Seriál Game of Thrones odstartoval svou existenci na jaře roku 2011 a skončil na jaře roku 2019. Byl tu s námi dlouhých osm let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z knih!
Konec Game of Thrones
Prequel
Hra o trůny je sice u konce, ale to neznamená, že se do Západozemí už nikdy nepodíváme. Stanice HBO totiž objednala nový seriál, ve kterém se zaměří na dračí rod Targaryenů.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Michael Condron
28.11.1985 | 28.11.2024 -
Brian Fortune
28.11.1965 | 28.11.2024 -
Ben Crompton
28.11.1974 | 28.11.2024 -
Stephen Dillane
30.11.1956 | 30.11.2024 -
Essie Davis
30.11.1970 | 30.11.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#3500 Athaeneus:
Extrém? však už v tretej sérii sme sa stretli s oživenou postavou, Bericom a ten ešte k tomu bol oživený nie raz ale 6×, ak si dobre pamätám to číslo.
#3500 Athaeneus:
hlavně ze všech postav, co mohly být oživeny, to musí být zrovna ona? Nejsem čtenář, tak nevím, k čemu to bude, ale nadšená moc nejsem…
#3504 tap#3500 Athaeneus:
Ono nejde oživit jen tak někoho, bezhlavého asi určitě ne a co jsem pochopila tak ta osoba nesmí být moc dlouho mrtvá. To že Catelyn vytáhli z řeky po takové době na ní zanechalo následky a taky to musí být nejspíš vůle toho jejich pána světla, takže bych se určitě nebála, že by se tam objevil zástup oživených postav. :)
#3502 blacken: spravna poznamka
Catelyn podelala na co sahla a prakticky se jedna o postavu, ktera Starkum obecne zavarila nejvic ze vsech. Tak to treba v novym zivote napravi, i kdyz tomu moc neverim…
#3506 Firefly621To takhle Martin psal, a najendou si rekl: do prdele nekoho bych sejmul, ale moc postav uz nemam...... seru na to, ozivim je ty mrtve a sejmu je znova! to budou lidi cumet! :D
#3504 tap:
Taky to byla moje nejméně oblíbená postava ze všech. :D Ale zase po tom oživení to už nebude úplně ona, ale bude pořád stejně hloupá – jemně řečeno.
No tak tohle posrali…
měli možnost dát na konec epilog z SoS, kde je nějaký Frey zajat bratrstvem, ti se s ním baví o jeho soudu a nakonec se zeptají ze tmy vystupující Lady Stoneheart, co s ním. Mohl následovat přibližující se záběr na její kápi, kterou si pomalu sundá. Následuje detail její tváře a její tichým hlas: „Pověste ho!“. The end...... výborný freyhanger.....a oni tuhle možnost zakončení nevyužijí :(
#3509 ZouZoja #3510 Khardoom #3554 MenecJinak nejlepší moment byl jak Breaker of chains dávala řetězy drakům. A alespoň i čtenáři už vědí, zda je lepší s mečem Briene nebo Sandor.
#3516 Engeneer#3507 Smooth: Naproto souhlasím.
Kromě toho jsem nebyla zrovna moc nadšená ani z Tyriona. Přišlo mi, že úplně změnili jeho motivaci. No prostě v seriálu to asi pořád bude dobrák.
#3554 Menec#3507 Smooth:Ale několikrát bylo řečeno že LSH v této sérii nebude a dokonce se diskutuje o tam zda ji vůbec nevynechají, jenom někteří stále ignorují co se píše asi :)
#3511 Rudla333 #3512 ZouZoja #3513 Smooth#3510 Khardoom: bylo to řečeno jo? Kym? :O Já naopak vidím jen článek co její přítomnost naznačoval
#3510 Khardoom: To je nesmysl. Nikdo neřekl s jistotou ano nebo ne… Teda aspoň ne nikdo, kdo by to mohl vědět.
#3510 Khardoom: Ať to říkal kdokoliv a kdykoliv, tak t nic nemění na tom, že posrali možnost zakončit sezónu velkým cliffhangerem.
Jsem zvědavý, jestli teď Jamie zjistí, že ho Cersei podváděla, když mu to Tyrion neřekl.
#3515 ZouZoja#3514 Smooth: Jn a proč se Jaime se Cercei vyspal? Když jsem tu scénu viděla, tak jsem myslela, že ji tam dali proto, aby ho pak víc ranilo, když mu Tyrion řekne, že ho Cersei podváděla. A ono nic
#3508 Smooth: Sandor byl už zraněný a Briene měla Přísežníka, nebyl to rovný boj :-)
Bylo to super, ale fakt jsem doufal ze Lady SH na konci bude, jak tu nekdo pise, mohl to byt totalni cliffhanger, ale jinak jsem spokojeny a souboj Brienne s Horou nakonec byl velmi dobrý
Jinak me trosku zarazilo, ze uplne vynechali jak se Tyrion setkal prvne s Varysem a Tyrion se ho zeptal, kam vedou ty chodby atd. prislo mi to take strasne rychle
#3519 Engeneer#3518 Pouty: Nechali si toho na poslední epizodu moc, vsadím se, že se ve střižně jelo o 106 :-)
#3520 Pouty#3519 Engeneer: To určitě, některé linky mohly být ukončený dříve, třeba Arya ale ve výsledku jsme spokojenej, rozhodně tahle epizoda se zařadí do TOP 3