Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Janina Gavankar
29.11.1980 | 29.11.2024 -
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#6539 sisi2000: No minimálně budou muset řešit to, že Elena i Damon pořád chtějí svačit upíry :D
#6542 DadlaaaMně se díl líbil,hlavně teda Nina, to čtení deníku bylo super,opravdu rozdíl mezi Kat a El :-) no poutníci?ty fakt nechápu.myslela sem,že vždycky,když dvojnik zemře narodí se nový a El se Stefem nejsou upiri živí,takže by měli existovat jejich živí dvojici.nebo pokud je to tak že poutníci chtějí aby na světě existovali pouze jedni ať už v jakékoli formě,proč přišli až teď?mohli přece zabít kat nebo elenu už dávno :-( no a ta nová zápletka s Liv ?nevím…jak do háje vědí,že Bon je kotva??
#6543 Dadlaaa #6544 Dadlaaa #6545 Goodies#6541 Goodies: jakto ? Ten protilek nezabral?
#6542 Dadlaaa:
#6544 Dadlaaa#6543 Dadlaaa: omlouvám se,nějak mi to blbne
#6542 Dadlaaa: samozřejmě tam má být, že Stef a El jsou upiri a nejsou živí
#6542 Dadlaaa: Já myslela, že to bylo na to, aby Elena neumřela. Oni už jsou jako i vyléčení z toho, že jedli upíry? Já už v tom mám trochu guláš :D V nějakém popisu přece bylo, že to bude trvat do konce série a že Elena s Damonem uzavřou smlouvu s ďáblem…
#6546 Ivčí #6547 Ivčí #6550 TNoty#6545 Goodies: Tak v podstatě uzavřeli s poutníkama, i když je fakt, že tu uzavřel spíš chudák Stefan a Caroline.. :D :)
http://www.youtube.com/watch?… → komu se chce překládat..? :D :)
#6545 Goodies: Tak v podstatě uzavřeli s poutníkama, i když je fakt, že tu uzavřel spíš chudák Stefan a Caroline.. :D :)
http://www.youtube.com/watch?… → komu se chce překládat..? :D :)
#6548 Goodies#6547 Ivčí: No právě… čekala jsem od toho víc, když psali, že se to bude řešit až do konce série… Jestli to mělo být všechno, že jim Enzo přinesl lék, či co to a zdar, tak to teda byla zápletka zas jak noha :D
myslím, že ten stefův dvojník je poslední svého druhu, protože když už není silas a jeho drahá, tak není důvod tvořit další. navíc určitě se další nevytvoří hned jak ten předchozí umře. to by si snad klaus našel jinou rychleji, než aby 5OO let hledal kat a omylem našel Elenu. Teoreticky by stačilo, když by z toho novýho dvojníka udělali upíra, tím by přece zemřel a přitom by ho nemuseli zabít.....ale kdo ví.
#6545 Goodies: no tím,že si Damon tu protilátku taky vzal tak asi jo néé :) proto je mi divný,že to bylo nějaký rychlí…
#6551 Goodies#6550 TNoty: No mi taky, myslela jsem, že se psalo, že se to má řešit do konce série…
#6552 TNoty#6551 Goodies: bůh ví jestli to zase nebyl nějakej drb…a nebo se to třeba ještě zvrtne…
#6553 sisi2000#6552 TNoty: Ale na internetu byl rozhovor s Julií Plec a ona říkala, že si sice vzali tu protilátku, ale že to tam zdaleka nekončí, hlavně u Damona ;) Prej bude stále chtít baštit upíry…
#6554 TNoty#6553 sisi2000: aha :) tak to nevím :)
Ta baba neví co chce (Plecka) ted jsem četla članek kde se psalo že Julie řekla že Caroline nikdy nepojede do New Orleans a že se omlouvá fanouškum Klaroline a prý mají s Car jine plany ??:OOOO co vy na to ?
Stelena ! Есть ли надежда на Стелену? Кэролайн Драйз: Мы увидим Стелену такой, какой не видели никогда до этого. И это будет действительно убедительно и ностальгично. Překlad : Je naděj na stelenu ? Caroline Drize : Uvídíme stelenu takovou jako nikdy předtím .A bude to přesvědčive a nostalgicky .:DDDDDDDDDD :********* :P
#6558 sisi2000 #6561 Goodiesoprava-nostalgické
#6556 kráska: Doufám, že se to nevyplní nebo to bude čistě kamarádsky :) To by to byla super scéna ;) Ale takovou jako nikdy předtím může být i nějaká velká hádka :D Elena se Stefem se snad nikdy nehádali, ne moc :D
jééé,těžké zklamaní hnedka po ránu :/ jsem sem hnala natěšená,že je novej díl a on je teprve čtvrtek :D sakra… :)
Fanoušci TVD a TO radím všem podívijte se na Paleyfest 2014 Skvělé jsem se pobavila když v pořadu byli herci z The Originals ..Daniel Gillie and Joseph :* mama mia :) Sice The Vampire diarie byli taky super fanoušci přímo křičeli když vstupovali na scénu .Taky tam Plecka vysvětluje budoucí plány atd . Skvělé mě potěšilo to jak se herci z To zachovali k fanouškum …když se fanynka zeptala jestli se může s Ianem vyfotit takže opakoval až po nátáčení a ani jiné otázky a prosby moc neřešili .Ale když fanynka požádála Daniela Gillese (Elijaha ) jestli si muže šáhnout na jeho vlasy :D s radostí ji vyhověl :D :*
#6562 sisi2000