Zdravím, já se chci zeptat, asi jsem úplně blbá nebo nevím, ale když si chci pustit pekelnou kuchyni, tak žádné video tu nemám, a to jsem přihlášená, ale prostě se mi tam načte jen popis epizody, a žádné video. Můžete mi prosím někdo poradit. Děkuji za odpověd.
přidavam seznam serialu ktere zde ještě nejsou: Velkolepé století (Muhteşem Yüzyıl); Esmeralda; Skrytá vášeň (La mentira); Vášnivý polibek ( Por un beso); Černé jezero: Dystopie (Dystopia); Rebel Cheer Squad – A Get Even Series; Láska a nenávist Istanbulu (Zalim Istanbul); Di4ri; Violetta; Tajný život K.C. (K.C. Undercover ); Bia; Alex & spol (Alex & Co.); Austin a Ally (Austin & Ally)
#2902 Zrzka-Gabriela: Ahoj,
tady u nás si nic nepustíš. Píšeme novinky o seriálech a můžeš si u nás změřit, kolik času jsi strávila sledováním seriálů.
Prosím nepreloží niekto tie Ninja korytnačky ( Teenage ninja Turtles 2003) od 3.epizódy sú neni preložené.. :/ je to seriál môjho dectva a rád by som ho dopozeral Poprípadne nemá niekto tie titulky preložené už? alebo v angličtine aspoň?..
Ahoj. Hodně mile mne překvapil francouzský seriál „Cheyenne et Lola“ (taková – jakoby – Thelma & Luise, v současnosti) Nešel by přidat? Třeba se někdo chytne s titulky… Díky
Já bych se chtěl podívat na Malcolm v nesnázích. Vypadá to dobře a bylo to populární, ale nikde není nic k nalezení :( Neporadí někdo ? Našel jsem jen dabing k necelý druhý řadě a titulky neexistujou. Online je to v originále na aplikaci Kodi kdo má placený Webshare. Byl bych ochotný i zaplatit. Podle toho kolik.
Takové upozornění na jednu blbost… ve spodu webu přidanýho v bedně mám doporučený 3 seriály a 2 z nich mám taky v bedně, tak to nedává smysl. Algoritmus
#2918 PecaCZE: Doporučené seriály přidává ke každému seriálu manuálně jeho redaktor (podle jeho uvážení jsou si v něčem seriály podobné). Může jich přidat kolik chce, ale vždy se náhodně zobrazí pouze 3. Naprosto se nehledí na účet uživatele, který si stránku prohlíží.
Poprípadne nemá niekto tie titulky preložené už?
Zdravím, já se chci zeptat, asi jsem úplně blbá nebo nevím, ale když si chci pustit pekelnou kuchyni, tak žádné video tu nemám, a to jsem přihlášená, ale prostě se mi tam načte jen popis epizody, a žádné video. Můžete mi prosím někdo poradit. Děkuji za odpověd.
#2904 1Bobesh1přidavam seznam serialu ktere zde ještě nejsou: Velkolepé století (Muhteşem Yüzyıl); Esmeralda; Skrytá vášeň (La mentira); Vášnivý polibek ( Por un beso); Černé jezero: Dystopie (Dystopia); Rebel Cheer Squad – A Get Even Series; Láska a nenávist Istanbulu (Zalim Istanbul); Di4ri; Violetta; Tajný život K.C. (K.C. Undercover ); Bia; Alex & spol (Alex & Co.); Austin a Ally (Austin & Ally)
#2902 Zrzka-Gabriela: Ahoj,
tady u nás si nic nepustíš. Píšeme novinky o seriálech a můžeš si u nás změřit, kolik času jsi strávila sledováním seriálů.
Prosím nepreloží niekto tie Ninja korytnačky ( Teenage ninja Turtles 2003) od 3.epizódy sú neni preložené.. :/ je to seriál môjho dectva a rád by som ho dopozeral Poprípadne nemá niekto tie titulky preložené už? alebo v angličtine aspoň?..
prosim o přidani https://www.imdb.com/…/tt17641200/?… měl premieru na Netflixu tento tyden
BCS je v bedně jako aktuálně dokoukané na místo kompletně dokoukané.
#2908 1Bobesh1#2907 PecaCZE: Napraveno.
#2909 PecaCZE#2908 1Bobesh1: It´s all good man, now.
Prosím. Najde se někdo, kdo by přeložil seríál Bel-Air? Děkuji :-)
Ahoj. Hodně mile mne překvapil francouzský seriál „Cheyenne et Lola“ (taková – jakoby – Thelma & Luise, v současnosti) Nešel by přidat? Třeba se někdo chytne s titulky… Díky
Já bych se chtěl podívat na Malcolm v nesnázích. Vypadá to dobře a bylo to populární, ale nikde není nic k nalezení :( Neporadí někdo ? Našel jsem jen dabing k necelý druhý řadě a titulky neexistujou. Online je to v originále na aplikaci Kodi kdo má placený Webshare. Byl bych ochotný i zaplatit. Podle toho kolik.
prosim o přidani serialu ktere měli premieru na Netflixu minuly tyden: https://www.imdb.com/…/tt15135104/?…; https://www.imdb.com/…/tt14954498/?…; https://www.imdb.com/…/tt21289712/?…
Zdravím chtěla bych se ještě zeptat jak to vypadá s titulky pro Dynasty, první tři díly jsou a pak nic. Děkuji za odpověď :-)
Ahoj. Dívám se teď na další zajímavý seriál odehrávající se hlavně v Beneluxu. V hlavní roli Melisandra – ehm – Carice van Houten :-) Nešel by přidat?
#2916 mirdako#2915 mirdako: Ještě jsem zapomněl název : Red light…
Zdravim, chtel bych se zeptat, jestli ma Edna nejakou API, ktera by se mohla vyuzivat pro osobni ucely?
Takové upozornění na jednu blbost… ve spodu webu přidanýho v bedně mám doporučený 3 seriály a 2 z nich mám taky v bedně, tak to nedává smysl. Algoritmus
#2919 xflori01#2918 PecaCZE: Doporučené seriály přidává ke každému seriálu manuálně jeho redaktor (podle jeho uvážení jsou si v něčem seriály podobné). Může jich přidat kolik chce, ale vždy se náhodně zobrazí pouze 3. Naprosto se nehledí na účet uživatele, který si stránku prohlíží.
#2920 PecaCZE#2919 xflori01: Dobře, to naprosto chápu. Jen z hlediska logiky by dávalo větší smysl, kdyby se mě objevovaly jen ty co jsem neviděl.