Seriál The Flash odstartoval svou existenci na podzim roku 2014 a skončil na konci jara roku 2023. Byl tu s námi dlouhých devět let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.
Konec Flashe
Seriálový vesmír
Seriál The Flash zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály Arrow, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem The Flash proto nic nekončí, ba naopak začíná.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Jessica Camacho
26.11.1982 | 26.11.2024 -
David Harewood
8.12.1965 | 8.12.2024 -
Richard Brooks
9.12.1962 | 9.12.2024 -
Tony Curran
13.12.1969 | 13.12.2024 -
Keiynan Lonsdale
19.12.1991 | 19.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#3700 Ibrakadabr: Jasne ta moznost tu je, ale na to moc nehraje skutecnost, ze Wally zrejme Ronnieho vubec neznal a nikdy se s nim nesetkal – pak by bylo divne proc by Wallyho tak zdrtilo „seznameni“ se se Savitarem. Jinak Eddie by to tez nemel byt, jelikoz Eobard rekl, ze Eddie je a bude v podstate nezajimavy niemand ;) Podle toho co Eobard rekl (ze on neni ten koho Barry skutecne nesnasi), ze vi/vedel kdo je Savitar :)
#3702 Ibrakadabr#3701 Kennymcc: Eddie mě taky napadl ale s tímhle co řekl Eobard máš pravdu.. takže nic… No a Ronnie? At si tu scénu s Wallym poustím kolikrát chci tak tak neslyším to že by ho viděl. Cisco říká jen to že po něm ve vzeku Wally šel ale nikdo neví co viděl. Nebo se mýlím ?
#3703 Kennymcc #3707 Simir#3702 Ibrakadabr: Jasny nikdo presne nevi, co se tam stalo, to mas recht. Nicmene by se z toho dalo usuzovat, ze Wally poznal identitu Savitara a to ho tak „zdrtilo“ – je to jen odhad. Pak je tu moznost ze je to Julian. Kdyz by ho Killer Frost videla, jak leze z toho obleku s tim ze ji rekl, ze chce aby zustala Killer Frost, tak by zrejme reagovala tak jak reagovala. Ale tady mi moc nesedi to, jak si Savitar stezoval, ze Barry mu vsechno sebral a podobny kecy, co jsme slyseli. Ale zas by sedelo to „propojeni“ jak mel Julian se Savitarem, no tezko rict :)
#3704 Ibrakadabr#3703 Kennymcc: Mě spíš napadlo že to co Savitar ukazoval Wallymu bylo něco podobnýho jako ve speedforce. Smrt Iris pořád a pořád dokola. v nějaké časové smyčce.
A právě tohle stežování Savitara jak zminuješ + ukázka z e20 mi strasně sedí na Eddieho. Ale je fakt že teorie o Eddiem a Ronniem byly i v 2 serii se Zoomem.
#3708 KennymccSavitar stejně bude oliver kterej si z barryho střílí :D
Nejspíš vim kdo je savitar..... a pokud je můj tip správnej tak se to opravdu nikomu líbit nebude!!!
#3702 Ibrakadabr: A co třeba Eddie potom co mu Eobard řekl, že je vlastně úplnej niemand (neumim německy xD) se s tim rozhodl něco udělat a změnit jeho budoucnost/osud, whatever.
#3704 Ibrakadabr: Pak tu mas to prohlaseni Savitara (skrze Juliana) k Ciscovi, jak mu rikal o Reverbovi – u toho byl tehda jen Cisco a Barry (vlastne jeste neschopnej DeadShot z E-2 :D , nepocitam Iris E-2 ze by byla Savitarem :D , ostatni co tam byli jsou jiz mrtvi). A pak jak rika Barrymu ze trpi a bude trpet ze smrti sve matky a otce, ze pres to nikdy nedostane a ten uskleb k tomu – to vse by zase ukazovalo na Barryho :) Nemluve o prohlaseni „I am the Future Flash“ bez carky ;) Co se tyce Jaye, je zajimave ze prave on je navedl na to, ze maji hodit tu krabici s kamenem do SpeedForce, coz je presne to co Savitar potreboval. Je zajimave ze Jay dokazel bez problemu skocit do budoucnosti pro Barryho (kdyz koukal na smrt Iris) a vratit ho zpet. Pokud by to melo znamenat ze Jay je ukrutne rychlej a je treba onen Savitar, tak by bylo kravinou ze by ho Zoom uveznil.
#3710 IbrakadabrPodľa mňa kedže sme ho videli výjsť z toho „obleku“ tak to na 99% nie je speedster takže to nebude ani Barry ani Wally ani nikto podobný :D Žena to tiež nebude pretože sme trochu mohli vidieť jeho postavu…No fakt si netrúfam hádať :D Ale v dalšom dieli sa to konečne dozvieme podľa toho čo bolo v upútavke :) Barry rozprával ako keby už naozaj prišiel na to kto to je a Savitar dokonca povedal že už bolo na čase :) Teším sa na další diel :D
#3711 speedy´s life#3708 Kennymcc: Trochu mi oživ paměť prosim tě :-D ,, Vubec si nevybavuju scénu kde by Savitar mluvil skrz Savitara a byli u toho Deadshoot E2 + Iris E2 … Kdyby to byl budoucí Barry tak by ho k tomu sakra vedlo… Jay za mě určitě ne. Speedforce je tak mocná že se z ní Savitar nedostal a kdyby tam potencionální JaySavitar vlezl aby se vyměnil s Wallym tak by se zase zpět asi jen tak nedostal.
Ale když už jdem až tak do hloubky teorii..... Stejně tak Savitar může být Wally nebo Wally z Flashpointu.
Wallyho E1… jak říkáš Wally v budoucnosti možná Savitara viděl.. co když viděl sám sebe (a tady je jistá inspirace z komixu (Reverse Flash) , když viděl že to on je ten zlej tak zešílel a zlým se stal)… Právě Wally ziskal od Savitara schopnosti… a pak byl ovlivěnej a pomohl Savitarovi utýct ze speedforce
Verze Wally Flashpoint…Co když před tím než byl Flashpoint zrušenej nějak unikl do Speedforce a vratíl se k „nám“ na E1… Speedsteři si tuhle změnu uvedomují…
#3715 Kennymcc#3709 Maškynson: uvažuješ správně!!!!
#3712 MalQy969#3711 speedy´s life: no tak napis svoj tip,,,ja si tajne prajem nech je to Barry z buducnosti :)
#3713 speedy´s life#3712 MalQy969: věř mi ráda bych, ale jestli mám pravdu tak vám seberu to překvapení… a to fakt nechci! jen si myslim, že vás to dostane do kolen jako mě…
#3714 Ibrakadabr#3713 speedy´s life: Všechno jsou jen toerie :-D takže to zas takový tajemství být nemusí ale pokud jinak nedáš… Tak označ příspěvek spoilerem a tak už to bude jen na dotyčným jestli si to chce přečíst nebo ne :-)
#3710 Ibrakadabr: Savitar mluvi skrze Juliana ne Savitara ;) a je to S03E15 v case 11:00–14:10. Pri teto reci se Savitar zminuje o udalosti z S02E13 v case cca 37:00, kdy Reverb rikal Ciscovi jakej je chabej trapacek a tak podobne :) a ja jsem jen zminil ze pri teto udalosti byl jen Barry a Cisco a pak i DeadShot E-2 a Iris E-2 (Reverb, DeathStrom tam byli zabiti Zoomem a KillerFrost E-2 pozdeji byla tez zabita Zoomem). Jinak samozrejme v tomto serialu nemuze byt vyloucen asi nikdo jako kandidat na Savitara :) Snad by se dalo garantovat jen to, ze Savitar neni zena :) Tez se da spekulovat o tom, ze Savitar vskutku neni speedster, ale vyloucit se to neda. Klidne speedsterem byt muze, jen ten oblek mu znacne vylepsuje schopnosti. Furt cekam jakou roli sehraje Accelerated Man, jen tak z prdele by ho tam neukazovali :) Taky se da premyslet o pomocnikovi H.R. z E-19 Randolf Morgan, jehoz H.R. jednou zminil a ukazal jeho oblicej v S03E06 a prozradil ze Randolf je pres tu vedu :)
jen na vlastní nebezpečí: cisco
#3719 Kennymccnevim proc je to ve spoileru, kdyz je to jen domenka a ke vsemu blba ?:) uz jen podle zaveru to musi byt nekdo z koho se i Killerfrost posadi na zadek, napada me jen Reverse flash, ktereho uz jednou poslouchala
#3718 Kennymcc#3717 Xegiie: Myslis Zooma :)?
#3730 Xegiie#3716 speedy´s life: Teoreticky by to mohl byt i on, ale prislo by mi to dost divny. Uplne bych nechapal, co mu jako team Flash vsechno vzal, ze z toho tak strasne brecel az se z neho stal Savitar :) To se mi nejak nezda, pac jini by museli brecet asi 1000× vic, ze jim team Flash jakoze vse vzal. Rozhodne nejvetsi ztratu zazil Barry, z tohoto pohledu.
Rozhoduju se mezi Barrym a Ciscem… Jenže po vzejmutí všem informací… Bych řekl že Savitar je Cisco v obleku… chce být jako barry, a zároven se muze stat bohem.. proto buh rychlosti… Mě tam prostě zapadá Cisco.. navíc mu Caitlin věří a on nechce Caitlin ale Killer frost, páč on sám má obrovskej potenciál… a Chce ten potenciál uvolnit i v KF.. tot moje teorie :D uvidime jak to dopadne, strasne se tesim :D