Ahoj, chtěla bych se podívat na Survivor, ale nemužu najít kde se podívat. V některé serii mi napíše, že už video není k shlédnutí a v nových nenajdu kde spustit. co dělám špatně? děkuji
#2812 Bingous: Na Edně žádná videa celých dílů nenajdeš. Web slouží pro fanoušky seriálů jako místo, kde najdou nejaktuálnější informace u svých seriálů a místo, kde by měli najít české titulky k těmto seriálům (pokud byly kdy přeloženy) – ať už přímo vytvořené překladateli Edny nebo jako odkazy na jiné stránky. Tvoje zmíněná videa jsou jen upoutávky, které slouží k propagaci a jsou tak volně šiřitelné.
dobrý den, tady na webu jste informovali o seriálu Theodosia – který mě zaujal, a je tam uvedeno že je v produkci HBO Max, jenže ho tam jaksi nemám, i když už mám tento web upravený v novým, ráda bych se dozvěděla v čem je „zakopaný pes“ díky za odpověď
#2816 Magdalena888: HBO Max teď dost lidi zklamává. Kromě Theodosie, třeba ani tento týden nedodal DMZ a další. Pravděpodobně je někdy v budoucnu dodají, ale žádné přesné datum nikde najít nelze.
#2799 kanec005: Ahoj, u nas si nic nepustis.
#2800 kvikvo: Ahoj, chápeme Tvou komplikací. Na jakou verzi se překládá, se můžeš vždy zeptat prekladate vzkazikem.
#2798 1Bobesh1: škoda ale děkuji za info. :-)
Vikings-Valhala- nový seriál. Již jsem viděl 1. díl- super!!!!!!!!!!!
#2804 1Bobesh1#2803 zdenda89: Ahoj, to jsme rádi. Podívej se na náš fanweb k seriálu.
#2806 zdenda89zhlédl jsem 1. řadu Vikings-Valhala- bylo to pěkné, zajímavé dávám palec nahoru!!!!!!
#2804 1Bobesh1: Díky moc za info- už se těším na 2. sérii- prý se objeví v létě letošního roku
#2807 1Bobesh1#2806 zdenda89: To je zatím nepotvrzená informace :)
Ahoj dali by sa pridať? https://www.csfd.cz/…zen/prehled/ https://www.imdb.com/…e/tt4568372/?…
#2811 1Bobesh1Ahoj, chtela bych titulky k serialu Star z roku 2016, ale nejsou aktivni. Mohu se zeptat proc? Diky! :)
#2811 1Bobesh1mohli by ste prosím pridať tento seriál? https://www.csfd.sk/…nti/prehlad/
#2811 1Bobesh1#2808 OriginalHunter: #2810 Ingimir: Ahoj, podívám se na to :)
#2809 koccoli: Ahoj, titulky nikdo nepřeložil, proto nejsou aktivní.
Ahoj, chtěla bych se podívat na Survivor, ale nemužu najít kde se podívat. V některé serii mi napíše, že už video není k shlédnutí a v nových nenajdu kde spustit. co dělám špatně? děkuji
#2813 xflori01#2812 Bingous: Na Edně žádná videa celých dílů nenajdeš. Web slouží pro fanoušky seriálů jako místo, kde najdou nejaktuálnější informace u svých seriálů a místo, kde by měli najít české titulky k těmto seriálům (pokud byly kdy přeloženy) – ať už přímo vytvořené překladateli Edny nebo jako odkazy na jiné stránky. Tvoje zmíněná videa jsou jen upoutávky, které slouží k propagaci a jsou tak volně šiřitelné.
Dobrý den všem, seriál Better things – Bude líp – je super aspoň pro mě, bude někdo tak hodný a pustí se do překladů 5.série? Děkuji.
#2815 1Bobesh1#2814 fort: Ahoj,
momentálně překlad neplánujeme.
dobrý den, tady na webu jste informovali o seriálu Theodosia – který mě zaujal, a je tam uvedeno že je v produkci HBO Max, jenže ho tam jaksi nemám, i když už mám tento web upravený v novým, ráda bych se dozvěděla v čem je „zakopaný pes“ díky za odpověď
#2818 CZEMarkus #2819 1Bobesh1 #2820 xflori01zdravim dal by se někdo do překladu angl tit na česky překlad serie Australie FIRES diky
#2819 1Bobesh1#2816 Magdalena888: ¨Na to proč chybí ¨seriál na HBO Max se musíte zeptat na HBO Max. Tam mají oficiální informace, kde je problém.
#2816 Magdalena888: Ahoj, pravděpodobně není v nabídce českého HBO Max.
#2817 stehlik: Ahoj, Překlad seriálu neplanujeme.
#2816 Magdalena888: HBO Max teď dost lidi zklamává. Kromě Theodosie, třeba ani tento týden nedodal DMZ a další. Pravděpodobně je někdy v budoucnu dodají, ale žádné přesné datum nikde najít nelze.