Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Janina Gavankar
29.11.1980 | 29.11.2024 -
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#6556 kráska: Nějak z toho nevidím nic co by říkalo, že by měla být zpět Stelena. Přesvědčivé může být i to, jak bude hezky Stefanovi líčit, že i přes všechno miluje Damona. Cha cha :P :P :P
#6566 kráska #6567 kráska#6560 kráska: Jo, Tvd Paleyfest už jsem dávno viděla, na To se mi dívat nechtělo :D Ale to s těma vlasama muselo být super :D Šťastné to děvče :D
#6539 sisi2000: sorry nějak jsem tady na to zapomněla :) Jojo, já taky něco takového četla, že mají být krvežíznivý upíři živící se na jiných upírech až do konce série, ale teď to vypadalo ok, tak jsem si myslela, že to byl asi nesmysl, ale tak člověk nikdy neví, nedivila bych se, kdyby to nešlo tak hladce :)
ten děj je čím dál větší patlanina.......nevím jestli se má na další díl po pauze těšit nebo se bát
#6565 TNoty#6564 anndy: už si viděla nový díl??
#6561 Goodies: Nemyslím si :P
#6561 Goodies: Neviděla jsem díl 5×17 ale podívala jsem se na promo k 5×18 opravdu jenom delena ???? :D :P
#6580 Goodieshááá,sem včera zkoukla díl 5×16 a myslela sem,že to je aktuálně nový díl…ale on byl čtvrtek a nový díl je dnes!! to sem ale dost zblblá…
a jen tak mimochodem, z 5×16 se mi líbil Enzo – kdybych ho potkala v reálu,tak mu řeknu že sem taky na chlapy s přízvukem :-D :-D doufám že ho nehodlaj dávat dohromady Car, jak tak spolu odcházeli… no a nejvíc se mi líbila závěrečná scéna – je konec a hups do postele :-D super hot…
ach jo ach jo…Plecko,co mi to děláš??Dobře,Damon bojuje o Elenu,pak když ho konečně chce,Damon jí opustí,aby nebyla jako on,pak se chtějí oba zpátky a nakonec se nechtějí??A co ten další díl??Stelenu už neeeee,prosííím… :-/ jsem zklamaná :-/ ale jinak díl celkem fajn,Car mě moc neštvala :-D Damon byl super,zase hlásí :-D další dvojník moc dlouho nepřežil,takže jsem ráda že to nenatahujou zbytečně,Jeremy mi leze krkem jen co se objeví no a Delena scény…uuufff,,hodně sexy :-O jen ta upotávka na další díl… :-/
#6571 Leuš25Aww, Delena je nejlepší, jako vždy. Nechápu, jak někdo může mít rád Stefana :D Stejně tak Jeremyho nebo Bonnie, přirozeně je nemám ráda. Ale naopak Caroline mám hodně ráda, s Tylerem jsem ji ráda neměla, ale s Klausem samozřejmě jo, a tak s Enzem (nevím jak ho skloňovat :D) by mi taky nevadil, Brity já ráda :D Podle mě 5×17 byl dobrý díl, narozdíl od předchozích, kdy byla Katherine v Eleně. Ale hrozně mě štvou ty pauzy…A jak to oni vysílají? Má TVD nějaké delší pauzy? Začala jsem to sledovat až když začala 5. série :)
#6569 Kali: přesně jak píšeš.. dvě série se sbližujou, nakonec se dají dohromady aby se hned rozešli i když se táááák milujou – co to vymýšlí Plecka jedna už mě štve..
#6574 Stellyno díl dobrej…teda připada tomu hodně Delena :) docela jsem koukala,že to vzali tak hopem s tím dvojníkem,ale na jednu stranu jsem ráda,dalšího dvojníka už bych asi nedala :D jinak ta Liv,jsem jediná komu se zdá absolutně nudná a nezajímavá…??
#6576 ksandinkanejlepší byly scény delena,to souhlasim,byly hodně hot :-) ta nová čarodějka s dvojčetem mě taky zatim nějak nezaujali a celkově mi „zápletka“ čarodějnice versus poutníci přijde zbytečná a oni to chtěj asi rozvíst jako další „hlavní“ zápletku nebo co… Enzo je nejvtipnější, zase pěknej badboy :-)
#6575 Stelly#6571 Leuš25: no tak nic proti ale to byste chtěli pořád dokola hádání o tom jak je Damon ten špatnej a Elena tak hodná že s ním zůstává a pak další sexusmiřovací scény?To by Elena byla za děvku a bylo by tam skoro pořád to samý............. ;) a NE NEJSEM Stelena!
#6581 Goodies#6573 Nemesis23: souhlas Enzo válí! :D já nemám ráda Damona,ani sem nikdy moc neměla ráda jeho chování,ale na Enzovi?Awwwww…♥ :3333
#6572 TNoty: Já to zase vnímala, tak že Delena tomu dílu hodně vzala.. jejich sexuální hrátky mě vážně vůbec nezajímají a ani mi nepřijdou sexy. Nechaly mě naprosto chladnou.
#6577 Nemesis23 #6578 TNoty#6576 ksandinka: hold to každý vnímá trochu jinak mno :-) já byla nadšená,že konečně po dlouhé době ukázaly delenu v takhle sexy světle…dyť od tý chvíle co se dali ofiko dohromady je spolu skoro neukázaly…
#6576 ksandinka: no vidiš to,mě zase nebavilo se pořád dokola koukat jak Elena a Stefan brečí u toho se drží za ruce a naříkají…
Tak teprve dneska jsem viděla poslední díl :D No nevím no, příjde mi to jako dobrá fraška… Čím dál víc mi to připomíná Buffy :D Proboha a co dělají z té Caroline??? To jako vážně??? Chtějí z ní mít druhou Elenu? Ježíš, to je parodie… Když zabila těch 12 čarodějek kvůli Bonnie, tak se dvakrát nerozmýšlela a teď dělala kolem toho takový povyk, jak ona nemůže. To není na moje nervy, fakt :D Jednoznačně Delena scény nejlepší z dílu, souhlasím holky ;) Konečně něco oživilo tu trapárnu kolem…
#6567 kráska: A co jako prosím tě? :D :D :D Myslíš to, jak má nějaké nesmyslné vize o Stefanovi a řeší je s Damonem? Bu bu bu, už se opravdu bojím, že bude Stelena :P :P :P
#6589 TNoty