Upíří deníky (The Vampire Diaries)
89/100 - 654×

Upíří deníky(The Vampire Diaries)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Obecná diskuze

Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!

anndy

pocity z dílu – prostě nevím, celý mi to přišlo strašně zmatený, celý poutníky nechápu už od silase, a slavní dvojníci tomu dali zase korunu. Pro mě nejlepší scéna kupodivu nebyl Dex, ale jak to Enzo natřel té slepici, že má zálibu v osobě s přízvukem, připomněl mi tím Damona a jeho vtípky. Car by už měl někdo pořádně praštit do hlavy, sama má máslo na hlavně, ale pořád moralizuje o jiných. A nějak nemůžu uvěřit tomu, že svatoušek stef dovolí, aby zabili nevinýho člověka kvůli němu. To bude mít ještě nějak „uzel“. Liv a Luke – to je zas co??? měli by radši pořádně domyslet jednu linku než vytvoří x další, co nebudou dávat smysl

#6532 TNoty
22.3.2014 | 10:28:21
tom99

Existuje snad horší díl než byl tento? Plácání, plácání a zase plácání. Tentokrát jsem kroutil hlavou snad po každé scéně…

webmaster
22.3.2014 | 14:59:57
KlÁrA2991

Díl se mi náhodou moc líbil. A zase se nám potvrzuje, že Nina je vynikající herečka. Rozhovor mezi Elenou a Damonem na začátku epizody přes telefon byl vážně milý. A scéna mezi nimi na konci epizody taky neměla chybu. :-D Ti dva mě spolu prostě baví. A scéna mezi Elenou a Stefanem… já si nemůžu pomoc, ale už mezi těma dvěma nic necítím. Když se dozvěděla, že Katherine v jejím těle políbila Stefana, tak mi to připadalo, jako by jí bylo líto, jak si Katherine hrála s jeho city, ale nic víc. Doufám, že pokud další Stefanův dvojník přežije, tak se nezamiluje do Eleny. A případně ona do něho taky. To by mě už vážně trefil šlak.

#6524 ksandinka #6525 ksandinka #6526 ksandinka #6527 ksandinka #6528 ksandinka #6530 Goodies
22.3.2014 | 16:02:35
ksandinka

#6523 KlÁrA2991: Já zase nevidím žádnou chemii mezi Damonem a Elenou asi to je prostě dané tím jakému páru jsme více nakloněny.

22.3.2014 | 19:09:57
ksandinka

#6523 KlÁrA2991: Já zase nevidím žádnou chemii mezi Damonem a Elenou asi to je prostě dané tím jakému páru jsme více nakloněny.

22.3.2014 | 19:10:14
ksandinka

22.3.2014 | 19:10:30
ksandinka

22.3.2014 | 19:10:30
ksandinka

22.3.2014 | 19:10:47
ksandinka

Sorry strašně se mi to seklo.

22.3.2014 | 19:12:26
Goodies

#6523 KlÁrA2991: Máš pravdu, taky jsem po tomhle dílu nabyla dojmu, že Elena a Stefan už je nadobro fuč. Už jsem zase klidná :D Kdo ví ale, co ten nový dvojník. I když, pokud potřebujou jednoho z nich mrtvého, tak to má ten nový asi spočítané… Navíc si neumím představit, že by tam delší dobu lítali dva Stefanové :D

22.3.2014 | 19:41:25
TNoty

nejlepší byl Damon jak volal s Elenou,že má nový drb :) o Car a Klasovi :D jinak souhlasím,že mezi El a Stefíkem fakt už nic nebude…jak napsala Klara bylo z ní cítit,že jí spíš mrzí,že si y něho Kat dělala dobrej den a on myslel,že je to Elena…

22.3.2014 | 21:27:59
TNoty

#6521 anndy: jojo maš pravdu,že by měli zakončit nějakou linii než se pustí do další…a ta Liv,co to zase bude :/ tahle zápletka mě vůbec nenadchla…a vlastně ani nějak neukončili tu zápletku s těma augustýnskýma upírama…nebo jí zakončili tím,že wess umřel…??

22.3.2014 | 21:30:21
Annie27

Můj názor na Stelenu – Delenu je takový, že bylo prostě fajn, když byla Elena se Stefem před proměnou a poté, co je z ní upírka, mi víc sedí k Damonovi. Myslím si, že takhle by to měli nechat být, je to hezky rozseknutý :) Jinak s vámi musím souhlasit, přijde mi docela nesmysl tam dávat stále nové a nové zápletky, nejen že z toho člověk nebude nic mít (protože ta zápletka potrvá tři díly a nakonec to jen tak vyřeší někdo během 5minut meziřečí), ale ještě se do toho tvůrci sami zamotají a bude v tom madlajz :)

#6534 KlÁrA2991
22.3.2014 | 22:14:28
KlÁrA2991

#6533 Annie27: Pokud se pamatuju dobře, tak to s dějovými linkami takhle dělali už dlouho. Ono to možná tak nebilo do očí, protože ty zápletky byly o něco kvalitnější než teď a ve čtvrté sérii, ale takhle to prostě bylo. Aspoň mně to tak přišlo. Vždycky k něčemu směřovali půlku série nebo dokonce celou sérii, a pak to vyřešili v jednom, nebo v půlce jednoho dílu.

#6535 Annie27
23.3.2014 | 10:43:35
Annie27

#6534 KlÁrA2991: Jo to máš asi recht, ale už si zpětně tolik díly zase nevybavuji :) Ale jestli tomu věnovali alespoň díl, tak to bylo lepší než jako třeba teď s tím virusem. Přijde Enzo s protilátkou a pak už jen záběr na postelovou scénu :) Nicméně by se měli scénáristé trochu vzchopit, sice se na to ještě ráda podívám, ale už to není ono.

#6539 sisi2000
23.3.2014 | 11:35:54
Zelvaba

Prosím neví někdo jak se jmenuje song na konci dílu 5×16 děkuji

23.3.2014 | 14:09:39
kráska

Kdo umí rusky (já též) pochopí tento super článek o Klaroline :D — Джо сказал что пока Клаус не может быть с Керолайн. Но все любовные интересы которые у него появляются он намеренно портит.

— Морган сказал что сначала идея с любовным интересом Керолайн в ДВ была отличной. Но сейчас, он не хочет чтобы Клаус разбил и ее сердечко.

— Джули не сказала что Кларолайн больше не будет. Все было как всегда с намеками.

— Плек спросили какого персонажа она больше всего хотела бы ввести в Древних. И Джули ответила " Керолайн".

— Так же продюссеры упомянули что пока Форбс не стоит ожидать в Новом Орлеане. Не так скоро.

23.3.2014 | 18:33:25
kráska

K dílu 5×16 nebudu příliš vypisovat jenom – skončí jeden problém ,začne druhý .....:( Jak dlouho budeme muset sledovat Delenu ??snad ne dlouho !!

#6539 sisi2000 #6540 Goodies
23.3.2014 | 18:35:29
sisi2000

#6535 Annie27: Nevím, jestli to můžu psát sem, tak si to ti, kteří nechcou spoilerovat nečtěte, ale myslím, že jsem v jednom rozhovoru četla, že to tou protilátkou neskončilo a budou to řešit o hodně dýl… ;)

#6538 kráska: Já teda doufám, že budem Delenu sledovat ještě dlouho :)

#6541 Goodies #6563 Annie27
23.3.2014 | 20:55:30
Goodies

#6538 kráska: No já myslím, že už to bude jenom o Deleně, i kdyby se zas na nějakou dobu rozešli. Cha cha :D

23.3.2014 | 22:09:21

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama