Flash
88/100 - 561×

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.

Rubi

Mě to překvapilo, protože jsem nevěřila že si na to tvůrci troufnou. Čekám na to už od druhé série, kdy se objevil Zoom a já pořád věřila že to bude Barry. Konečně to vyšlo, takže jsem nadšená :D

3.5.2017 | 18:21:06
flashůvstalker

Jedna otázka, co se změnilo mezitím když Barry byl v budoucnosti a ptal se budoucího já kdo je Savitar, a on mu odpověděl že to neví?? Teď na to Barry přišel, tak proč v budoucnosti mu řekl že to neví ? Pak jsou samozřejmě otázky jako, jestli je to Time remnant, nebo jiné časové osy.. Každopádně mi nejvíce sedí time remnant.. Zkusí mi někdo odpovědět na toho budoucícho Barryho proč mu to neřekl, co se mohlo změnit ?

#3783 Cvani
3.5.2017 | 18:44:43
Cvani

#3782 flashůvstalker: Jeho budúce ja mu dalo hologram doktorky ktorá navrhla pascu pre Savitara… čiže kým mu jeho budúce ja nedalo tú vec súčasnosť bola iná … aby to vedelo jeho budúce ja musel najprv mať od neho hologram ktorý nemal a až potom prišiel na to … tým že cestoval do budúcnosti zmenil súčasnosť a budúcnosť už by mala byť iná … žeby tak nejak??? :)

#3784 flashůvstalker
3.5.2017 | 18:52:15
flashůvstalker

#3783 Cvani: Jáj, tak to máš pravdu. Úplně jsem vypustil že mu Future Barry něco dal, díky za připomenutí, nuže teď už jen jedna otázka, z jaké časové linie/Co je Savitar.

3.5.2017 | 19:02:07
Maškynson

No ja tomu teda nerozumiem… Ak je teda Barry Savitar a prežil všetko to čo Barry, dokonca aj to čo sa deje teraz so Savitarom, tak to proste nedáva zmysel…Proti akému Savitarovi vtedy bojoval, ved žiadny byť nemohol ked sa ním stal on, tak ako môže mať také spomienky…Nero­zumiem :D

#3786 Rubi
3.5.2017 | 19:21:44
Rubi

#3785 Maškynson: Minulost, přítomnost i budoucnost se pořád točí, to co je ted pro našeho Barryho přítomnost, je pro Savitara už minulost … když on byl současným Barrym v roce 2017 tak prožíval to samé co Barry, ale zase se Savitarem který přišel z budoucnosti a ten zase s dalším Savitarem a pořád dokola, prostě čas se točí pořád dokola … to je jako my když si tu píšeme, tak jako by si naše já v minulosti taky takhle psala a tak pořád dokola :D Vždycky to pro někoho bude minulost ale i přítomnost, dokud do toho nezačne někdo zasahovat a měnit sled událostí … já doufám, že nám poskytnou dostatečné vysvětlení proč se Barry tím Savitarem vlastně stal

3.5.2017 | 19:29:35
yllidiannn

Určitě se nezmenil kvuli smrti Iris,protoze Iris by neumřela,kdyby se Barry nezměnil,jestli mě chápete .) Myslim si,že by to mohl být nějaký Barry z budoucnosti z flashpointu,pro­tože mu Barry vzal matku a otce

#3788 paule #3789 legendarz
3.5.2017 | 19:41:40
paule

#3787 yllidiannn: problém Flashe je v tom že to cestování časem má náhodné pravidla a následky. Sice to co píšeš dává smysl ale Rubi to celkem vysvětlil(a) v předchozím příspěvku. A podle mě by se nemělo o tomhle přemýšlet jako proč se stal „poprvé“ Savitarem a proč „poprvé“ zabil Iris. Pořád jde o cestování časem a jsou v tom prostě velké zmatky. Snad chápeš co myslím protože i já sám se v tom trochu ztrácím :D

3.5.2017 | 21:43:09
legendarz

#3787 yllidiannn: podle me se tam udalo neco v roce 2024, kde flash zmizel po boji s RF

3.5.2017 | 22:10:46
PateThree

Podle mě Joe na konci serie umře misto Irish :-) nebo cecil… ale spíše se přiklaním k Joe a srdceberoucí scénu :D

3.5.2017 | 22:17:05
Baltik

Prosím o zobrazení hlasů v anketě „kdo je Savitar“, abych se tam mohl najít.

Děkuji.

4.5.2017 | 8:25:40
Baltik

Nemyslím to nějak vychloubačně, že jsem to trefil ale jo.. sice na třetí pokus po RF a Zoomovi konečně :D

4.5.2017 | 8:26:57
Kennymcc

Rekl bych ze Barry bude chtit zvratit svuj osud, tzn. ucinit takove udalosti aby se Savitarem nikdy nestal. Jedna z veci je mozna to brneni, je mozne ze diky znalosti od te doktorky bude schopen krom toho vezeni vytvorit i to brneni. Takze mozna smrt te doktorky vse vyresi :)

#3794 Rubi
4.5.2017 | 9:17:15
Rubi

#3793 Kennymcc: Zatím vymysleli jenom to že mu uškvaří mozek, což se jim nepovede. Spíše to všechno vede k tomu že se prostě tím Savitarem stane. Možná to ani neví ale tím co dělají ho k tomu směřují

#3795 Kennymcc
4.5.2017 | 11:22:42
Kennymcc

#3794 Rubi: Presne jak rikas team Flash nevi jak presne vybocit z udalosti jez vedou k tomu co uz vime. Co je v zasede tim rozhodnutim, co by melo zvratit to ze bude Iris usmrcena a tim padem zrejme to, ze se z Barryho stane Savitar. Jedna cesta je, to ze by se Barry zabil, ikdyz i to by nemuselo pomoct :) Navic by to asi nikdo nechtel :)

4.5.2017 | 13:25:10
Kennymcc

#3772 Stardos: Toho Eobarda bych jeste doplnil jeho prohlasenim ve smyslu: Ja nejsem ten koho opravdu nesnasis, tim je nekdo jinej :) Eobard v 1. serii uz vedel :)

4.5.2017 | 14:46:39
Kennymcc

#3780 Xegiie: Dobre Ty :D Ted uz je to snad vsem jasne proc je Barry fastest man alive, to uz nikdo nezpochybni :D

#3798 Rubi
4.5.2017 | 14:56:02
Rubi

#3797 Kennymcc: Hlavně je čím dál tím víc namyšlenější … nejdříve byl nejrychlejším mužem v životě … ted už je dokonce Bůh rychlosti :D co to bude příště? :D

4.5.2017 | 15:13:44
Kennymcc

Jestli vzpomenete tak Eobard se tez dost zajimal o SpeedForce a dokazal ji „zmanipulovat“, diky tomu Barry dostal od Eobarda ten Tachyonovy posilac. Nicmene Eobard ji nedokazal „ovladnout“, tak jak se to zrejme podarilo Savitarovi/Barrymu za pomoci te nove doktorky. Coz me teda dost zarazi, pac Eobard je inteligenci uplne nekde jinde nez vsichni, co tam zatim byli. Ano chapu, scenar je hold scenar :)

4.5.2017 | 17:36:49
Jackks

tak mohl by problém se Savitarem vyřešit jako Edie v 1. sérii a byl by pokoj :D

#3801 Kennymcc
4.5.2017 | 19:53:41

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec Flashe

Seriál The Flash odstartoval svou existenci na podzim roku 2014 a skončil na konci jara roku 2023. Byl tu s námi dlouhých devět let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Seriálový vesmír

Seriál The Flash zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály Arrow, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem The Flash proto nic nekončí, ba naopak začíná. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama