Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
IronE Singleton
30.11.1975 | 30.11.2024 -
Nadia Hilker
1.12.1988 | 1.12.2024 -
Margot Bingham
6.12.1987 | 6.12.2024 -
C. Thomas Howell
7.12.1966 | 7.12.2024 -
Michael Traynor
12.12.1975 | 12.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#4139 DDD: A to tsunami by přivalilo zombíky, co chodili po dni moře :D
Kdo se nudí,než bude další díl TWD.Doporučuju podívat se na serial Z nation. Celkem dobrej zombie seroš na motivy TWD akorad akčnější.Zombie nejsou tak snadny cíl jako TWD. Jinak je znat že namaj rospočet jako walking dead ale dobry. K videní je zatím 10 dílu první serie
#4143 lukas254#4142 Sykorkass: hm z nation radši opravdu ne hlavně ty co hledají každou chybičku by se v z nation zbláznily :D
#4144 Sykorkass#4143 lukas254: Jsou to pořad jenom serialy. Ukaž mě jedinej serial,ktery neni přitaženej za vlasy a nejsou vněm chyby. Ja osobně jsem rad,že tady jsou serialy jako Walking dead nebo z nation.Jinak bych se ukousal nudou i když některej dil není zrovna super.
#4145 lukas254 #4159 +Daryl+#4144 Sykorkass: Já jsem neříkal, že patřim mezi ty co hledají chyby, ale v z nation je to hodně přitažený za vlasy, ale hlavně mě z nation nebaví
Musím říct, že tento díl mě bavil. Až na pár „vycpávek“ to bylo dobré a konečně nějaká změna prostředí. :) Osobně mám radši město plné zombií, než les, nebo 1 místo v budově.
Na radu z fóra jsem se koukl na Z Nation, na to jaké to má hodnocení na ČSFD mi to nepřišlo vůbec špatné. Nabídli to co WD ne, navíc to tempo je úplně někde jinde. Viz. dnešní díl, teď mi přijde že se to táhne ještě více než předtím. Navíc ta dodávka na mostě, panebože to byla ale blbá volovina.
Epizoda naprosto o hovně…alespon pro mně. Minulá se ještě dala ale tahle byla prostě totálně o ničem, jsem těžce nasranej i když jsem to čekal, stejně mě to naštvalo. Někoho z vás tohle snad bavilo? Taková snůžka vycpávek a naprosto zbytečných flashbacků, který sme vůbec nepotřebovali znát, kecání o nesmyslech a tak dále…chjo.
Koľko miest z prvej série ste v novej časti spoznali? :D Ja len tank a diaľnicu ako prichádzajú do mesta.
Dalsia epizoda alebo finale budu hadam nepochybne super! :)… Skoda ze uz len 2 epizody a zas pauza… :(
ak sa vám tento seriál nepáči, tak ho nesledujte…v prvom rade v tomto seriály nejde o horor a o to ukázať čo najviac humusu…ale o charakter postáv, drámu v apokalypse, ako ľudia prežívajú a menia sa aby sa prispôsobili…a v tom je ten seriál super, jasné, že veľa krát postavy melú o hovne, ale žiadny seriál nie je bezchybný…
Tak po téhle epizodě jsem se musel podívat na scénaristu a režiséra. Jejich jména až na pár k mému překvapení nemastných neslaných epizod, u kterých se měli angažovat (zejména kolega scénarista, který si to párkrát vystřihnul v předchozí řadě) mně obecně řekla velký hovno, ale musel jsem se přesvědčit, co za lidi to dali dohromady. Dámy a pánové, možná tou už čtvrt století výroční a trvající atmosférou, kdy nemusíme povinně šlapat první máje a vázat si narudlý nesmysly kolem krku, a kdy konečně máme prezidenty, kteří se nebojí mluvit sice jako prasata, ale zcela a potřebně upřímně, jsem vyměknul a díl si…
POZITIVNĚ UŽIL
Už prvních pár sekund to vypadalo jinak. Už tím, že tam někdo vložil sice ne nějak ultra originální, ale hned několikrát obstojnou a spontánní lekačku a efektivní předobrazy zombies zjevujících se z protemněné ulice a podobných, to vypadalo, že kameru a pero do ruky nedostali v koncích se s předlohou a nezáviděníhodně babrající paňácové, jak u předchozích epizod, ale někdo, kdo má mozek a volnou ruku. Nedal jsem se tak snadno ožrat, přirozeně jsem počítal , že dalších 40 minut nastoupí opětovná šaškárna s kulisama apokalypsy a nějakých individuí v roztrhaných šatech, co mají zahrát mrtvolu a pohybovat se po place jak padesát dní neprospaní magoři, aby jim podobní magoři mohli zabořit svý gumový kudly do gumových hlav s kečupem. Ale ono nakonec ne. Nebylo to sice nic, z čeho bych katarzí provlhnul, ale rozhodně bych nikdy nevěřil, že Vidlák a Mátina mohou jako duo ve smysluplném provedení takto zabodovat a díl obstojně udržet. Přesvědčil jsem se o tom, že to jsou už jediný postavy, kterým jde uvěřit něco jakože se pokouší hrát něco jako dva panáčky, co se musí srát se světem, kde se to zasralo mrtvolným smradem, hejbajícíma střevama a tisíc let nečištěným chrupem od zbytků mozku. A povedlo se, ne úplně vypatlaný re-putování Atlantou. Dialogy sice nemohly klasicky chybět, ale alespoň to nebyl půl hodinovej rozbor kokotin jenom proto, aby se něco říkalo.
Rozhodně slušný překvapení a skepticky předpovídám, že tohle bude jediný a fungující vrchol páté série. Ale musím uznat, že jsem rád, že jsem ho viděl. Po třech sériích konečně takový menší memento na díly výborné první série. Palec nahoru.
#4158 +Daryl+Ach jo. Po prvni epizode jsem veril, ze pata serie bude serii, ktera prekona i legendarni prvni ale cim vic dilu, tim vetsi zklamani. V druhe pulce ctvrte serie jsem si rozkouskovani skupiny uzil, jako jeden z mala a prislo mi to jako svezi napad po tom, co byly pres serii a pul zavreni ve veznici, ale tohle rozkouskovani me teda uz pekne se*e. Dej ubiha mucive pomalu a od tretiho dilu se tam vlastne uz nestalo skoro nic, co by dej posunulu nekam dopredu,krome Eugenova priznani teda. Je uz navic jiste, ze mid finale bude osvobozeni Beth, pak nekolik mesicu cekni a pak se dej konecn rozjede snad. A boze.. doufam, ze se z te proklete Georgie uz nekdy vyhrabou. To prostredi je tak nudne a ohrane.. lesy, koleje a silnice a Atlanta. To je tak vsechno, co nam prostredi WD nabidlo. A jeste bych se rad vyjadril k postavam.. jsem snad jediny, komu prijdou Glenn a Maggie jenom tak na okrasu? Kdy naposledy udelali neco poradneho? Zda se mi, ze je tam tvurci drzi uz jenom tak ze zvyku. Chtelo by to nejakou cistku a pak naverbovat nove a zajimave postavy. Ne tkove nemastne, neslane jako jsou/ byly Bob, otec Gabriel, Maggie a Glenn. To nic ale porad nemeni na tom, ze Walking Dead jsou mym oblibenym serialem a pokazde se tesim na pondeli na novy dil. P.S: nevite nekdo, co se stalo s Lily? Tou Guvernerovou milenkou, jak ho naonc odstrelila.. mam takovy dojem, ze naposledy tam prave byla, kdyz zastrelila Guvernera a od te doby o ni neni nic vedt.
#4154 ZvacA #4155 Cybercaf#4153 JeremyFall: Ožraná. Potvrdila to její ségra,
#4153 JeremyFall: To je fakt, když si vezmete například první díl páté série, Všechno mělo takovej rychlej spád událostí…asi jen aby to nalákalo lidi. A pak se udaj epizody 4,5,6 jejichž děj i kdyby byl sesekanej do jednoho dá sotva to stejný co půlka první epizody.
Místama je seriál suprovej a místama to jde uplně do sraček. Nejhorší na týhle epizodě prostě bylo to, že už podle ukázek…a podle poslední scény 4 epizody šlo naprosto s jistotou odhadnout o čem dnešní díl bude, odkud kam se kdo dostane, kdo ským skončí a kdo to nezvládne. Nechci furt jen kritizovat ale tohle se prostě tomu kdo to „vymejšlel“ těžce nepovedlo. V E05 jsem kromě toho že se převrátí autobus nic předem nevěděl ale dnes to prostě bylo naprosto bez překvapení…a to mě fakt k*rva sere! Na rozdělování dílů dle skupinek se dá zvyknout, jenže když se u toho ještě přeskakuje období. Tohle ten seriál podle mě prostě potápí a je to špatnej krok. Začalo to v E03 kdy vylezl Daryl ze křoví, když si to vezmete pořád je tahle scéna v časové ose nejnovější. Nevím nevím, tohle se mi opravdu nelíbí. Od E04 bylo jasný , že Carol se dostane do nemocnice, Beth se jen tak sama nevrátí, Daryl bude v pohodě a ten kdo vyleze ze křoví bude Noah…E06 naprosto zbytečná epizoda a to, že se to po dlouhé době odehrávalo ve městě na tom vůbec nic nezlepší. Nenechám se opít rohlíkem…
#4161 pajajsDiel bol podla mna v celku slusny ale nepochopím ako si carol nemohla vsimnut noaha ked jej kraadol zbran, ved v prvom rade sa pozeram pred seba ci tam nic nieje alebo ako sa mohla nechat zrazit autom ked vedela ze musi byt opatrnejsia kvoli prichodu tych z nemocnice…tam bezala po tej ulicke ako ovca :)
#4178 Kafka TamuraTak díl suprovej a příště to bude hustej nářez. :-)
#4152 ZvacA: Naprosto souhlasím.
#4144 Sykorkass: Z NATION doporučuji,ale nesrovnávat s TWD! Z NATION je spíše jako M:A:S:H:, v takové náladě.
TWD je nejlepší i když posledních pár dílů kulhá ;(