Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
IronE Singleton
30.11.1975 | 30.11.2024 -
Nadia Hilker
1.12.1988 | 1.12.2024 -
Margot Bingham
6.12.1987 | 6.12.2024 -
C. Thomas Howell
7.12.1966 | 7.12.2024 -
Michael Traynor
12.12.1975 | 12.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
TWD by prospělo jedno : Běhavý zombíci, jako v Úsvitu mrtvých. Potom by si nedělali co chtěli, ale museli se přizpůsobit.
Naprosto úžasná epizoda zase přelčila mé očekávání né v každé epizodě musí být pořád akce komu se to nelíbí ať si p***l políbí :) :D nicméně musím se podělit se svou myšlenkou na Season Finale mám velký dojem a určitě nebudu jediný kdo si myslí že Carol v Season Finale zemře. Carol jako postavu mám v TWD hodně rád přeci je tam už od 1.série ale mám silný dojem jako kdybych čekal že Carol je tam už jen jako navíc přeci když si to vezmete Rick jí vyhodil z vězení , pak plánovala utýct a odjed autem od Rickovi skupiny , poté konverzace s Darylem o tom že za to půjde do pekla a že se snaží předejít svý smrti aby se tam nedostala a když tohle všechno do sebe zapadá tak se to = SMRT
#4183 Cybercaf#4182 Rick21: Nejspíš máš pravdu…ale co se mě týče ať jde klidně k čertu :D Jasně je pár postav které mám radši (Rick, Michonne, asi Daryl…) nicméně i kdyby zařvali nějak extra mě to nerozhodí. Je to jen seriál a smrt postavy v seriálu jsem teda zatím nikdy neoplakal…narozdíl třeba od filmu. Seriál pojede dál, to je nejdůležitější :-)
#4184 k_ub0#4183 Cybercaf: Bez ricka si neviem predstavit serial , Ak by zabili daryla tak to prestanu kukat 12 ročne pubertiačky ,ale ak zabiju Ricka najhlavnejšiu postavu serialu tak z WD by skončilo velmi vela ludí , Ved ked niekto spomenie WD tak hned si predstavim Ricka v tanku ,na koni a pri tasení jeho Pythona 357 magnum . ten je od sameho začiatku proste on tam musi ostat a ostatnych mi je jedno :D
#4185 Cybercaf#4184 k_ub0: Jasně..to byl jen příklad. Rick tam zůstane ale i kdyby ho náhodou zabili, nezavenřu na ten seriál :D Stejně by měl bejt už minimálně 3× po smrti, po všem co ho potkalo :-)
Rick je největší frajer, Daryl dle mého názoru taky nejdříve byl, ale pak jsem si uvědomil, že je okolo něj moc velký hype prakticky bezdůvodně..
#4187 k_ub0#4186 Cermb0: Presne tak , ak by zabili daryla volakedy by som sa nahneval ale už som ho prejedenyý hlavne mi ho znechutil presne ako hovoriš ten humbuk okolo neho , ricka keby zabili tak by som skončil zo serialom ,zombie milujem ale proste hlavne kvoli rickovy sa mi pači ten serial kedže je tam od začiatku a uz sa mi strebal do hlavy ze k WB proste patri bez ricka by to nebolo ono pretoze to by uz bol novy serial ak by tam dosadili ineho vodcu to uz by nebolo ono . mna bavi serial hlavne kvoli 1 serii a od serie 4 to pozeram iba zo zvedavosti .
Podle mě je škoda, že se Terminus vyřešil tak rychle… tak syrový, jako byly ty první díly pátý série, jsem ten seriál fakt nečekal.. kor ne po první sérii, kde to bylo takový milý pokoukání… Terminus by hustej a jak jsem psal pod trailer na další díl, vyřešili ho tak nějak rychle. Všeobecně děj, kde je v ohrožení dítě a ještě k tomu batole, navíc deviantní bandou apokalypticky vyšinutou bandou, me drásá… to bylo natočený skvěle.. snad bílé kříže potvrdí svoji podivínskost a bude to strhující podívaná… za mě je největší zbytečnost seriálu Carl… nemusí ho zabít, jen ho nepouštět do děje.. prostě ať si tam je, ale hlavně nemudruje… Ostatní postavy jsou tak nějak v pohodě…
#4116 lukas254: dej sa zatial odohrava okolo atlanty, a vies kde tam je najblizzsi ostrov? :) Utocisko by mohol byt aj nejaky tanker,lod ci podobne a odtial robit vypravy a dej by mohol byt stale zaujimavy.
tak z tejto epizody si budem pamatat velky kokot lebo od nudy som vyjebal flasu vodky. dovidenia.
Vy chytrolíní co kritizujete každou epizodu máte plnou pusu keců ale ani by jste nedokázali natočit aspoň jeden kvalitní díl běže si radši řešit ostrov nebo jestli si mění v apokalypse trenky nebo kdo by s kym chodil…
akoze este jedna poznamka ze atlanta usa, budicek, cele natacanie je v sao paulo brazilii,,, aby znizili rozpocet. takze omylom daju zaber na mesto bez mrakodrapov,tak je to brazilia.
Tahle epizoda má u mne 100 bodú. Libi se mi kdyz se pohybuji ve znicenem svete. Dvojice Daryl a Carol mi nevadi. Naopak ne moc sympaticka mi je skupina kolem Eugena. Taky ten dil neradim mezi sve oblibene. Ale tenhle dil se mi moc libil. Neco k te dodavce: http://youtu.be/lEJioQCNzRU – je to video z nataceni. Melo to atmosferu a to je dulezity.
Já sem oplakal smrt Dalea,Andreu :(
Doted me 5.rada jakz takz bavila a to dokonce i kritizovane predposledni dva dily, ale tenhle poslední byl uz fakt totalne mimo. Jako ok, zobrazeni postapo velkomesta bylo po dlouhe dobe prijemne „osvezujici“ (hlavne kdyz si sundam bryle,aby se mi ta kreslena grafika trochu vic rozmazala), ale jinak nevim co bylo vic da fuq – jestli jejich „dialogy“ (ala reknem 3 slova a koukame minutu do okna) nebo ty smyslunedavajici flashbacky (Carol kouka na mrtvoly, Carol kouka na dym, Carol place, Carol snida). Nezbyva mi nic jineho, nez doufat, ze Rick a jeho skupina v pristim dile TWD vráti zpet nejakou tu uroven
#4196 pajajs#4195 anyq: poslední 2 díly mají vždycky grády…
Všimli jste si poslední dobou co píšete? tohle je sekce Aktuální epizoda nebavte se tu pořád o tom jak je na ostrově nebo jestli si mění trenky, jaký Rick má trenky ale bavme se tu o Epizodě která byla aktuálně odvysílaná.
#4198 pajajs #4200 Mahagar#4197 Rick21: Nikdo tu trenky nezmiňuje, jenom ty.. :D Nehledě na to, že „kritka“ (i když občas neobjektivní) AKTUÁLNÍ EPIZODY sem patří. ;)
#4199 Rick21#4198 pajajs: občas neobjektivní? co nová epizoda to samej blábol když si chceš hrát na chytrýho tak otoč pár stránek a pročti si :)
#4197 Rick21: Podla mna je Rick tak drsny ze trenky nenosi :-)