Živí mrtví (The Walking Dead)
92/100 - 1 121×

Živí mrtví(The Walking Dead)

Epidemie změnila drtivou většinu lidstva ve věčně hladové zombie. Malé skupiny přeživších se snaží najít mezi ruinami nový život, nebo si alespoň udržet ten nynější. Do tohoto světa se z kómy probouzí nicnetušící bývalý zástupce šerifa Rick Grimes. Jak dlouho asi může přežít?

USA | 2010 | Ukončeno
vysílání
11 sezón | AMC | 43 minut
VOD
Netflix | Disney Plus | Max
žánr
Akční, Hororový, Katastrofický
hrají
Norman Reedus (Daryl Dixon), Melissa McBride (Carol Peletier), Andrew Lincoln (Rick Grimes), Lauren Cohan (Maggie Greene), Christian Serratos (Rosita Espinosa), Danai Gurira (Michonne Hawthorne), Cailey Fleming (Judith Grimes), Josh McDermitt (Eugene Porter), Chandler Riggs (Carl Grimes), Seth Gilliam (Gabriel Stokes), Ross Marquand (Aaron), Steven Yeun (Glenn Rhee), Jeffrey Dean Morgan (Negan Smith), Alanna Masterson (Tara Chambler), Cooper Andrews (Jerry)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!

Jedi knight

#4659 heminstein: onedlho uvidíš prečo je taký upravený :)

#4662 agi #4663 agi
21.2.2015 | 11:34:25
agi

#4661 Jedi knight: j jestli to bude jako v komiksu (coz nnejspis jo) tak to bude super

21.2.2015 | 13:59:31
agi

#4661 Jedi knight: j jestli to bude jako v komiksu (coz nnejspis jo) tak to bude super

21.2.2015 | 13:59:37
Rick21

Lidičky a je to tady :D v EP12 naše skupina bude v Alexandrii s Aaronem :D viděl sem promo od FOXU :D

22.2.2015 | 9:17:04
Rick21

Škoda že nemůžu upravovat příspěvky po sobě :D protože skupina nakonec bude Aaronovi věřit :D a usadí se tam jako v CDC :D protože v PROMU Rick vykládal všechno co musel udělat aby je ochránil :D dokonce v promu Aaron s Rickem stály v Alexandrii před domem zřejmě si Rick vybíral dům ve kterým budou bydlet :) jen pro ujasnění kteří neví tak já Aaronovi věřím není to zlý člověk s Neganem nemá nic společnýho Negan se tam ukáže až potom protože udělají s ním dohodu kterou pak lidé z Alexandrie poruší proto tam budou vraždit The Saviors nemůžu se dočkat ale vím že se v 5 sérii Negan ještě neukáže to až v 6–7 sérii.

#4666 Thomcore
22.2.2015 | 9:20:30
Thomcore

#4665 Rick21: nabudúce to hoď do spoilerov a nie do všeobecnej diskusii. Sú tu ľudia, ktorí komiks nečítajú alebo nechcú si pokaziť seriál. (Mňa sa to netýka)

22.2.2015 | 12:51:07
Alex02

ja si teda VEĽMI dobre pamätám, že ešte v prvej sérií sa bavili o tom, že pokúsanie od nemŕtveho znamená istú smrť, že človek dostane za krátko vysoké horúčky a telo proti tomu nedokáže bojovať… čo následne ukázali na príklade toho chlapíka, ktorého meno už si fakt nepamätám a ktorého nakoniec nechali pri strome na ceste, lebo ho nedokázali zachrániť… takže sa dostávame k ďalšiemu príkladu „telenovelovosti“ WD = ohýbanie scenára podľa toho ako sa to v danej časti seriálu hodí…

#4668 pajajs
22.2.2015 | 22:30:04
pajajs

#4667 Alex02: 1. sérii měl taky nastarost někdo jinej… Proto to taky byla nejlepší série..

22.2.2015 | 23:14:05
badyvlasim

Neskutecny, to se opravdu musi vzdycky porouchat auto, aby natahli dil nesmyslnym kecanim?

23.2.2015 | 8:39:24
Red Viper

Já mám taky z epizody smíšený pocity.....jsem rád, že konečně vidím Aarona ale ten díl nepřinesl vůbec nic :(

23.2.2015 | 8:49:45
nerold

me celkem zarazi ze ma walking dead porad tak neskutecne obrovskou sledovanost. ja taky teda zadny dil nevynecham ale podle me je to jen strasne velky hype. :-) ten serial je absolutne o hovnu. komiks ctu, bavi me hodne, ale serial je jen nudna ukecana sracka :-/ libi se mi tak tri epizody z kazde serie a jak koukam na jednotliva hodnoceni, ostatni na tom budou podobne. :-) na kabelovkach i mimo ne je plno mnohem lepsich serialu… zacinam si rikat, ze tenhle serial si svou popularitu vubec nezaslouzi :-D

23.2.2015 | 9:20:55
Rick21

Díl sem dokoukal a normálěn mě hrálo vevnitř :‚( bylo to tak krásný ten konec a když jeli a hrály poker a michonne a ty zvuky dětí normálně sem brečel tak krásná epizoda to je nepopsatelný :( :‘(

23.2.2015 | 13:30:17
Ben111

Konečně díl se kterým jsem spokojený, možná je to tím, že ten minulý nestál za nic, snad to tak půjde dál.

23.2.2015 | 13:45:55
Bublaninamorava

tak dneska se mi to líbilo, dobrá strašidelná atmosféra a furt člověk nevěděl, co bude za chvíli. Dneska jsem spokojenej.. ( jo, jen si mohli odpustit ty dvě homoklády… fuj)

ted čekám, že v tom dalším díle zas budou posedávat a rozjímat, zda je klid doopravdy, nebo jen na chvíli, mají odejít, zůstat, žít, nežít… omg… zas se to vrátí do nudných kolejí… jak už vícekrát…

23.2.2015 | 13:53:05
ZvacA

Kolega Rick100slzasrdce­ryvnýcitař potřebuje kapesník a pořádnou ženskou, jinak se z té citlivosti a citovosti zaručeně do budoucna kompletně pos*re. Není třeba přehánět, žádný emotivní průzkum duše a podstaty jsoucna se tu nekonalo, na to WD snad ani nemůže a nebude aspirovat, leda by nechal proplakat celej zombie komparz a prohlásil se za podíl v peru Pilcherové. Na druhou stranu, dalo se na to dívat, dokonce jsem to zhlídnul bez přetáčení, hle jak další zlom v příběhu podle komiksu dokáže zase trochu oživit tuhle mrtvolu. Obyčejný zjišťování, komu bude kdo vlastně říkat kámoš(v kontextu tohodle dílu to zní hodně přitepleně, ale díl jaksi obecně vzdává hold těm pár nahicovaným procentům) tu nevyznělo naprázdno a dokonce se tam dalo zaznamenat nějakou tu myšlenku. Carmageddonová zombie scéna a krátký chaos v lese byla nakonec přijemným diváckým překvapením a měla v celém kontextu mozek, což v případě produkce tohodle seriálu je to skoro zázrak. Tak nějak se všechno neslo oproti minulýmu nářezu na neznuděné vlně a vlastně to bylo snesitelný. NIc víc, nic míň, ale určitě jedna z těch obstojnějších částí téhle série, ačkoli si za podobný milý hodnocení v rámci celýho seriálu a jeho momentálního kurzu sypu popel na hlavu. Budoucnost v Alexandrii a s tím spojený události by tomuhle měly dodat trochu šťávy, jak předpokládám a jak mi tenhle první „prototyp událostí na tomhle místě“ tak nějak dobře ukázal.

Až teda na jednu věc, roztřelený držky, šťavnatý mozky, rozdrcený hlavy, střeva na výletě, uřezaný nohy, poletující ruky, jektolitry krve a vypadlí oči mi nic nedělají, ale ty vole, sledovat jak se dva zástupci radiátorů olizujou, tak v tom seriál naplnil svou hororovou část do maxima, a málem jsem si myslel, že se zbleju. Děsem jsem si zakrýval hubu. Doufám, že nás podobných serepetiček už tvůci ušetří.

#4680 Rick21
23.2.2015 | 14:16:37
lightbrand2

Konečně TONDC :-D

#4678 Hopeless_Idiot
23.2.2015 | 14:53:11
janky82

Fajn diel, ale zasa! mali clenovia okrem Ricka vypadok pamete a rozumu a napokon sa bezhlavo pustili do neznama. Jedna sa boj o zivot a vojaci vzdy urobia riadny prieskum, kym sa niekam pohnu. som rad, ze sa serial niekam pohol… No a po skusenostiach z poslednych casti predpokladam, ze v tej najblizsej si budu vybalovat veci :). a hlavna pripomienka! Vacsina z nas by predsaj brala nadrzane lezbicky :D

23.2.2015 | 14:53:50
Hopeless_Idiot

#4676 lightbrand2: jsi si spletl seriál, ne? :D

23.2.2015 | 15:14:04
Faramir15

jelikoz jsem prvni polovinu paty serie dokoukal do treti epizody a pak uz nekoukal a zacal jsem pak az od druhy poloviny tak me smrt beth moc nezasahla a smrt tyresseho uz ale trochu jo… byl to dobrej chlap… ale to co bude tedka pokud to pujde podle komiksu bude epicky… konecne je tu aaron a to jak v tomhle dile rozbileji zombiky autem me nehorazne bavilo… furt jsem rikal zapni sterace zapni sterace… a on je nezapnul :D

23.2.2015 | 15:23:12
Rick21

#4675 ZvacA: žváco :D raději se připrav na REV2 :D

#4681 ZvacA
23.2.2015 | 15:23:18

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Walking Dead

Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Další seriály

Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama