Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Janina Gavankar
29.11.1980 | 29.11.2024 -
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
pocity z dílu – prostě nevím, celý mi to přišlo strašně zmatený, celý poutníky nechápu už od silase, a slavní dvojníci tomu dali zase korunu. Pro mě nejlepší scéna kupodivu nebyl Dex, ale jak to Enzo natřel té slepici, že má zálibu v osobě s přízvukem, připomněl mi tím Damona a jeho vtípky. Car by už měl někdo pořádně praštit do hlavy, sama má máslo na hlavně, ale pořád moralizuje o jiných. A nějak nemůžu uvěřit tomu, že svatoušek stef dovolí, aby zabili nevinýho člověka kvůli němu. To bude mít ještě nějak „uzel“. Liv a Luke – to je zas co??? měli by radši pořádně domyslet jednu linku než vytvoří x další, co nebudou dávat smysl
#6532 TNotyExistuje snad horší díl než byl tento? Plácání, plácání a zase plácání. Tentokrát jsem kroutil hlavou snad po každé scéně…
Díl se mi náhodou moc líbil. A zase se nám potvrzuje, že Nina je vynikající herečka. Rozhovor mezi Elenou a Damonem na začátku epizody přes telefon byl vážně milý. A scéna mezi nimi na konci epizody taky neměla chybu. :-D Ti dva mě spolu prostě baví. A scéna mezi Elenou a Stefanem… já si nemůžu pomoc, ale už mezi těma dvěma nic necítím. Když se dozvěděla, že Katherine v jejím těle políbila Stefana, tak mi to připadalo, jako by jí bylo líto, jak si Katherine hrála s jeho city, ale nic víc. Doufám, že pokud další Stefanův dvojník přežije, tak se nezamiluje do Eleny. A případně ona do něho taky. To by mě už vážně trefil šlak.
#6524 ksandinka #6525 ksandinka #6526 ksandinka #6527 ksandinka #6528 ksandinka #6530 Goodies#6523 KlÁrA2991: Já zase nevidím žádnou chemii mezi Damonem a Elenou asi to je prostě dané tím jakému páru jsme více nakloněny.
#6523 KlÁrA2991: Já zase nevidím žádnou chemii mezi Damonem a Elenou asi to je prostě dané tím jakému páru jsme více nakloněny.
#6523 KlÁrA2991: Já zase nevidím žádnou chemii mezi Damonem a Elenou asi to je prostě dané tím jakému páru jsme více nakloněny.
Sorry strašně se mi to seklo.
#6523 KlÁrA2991: Máš pravdu, taky jsem po tomhle dílu nabyla dojmu, že Elena a Stefan už je nadobro fuč. Už jsem zase klidná :D Kdo ví ale, co ten nový dvojník. I když, pokud potřebujou jednoho z nich mrtvého, tak to má ten nový asi spočítané… Navíc si neumím představit, že by tam delší dobu lítali dva Stefanové :D
nejlepší byl Damon jak volal s Elenou,že má nový drb :) o Car a Klasovi :D jinak souhlasím,že mezi El a Stefíkem fakt už nic nebude…jak napsala Klara bylo z ní cítit,že jí spíš mrzí,že si y něho Kat dělala dobrej den a on myslel,že je to Elena…
#6521 anndy: jojo maš pravdu,že by měli zakončit nějakou linii než se pustí do další…a ta Liv,co to zase bude :/ tahle zápletka mě vůbec nenadchla…a vlastně ani nějak neukončili tu zápletku s těma augustýnskýma upírama…nebo jí zakončili tím,že wess umřel…??
Můj názor na Stelenu – Delenu je takový, že bylo prostě fajn, když byla Elena se Stefem před proměnou a poté, co je z ní upírka, mi víc sedí k Damonovi. Myslím si, že takhle by to měli nechat být, je to hezky rozseknutý :) Jinak s vámi musím souhlasit, přijde mi docela nesmysl tam dávat stále nové a nové zápletky, nejen že z toho člověk nebude nic mít (protože ta zápletka potrvá tři díly a nakonec to jen tak vyřeší někdo během 5minut meziřečí), ale ještě se do toho tvůrci sami zamotají a bude v tom madlajz :)
#6534 KlÁrA2991#6533 Annie27: Pokud se pamatuju dobře, tak to s dějovými linkami takhle dělali už dlouho. Ono to možná tak nebilo do očí, protože ty zápletky byly o něco kvalitnější než teď a ve čtvrté sérii, ale takhle to prostě bylo. Aspoň mně to tak přišlo. Vždycky k něčemu směřovali půlku série nebo dokonce celou sérii, a pak to vyřešili v jednom, nebo v půlce jednoho dílu.
#6535 Annie27#6534 KlÁrA2991: Jo to máš asi recht, ale už si zpětně tolik díly zase nevybavuji :) Ale jestli tomu věnovali alespoň díl, tak to bylo lepší než jako třeba teď s tím virusem. Přijde Enzo s protilátkou a pak už jen záběr na postelovou scénu :) Nicméně by se měli scénáristé trochu vzchopit, sice se na to ještě ráda podívám, ale už to není ono.
#6539 sisi2000Prosím neví někdo jak se jmenuje song na konci dílu 5×16 děkuji
Kdo umí rusky (já též) pochopí tento super článek o Klaroline :D — Джо сказал что пока Клаус не может быть с Керолайн. Но все любовные интересы которые у него появляются он намеренно портит.
— Морган сказал что сначала идея с любовным интересом Керолайн в ДВ была отличной. Но сейчас, он не хочет чтобы Клаус разбил и ее сердечко.
— Джули не сказала что Кларолайн больше не будет. Все было как всегда с намеками.
— Плек спросили какого персонажа она больше всего хотела бы ввести в Древних. И Джули ответила " Керолайн".
— Так же продюссеры упомянули что пока Форбс не стоит ожидать в Новом Орлеане. Не так скоро.
K dílu 5×16 nebudu příliš vypisovat jenom – skončí jeden problém ,začne druhý .....:( Jak dlouho budeme muset sledovat Delenu ??snad ne dlouho !!
#6539 sisi2000 #6540 Goodies#6535 Annie27: Nevím, jestli to můžu psát sem, tak si to ti, kteří nechcou spoilerovat nečtěte, ale myslím, že jsem v jednom rozhovoru četla, že to tou protilátkou neskončilo a budou to řešit o hodně dýl… ;)
#6538 kráska: Já teda doufám, že budem Delenu sledovat ještě dlouho :)
#6541 Goodies #6563 Annie27#6538 kráska: No já myslím, že už to bude jenom o Deleně, i kdyby se zas na nějakou dobu rozešli. Cha cha :D