Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Janina Gavankar
29.11.1980 | 29.11.2024 -
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#6480 KlÁrA2991: Ani mi nemluv, já jsem se u některých hlášek fakt málem počůrala :D A vpravo nahoře jsou další, je nad tím napsáno – Bude vás zajímat. Tak jsem si pročítala i to, co píšou o Kirsten a jsem kolikrát fakt odrovnaná :D A ještě ty komentáře dole pod článkama… Pro odreagování luxusní stránky :D
#6469 KlÁrA2991: no to samozřejmě ne :-D chtěla jsem tím říct, že Plecka sází na jejich oblibenost, i když u ní jsem si jistá, že má ze všech těch zapletek radost. Kdyby v TVD hrála Kristen s Robertem prostě by se nedostali přes pilot. Opravdu nechápu, že Nina,Ian ani Paul nehrajou v zadnym lepsim filmu, tu krávu Kristen s obsadili do Snehurky a myslím, že hlavně to ji zarucilo,že to byl propadák, i když děj stal za h… Tak ona byla zaručeně ta nejhorší. Ohledně Roba děkuju Goodies za článek,pobavil mě…je to chudák no :-D je totiž hrozný bejt slavnej :-D:-D Třeba takovej Ian je za to rád a díky tomu pomáhá…ale to nelze srovnávat herci z TVD jsou best :-D
#6430 KlÁrA2991: Přesně.. taky si myslím, že je Tyler ještě hodně slušný.. rozhodně ji tehdy nechtěl zabít, jen chtěl aby vypadla..On jí to řekl moc pěkně, tu minulou epizodu.. že to prostě nemůže jen tak přejít. Já se mu nedivím. Vždyť Klaus ho ovládal, poručil mu aby kousnul Car, pak mu zabil jeho mamku, vyhnal ho z města.. Cápu Tylerovo pomstu a chápu jeho naštvání, když holka, kterou měl rád se s takovým člověkem vyspí.. Je fakt, že nikdo jiný to Car nevyčítal a ona jakoby pořád chtěla slyšet, že neudělala nic špatnýho… To co mu řekla na konci 15. epizody?? No to mě vytočilo.. Jak může srovnávat jeho kousnutí Nadii a jejím úletem? A ještě to přisuzovat jejím upírským vlastnostem? Jedinej kdo to tam každých 5 vteřin připomíná je ona :-D a ještě mu řekne, aby se přes to přenesl, nebo vypadl z jejího života.. Ta by potřebovala proplesknout a to pořádně!! Připadá mi, že vůbec nebere v potaz pocity ostatních..Možná Stefanovo :-D Nejdřív hustí do Eleny ohledně Damona a teď nechápe, že Tyler není nadšený z jejího skotačení s Klausem :-D Hlavně, že ona hned odsoudila Elenu, když přeskočila ze Stefana na Damona :-D
#6487 millay24ifyJen doufám, že se nestane to, že se za ní Tyler připlazí. Tím by úplně zničili jeho postavu a mě by to teda nehorázně vytočilo. Ted se mi líbí jakej je. Už to není ten rozmazlenej debílek a líbí se mi, že to zatím Car neodpustil.. Car at klidně odjede za Klausem, ale myslím, že on už za ni má náhradu :-D a hlavně by mě pak štvala v TO :-D
#6485 Goodies#6484 osvalsim: Jí by slušelo být taková zahořklá a poučující stará panna :D :D :D
#6486 osvalsim#6485 Goodies: Hlavně by jí to opravdu šlo :-D :-D :-D
#6488 millay24ify#6483 osvalsim: Naprosto souhlasím.
#6486 osvalsim: :-D :-D :-D
Mě by se teda ale Car s Klausem líbila. Přijde mi, že Klaus by možná neměl problém ji tak lehce naznačit, ať si ty svoje některé moralizující kecy strčí někam. Úplně si představuju ten jeho potutelný úsměv, když by se pohoršovala nad některýma věcma, nad kterýma má ve zvyku se pohoršovat. I když je fakt, že v Originals by byla teď tak nějak navíc:-) …
#6490 osvalsim #6491 KlÁrA2991#6489 millay24ify: Jojo.. Ke Klausovi by se určitě hodila :) přesně sem si taky představila ten jeho úsměv :-D
#6489 millay24ify: No, Klaus by určitě neměl problém jí říct, ať jde s tím moralizováním někam…, ale taky bych řekla, že asi tak po měsíci „neředěných dávek“ Caroline, by jí měl plné zuby a nakonec by ji milerád poslal pryč. :-D Takže by se v TO dlouho asi neohřála.
Když tak nad tím přemýšlím.. může mi někdo říct, jak je možné, že se Damon zastavil, když kousnul Tylera? :) Já myslela, že nemůže přestat, když začne…:-D
#6493 KlÁrA2991 #6496 millay24ify #6498 Kali#6492 osvalsim: Já vím proč… hodilo se jim to do scénáře :-D
#6494 osvalsim#6493 KlÁrA2991: jo taaak :-D to v poslední době dělaj často :-D
#6495 KlÁrA2991#6494 osvalsim: Tak oni už to dělají delší dobu. Ne jen v poslední době. To jen čím dál slabší a děravější dějové linky se v seriálu objevují, tak to víc praští do obličeje. :-D
#6492 osvalsim: NO, ona to asi bude ta díra ve scénaři, ale já jakožto fanynka Damona jsem si to vysvětlila, že je prostě v tomto šikovný a chvílema už se dokáže ovládnout tak, aby neutrhnul hlavu:-D :-D :-D
Asi už byl trochu napitý a nemusel toho vypít tolik ;) Nebo už to trochu zvládá :D
nad tím jsem přemejšlela dobu taky :-D asi to fakt bude tak,že se jim to tam zrovna hodilo,i když Tyler by mi zrovna nechyběl :-D ale asi se prostě začal jako ovládat nebo tak,i když na Damona by to bylo zvláštní,když vezmeme jak zvládá svoje nálady :-D #6492 osvalsim:
#6499 osvalsim#6498 Kali: jo Damonova sebekontrola je perfektní :-D mě pak napadlo jestli to nemá něco společného s tím, že je Tyler napůl vlkodlak..ale kdo ví :-D
#6500 Kalimyslím,že to asi mysleli tak,že jak mu Stefan dávkoval tu krev (jak chytře a s kalkulačkou spočítala Car :-D ) ,že jako byl schopnej pak přestat,ale každopádně je to blbost a celkem velká…#6499 osvalsim:
#6501 Goodies