V mobilní aplikaci jsem nenašel stránky co jsou nahoře v liště ( úvod, novinky, magazín apod. ). Zrovna tato diskuze jestli tam chybí by tam být měla. Mohl by se obsah lišty nacházet po rozkliknutí nabídky vlevo nahoře.
#2825 PecaCZE: Ahoj, to bohužel chybí. Víme o tom. Taky víme, že mobilní aplikace by stala za úpravu, jen jsme teď tak trochu bez vývoje :)
Až se najdou možnosti, tak to určitě vyladime.
Ahoj. Marně sháním desátou sérii Zákon a pořádek: Zločinné úmysly s českým dabingem, nebo alespoň českými titulky. V roce 2014 běžela na Nově a pak i na TV Barrandov, ale nikde jsem ji nenašel, k dispozici je jen do 9. série. V angličtině ji staženou mám, ale nikde nejsou české titulky nebo dabing. Nevíte někdo, kde by se dala stáhnout? Díky moc…
Zdravím. Vedeli by ste mi niekto poradiť podobné seriály či filmy ako: Under the Dome, Lost, The Society, Between, Wayward Pines, The Mist, Persons Unknown, From, Contaiment, The Prisoner. Niečo kde sa skupina ludí či jednotlivec snaží dostať z mesta či teritória kde ich niekto uveznil. Díky za odpovede.
#2837 Tadada: Ahoj,
titulky ke čtvrté řadě nejsou dostupné. Posledně se seriál vysílal na HBO, odkud pak byly ripnuté i titulky. Letos se seriál na HBO MAX ještě nevysílá, takže nejsou titulky.
Já poprosím o titulky k seriálu Gentleman Jack 2.série, doufám, že někdo bude mít čas a taky titulky k seriálu New Amsterdam 4.série od 16.dílu a dále. Díky.
zdravím, neviete ako dopadne preklad seriálu Legends of tomorrow? Ďakujem za info
#2822 1Bobesh1#2821 tatuldo: Ahoj,
bohužel neumíme říct, jestli překladatelé titulky dokončí. Zatím se k tomu z časových důvodů nedostali.
zdravim, dá se účet Edny zrušit? Děkuji
#2824 1Bobesh1#2823 nikiiz: Ahoj,
Dá. Stačí napsat mne nebo Xavikovi, ať účet zrušíme.
V mobilní aplikaci jsem nenašel stránky co jsou nahoře v liště ( úvod, novinky, magazín apod. ). Zrovna tato diskuze jestli tam chybí by tam být měla. Mohl by se obsah lišty nacházet po rozkliknutí nabídky vlevo nahoře.
#2826 1Bobesh1#2825 PecaCZE: Ahoj, to bohužel chybí. Víme o tom. Taky víme, že mobilní aplikace by stala za úpravu, jen jsme teď tak trochu bez vývoje :)
Až se najdou možnosti, tak to určitě vyladime.
https://www.csfd.cz/…box/prehled/ Dal by si pridať?
Ahoj. Marně sháním desátou sérii Zákon a pořádek: Zločinné úmysly s českým dabingem, nebo alespoň českými titulky. V roce 2014 běžela na Nově a pak i na TV Barrandov, ale nikde jsem ji nenašel, k dispozici je jen do 9. série. V angličtině ji staženou mám, ale nikde nejsou české titulky nebo dabing. Nevíte někdo, kde by se dala stáhnout? Díky moc…
#2830 1Bobesh1Ahoj. Chtěla bych se zeptat a zároveň poprosit, zda by se nedal někdo do překladu Bel-Air. Děkuji :)
#2830 1Bobesh1#2828 jk1982: Ahoj, tak to bohužel nevíme.
#2829 PStark: Ahoj, Překlad seriálu zatím neplánujeme.
Zdravím. Vedeli by ste mi niekto poradiť podobné seriály či filmy ako: Under the Dome, Lost, The Society, Between, Wayward Pines, The Mist, Persons Unknown, From, Contaiment, The Prisoner. Niečo kde sa skupina ludí či jednotlivec snaží dostať z mesta či teritória kde ich niekto uveznil. Díky za odpovede.
#2832 Darius.CZ#2831 OriginalHunter: Colony
Chivalry nový seriál, dal by se přidat? :)
#2834 1Bobesh1#2833 witcherrr: Jasně, seriál přidáme :)
Prosím o přidání těchto dvou seriálů :) https://www.netflix.com/…tle/81298614 https://www.csfd.cz/…oda/prehled/
Cawte, Russian Doll má len 7 epizód 2. série, nie 8 ako máte na stránke. Opravte to prosím. Ďakujem veľmi pekne
Dobrý den, titulky k Mayans MC S04. My nejdou stáhnout!? Dělám nějakou chybu? Nebo nejsou ještě přeloženy ani první 2 díly? Díky
#2838 1Bobesh1#2837 Tadada: Ahoj,
#2839 Tadadatitulky ke čtvrté řadě nejsou dostupné. Posledně se seriál vysílal na HBO, odkud pak byly ripnuté i titulky. Letos se seriál na HBO MAX ještě nevysílá, takže nejsou titulky.
#2838 1Bobesh1: Díky moc za informace! ;-)
Já poprosím o titulky k seriálu Gentleman Jack 2.série, doufám, že někdo bude mít čas a taky titulky k seriálu New Amsterdam 4.série od 16.dílu a dále. Díky.