)? I tu degeneraci bunek mohl zpusobit Time Wraith, aha :)

#2719 Scoop
3.5.2016 | 16:23:55
Scoop

#2718 Kennymcc: Droga V se se speedforce spojuje. Kdyby Jay neměl v těle speedforce, tak by se při běhání rozpadl jako Trajectory.

#2723 Kennymcc
3.5.2016 | 16:44:36
Scoop

#2717 Rubi: Taky doufám,žee výjdou :/. Naposledy vyšlo Zoom is coming a to je už dost staré.

3.5.2016 | 16:45:30

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec Flashe

Seriál The Flash odstartoval svou existenci na podzim roku 2014 a skončil na konci jara roku 2023. Byl tu s námi dlouhých devět let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Seriálový vesmír

Seriál The Flash zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály Arrow, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem The Flash proto nic nekončí, ba naopak začíná. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama