Hra o trůny (Game of Thrones)
95/100 - 2 314×

Hra o trůny(Game of Thrones)

Fantasy seriál o intrikách, magii a zradách. Západozemí a Východní země nejsou zeměmi, ve kterých by chtěl někdo žít, na každém rohu totiž číhá nebezpečí, která vás může ihned připravit o život.

USA | 2011 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | HBO | 60 minut
VOD
Max | O2 TV
žánr
Dobrodružný, Fantasy, Historický
hrají
Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Kit Harington (Jon Sníh), Maisie Williams (Arya Stark), Sophie Turner (Sansa Stark), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Iain Glen (Jorah Mormont), John Bradley (Samwell Tarly), Alfie Allen (Theon Greyjoy), Conleth Hill (Varys), Gwendoline Christie (Brienne z Tarthu), Liam Cunningham (Davos Mořský), Aidan Gillen (Petyr Baeliš), Isaac Hempstead Wright (Brandon Stark)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z knih!

Smooth

#3600 Smooth: ještě jsem zapomněl – byla to Tyrionova první…

16.6.2014 | 15:44:05
trollproblem

#3600 Smooth: Jojo, o tom, co bylo řečeno v seriálu vím, ale zajímala mě ta scéna, která byla teď vynechaná, přesně to, cos popsal ve spoileru. Dává to dost smysl. Dík moc.

#3603 Smooth
16.6.2014 | 15:49:27
Smooth

#3602 trollproblem: Jo přesně to vysvětluje chování Tyriona teď… a má to vliv na chování Tyriona a Jamieho v budoucnu… teď se budou místo toho nejspíš vzpomínat, proč ten jejich retardovaný bratranec mlátil ty brouky KHOO! KHOO! KHOO!

16.6.2014 | 16:00:20
tynej1

jakpa to vypadá s Ohařem? napište pls do spoilerů jestli přežije tuhle bitku nebo jestli se vůbec bitkoval s Brienn

#3605 Engeneer
16.6.2014 | 16:17:07
Engeneer

#3604 tynej1:

V knize se s Brienne vůbec nepotkal, byl zraněn už v té bitce v hospodě a když už nebyl schopen jízdy, Arya ho nechala ležet a odjela. Později v Hostině se dozvíme, od jednoho mnicha, že Sandora našel a pohřbil.

#3613 Mycroft
16.6.2014 | 16:28:01
gbxyó

možete mi povedať kde v knihach je asi teraz ukončenie štvrtej serie ?

#3607 Engeneer
16.6.2014 | 16:43:38
Engeneer

#3606 gbxyó: Jsou to dvě hodiny, co se na to někdo ptal, můžeš si to najít.

16.6.2014 | 16:45:52
T.T

Tyjo, proč jsou tady všichni s prominutím posraný že se nejede přesně podle knihy? Nečetl jsem to a spoilerům se vyhýbám, ale nechápu vás. Nějaký věci jsou zřejmě navíc, nějaký zase chybí – a co? Zfilmovat knížku slovo od slova je strašná srabárna. To vám fakt vadí, že i jako znalci knížek jste občas seriálem překvapeni? Jako pouhý divák musím říct, že tento díl i celá série mě nadchli. Některé epizody byly zdlouhavější, ale tahleta byla zatraceně nabitá a přitom vůbec nepůsobila odbitě. Překvapilo mě, kolik linek stihli dotáhnout k další sérii. Těším se na Starkovic děti, ze všech se očividně stanou epičtí hráči ve hře o trůny :)

#3610 Smooth #3611 ZouZoja
16.6.2014 | 16:46:24
Dragon94

Tak finále série bylo parádní ve všech ohledech … o to více zamrzý nudnost a roztahanost celé 4té série, ve které se v podstatě nic moc nestalo… V samotném finále se stalo minimálně dvakrát tolik věcí co za celou sérii. :/

16.6.2014 | 16:56:56
Smooth

#3608 T.T: Hele v téhle sezóně jsem se těšil na tři momenty – Purple wedding (člověk se prostě těší až Joffrey zařve :). Souboj Oberyna a Gregora (hlavně jeho konec) a tenhle moment, který vynechali. Prostě tvůrci minuly příležitost na perfektní cliffhanger a velký WTF moment. A stačilo by jim na to i necelých 5 minut.

Jedna citace z jednoho fóra, s kterou naprosto souhlasím: „These guys have an amazing story, amazing dialogue, amazing twists to use as cliffhangers, and yet they choose to write long winded speeches about people smashing beetles with a rock and make nonsense choices like having The Hound and Arya roll up to the bloody gate, announce themselves, and just saunter off unimpeded“

#3612 T.T
16.6.2014 | 16:59:35
ZouZoja

#3608 T.T: No a já zas nechápu, jak nečtenář, který vůbec netuší, co vynechali a že to např. mohlo být něco opravdu zajímavého nebo důležitého pro další děj, může tohleto vyčítat čtenářům. Jak jsem psala, není nutně problém v tom, že dělají změny, ale že např. vynechávají věci, které jsou naprosto skvělé a nahrazují je zbytečnýma blbostma, případně úplně mění motivaci postav .

#3614 T.T #3615 kutas
16.6.2014 | 17:09:01
T.T

#3610 Smooth: Takže jsi zklamanej, že nějakou hustou scénu prostě uvidíš až za rok? Když něco znáš předem, těžko je pro tebe cliffhanger cliffhangerem. GoT prostě na cliffhangery nesází a je to jedině dobře, protože těma jsou v dnešní době seriály přesycené (právě vzpomínám na Sherlocka).

#3618 Dragon94
16.6.2014 | 17:10:20
Mycroft

#3605 Engeneer: ! Ten mnich ve skutečnosti řekne, že „Ohař“ odpočívá v pokoji, což spousta fanoušků ze strany čtenářů považuje za takovou metaforickou dezinformaci, že Sandor se ve skutečnosti zotavuje ze zranění v jeho kláštěře a rozhodl se opustit svoji agresivní stránku – Ohaře, který je tím pádem mrtvý. Stačí si na netu najít Hound gravedigger theories. A trochu to naznačuje i seriál, protože jsme ho vlastně neviděli tak docela zemřít…

#3617 Engeneer
16.6.2014 | 17:15:14
T.T

#3611 ZouZoja: Je tady prostě spousta brekotu, kterému vůbec nerozumím a měl by podle mě patřit do obecné diskuze. Nepřijde mi, že by se v seriálu dělo něco co jako čtenář nechápu, a to je pro mě důležité. Jaké zbytečné blbosti ti vadily?

#3619 Smooth #3624 Smooth #3628 ZouZoja
16.6.2014 | 17:15:51
kutas

#3611 ZouZoja: je dobře že tam jsou nějaké změny jinak by to čtenáře moc nebavilo to sledovat když už si to přečetli, takhle je seriál překvapí a to je dobře :)

16.6.2014 | 17:17:50
carllooss

zdravim, mohl by mi nekdo pripomenout o co se jedna s tou minci nakonci? co to arye rek ze ma ta mince delat? vysvetloval ji to nejak?

#3621 T.T #3622 iNstinkt-
16.6.2014 | 17:19:29
Engeneer

#3613 Mycroft:

O těch teoriích vím a doufám v ně, jen jsem vyložil oficiální verzi událostí :-) A jsem si docela jistý, že tam říká, že ho vlastnoručně pohřbil a jeho přilbu položil na hrob :-)

#3639 Mycroft
16.6.2014 | 17:19:52
Dragon94

#3612 T.T: Nesází a zrození draků v první sérii bylo co ? … útok bílích chodců v té druhé taky nebyl Cliffhanger??

#3621 T.T
16.6.2014 | 17:20:13
Smooth

#3614 T.T: Podle mě zase diskuze k aktuální epizodě není jen diskuze pro nečtenáře ;) Kvůli tomu tady jsou taky pravidla se spoilery, které se snažím dodržovat :) Jinak samozřejmě ten moment doufám na začátku příští sezóny, ale tady prostě propásli příležitost. Ten moment patří ještě do téhle sezóny :)

#3623 T.T
16.6.2014 | 17:21:44
iNstinkt-

mám otázku kde bylo tech 100 000 týpku za zdí ? To co bylo ukazaný je jako všechno co maj ? odpověd ano nebo ne nechci žádný spoilery

#3626 kiso1561
16.6.2014 | 17:22:25

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec Game of Thrones

Seriál Game of Thrones odstartoval svou existenci na jaře roku 2011 a skončil na jaře roku 2019. Byl tu s námi dlouhých osm let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Prequel

Hra o trůny je sice u konce, ale to neznamená, že se do Západozemí už nikdy nepodíváme. Stanice HBO totiž objednala nový seriál, ve kterém se zaměří na dračí rod Targaryenů. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama