Dobrý den. Začínám mít celkem problém s tou youtube reklamou nacpanou u každých komentářů. Přehrává se automaticky A TO I SE ZVUKEM! Je to šíleně otravné a velice nevhodné v některých situacích. Nešlo by s tím něco udělat? Klidně at si ta reklama jede, ale vypněte prosím vás ten zvuk. Nejenže je to naddimenzové, takže to řve na max, ale opravdu je to velice rušivý element.
Jenom dodám, že ty reklamy se zobrazují pouze nepřihlášeným uživatelům, ale proč bych se měl nejdříve pokaždé přihlašovat jen kvůli tomu, že si chci přečíst nějaký komentář?
to je prdel ? chcete aby som sa tu registroval kvôli titulkám ? registroval som sa a ono ma to aj tak presmerovalo na titulky.com a tam sa mám tiež registrovať ? a to rovno presmeruje na inú stránku :D ste pekný odpad
#3205 Yann: Ahoj, jasně. Tohle určitě nechceme. Mrkneme se na to, #3207 Kago: Bohužel jinak to nejde. Nadšení z toho nejsme, ale chceme tuto součást webu zachovat co možná nejdéle…
Ahojte, opýtam sa takto tu na drzovku (keďže oficiálne sa tu warez nepodporuje :-) neviete niekto prečo nie je na nete vôbec k dispozícii prvý diel Georgie and Mandy First Marriage? Ostatné nemám problém zohnať..
Zdravím, najednou se mi začali objevovat názvy seriálů co mám v bedně pouze v češtině a já netuším proč? Dá se to nějak vrátit na anglické názvy? Mám radši ty anglické protože kolikrát to jak to ti experti z netlfixu atd. dokážou přeložit ty názvy, fakt nechápu a nedokážu podle toho nic dohledat.
#3200 Vencais: Pokud máš na mysli to filipínské zombie postapo, tak to není seriál, ale film.
Ahoj, netušíte kdy budou tutilky pro From S03E04? Děkuji
Zdravím. Bylo by možné přidat hororový sci-fi seriál Teacup? https://www.csfd.cz/…cup/prehled/
Bude info o Hysteria! ?
Dobrý den. Začínám mít celkem problém s tou youtube reklamou nacpanou u každých komentářů. Přehrává se automaticky A TO I SE ZVUKEM! Je to šíleně otravné a velice nevhodné v některých situacích. Nešlo by s tím něco udělat? Klidně at si ta reklama jede, ale vypněte prosím vás ten zvuk. Nejenže je to naddimenzové, takže to řve na max, ale opravdu je to velice rušivý element.
#3209 1Bobesh1Jenom dodám, že ty reklamy se zobrazují pouze nepřihlášeným uživatelům, ale proč bych se měl nejdříve pokaždé přihlašovat jen kvůli tomu, že si chci přečíst nějaký komentář?
to je prdel ? chcete aby som sa tu registroval kvôli titulkám ? registroval som sa a ono ma to aj tak presmerovalo na titulky.com a tam sa mám tiež registrovať ? a to rovno presmeruje na inú stránku :D ste pekný odpad
#3209 1Bobesh1Ahoj, mozte prosim pridat tento serial? Dakujem.
#3205 Yann: Ahoj, jasně. Tohle určitě nechceme. Mrkneme se na to,
#3207 Kago: Bohužel jinak to nejde. Nadšení z toho nejsme, ale chceme tuto součást webu zachovat co možná nejdéle…
Ahojte, opýtam sa takto tu na drzovku (keďže oficiálne sa tu warez nepodporuje :-) neviete niekto prečo nie je na nete vôbec k dispozícii prvý diel Georgie and Mandy First Marriage? Ostatné nemám problém zohnať..
#3211 stoky#3210 piol29: tak asi zle hladas, na torrentoch aj na share serveroch sa da v pohode stiahnut
Zdravím, najednou se mi začali objevovat názvy seriálů co mám v bedně pouze v češtině a já netuším proč? Dá se to nějak vrátit na anglické názvy? Mám radši ty anglické protože kolikrát to jak to ti experti z netlfixu atd. dokážou přeložit ty názvy, fakt nechápu a nedokážu podle toho nic dohledat.
#3213 mithe#3212 smokejack: viz https://www.edna.cz/…azi-o-filmy/ „Rozhodli jsme se začít upřednostňovat české názvy seriálů a filmů.“