Seriál The Flash odstartoval svou existenci na podzim roku 2014 a skončil na konci jara roku 2023. Byl tu s námi dlouhých devět let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.
Konec Flashe
Seriálový vesmír
Seriál The Flash zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály Arrow, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem The Flash proto nic nekončí, ba naopak začíná.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
David Harewood
8.12.1965 | 8.12.2024 -
Richard Brooks
9.12.1962 | 9.12.2024 -
Tony Curran
13.12.1969 | 13.12.2024 -
Keiynan Lonsdale
19.12.1991 | 19.12.2024 -
Greg Finley
22.12.1984 | 22.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Náhodou, muzikál byl dobrej i nad má očekávání :D Navíc herce sami řekli, že diváci zatím nemůžou přijít na to kdo Savitar je, že nemají z čeho to zjistit :P
*herci sami řekli… Point is že to jsou vtom případě všechno jen teorie co by si asi olidi přáli aby tak bylo, ještě něco, Někde z herců nebo producentů řekl, že Barry půjde pro pomoc do Budoucnosti(zeptat se flashe) takže tak.
#3623 Maškynson#3622 flashůvstalker: Povedať to kľudne mohli ale to neznamená že to tak je … Mohli to povedať len aby to bolo napínavejšie :) Ale je zbytočné o tom teraz diskutovať, dúfam že sa to dozvieme už v 19. časti (The once and future flash)
no tak je jasné že to bylo až moc kliše, spiše takový muzikál ze střední :) ale co by jste čekali, konečně tam nebyl wally, a iris mi v tomto díle moc nevadila, tak proč te negativity, PS: na serial supergirl se dívá rozhodně lépe, za mě nejlepší serial ze všech crossoverových, potom je až arrow, a bohužel jako třetí bych zařadil The flash, a je jasné proč, děti Westovi :) , nejvíc mě jinak štve jak se wally napařuje :)
#3601 baffiak: asi jak ve Smallvile, přiletěl v 10 serii, ten captain Gold (myslím)z budoucna a taky to bylo jen v obleku, uvidíme a tato teorie není špatná
Jinak jak tu každý říká, že HR je zbytečný. Tak náhodou přebral vtipnou roli Cisca + mi připadá, že reprezentuje natěšeného fanouška, protože na vše má vždy stejné reakce a otázky jako já a jestli takto to tvůrci zamýšleli, aby to tak i bylo tak klobouk dolů :D, protože vžít se do rolí díváka nemusí být většinou tak lehké.
#3627 Billy the Kid#3626 Scoop: jediný normalní , jinak to maš machrovinky a laský plné výlevy
Aj mne sa páči HR ako postava, je celkom ani nie že vtipný ale smiešny :D
Pro všechny kterým se epizoda nelíbila, chápu že máte svůj názor ale kterej seriál nemá fillery ? Viděli jsi někdy Naruta ? :D 10 dílů hlavní děj a pak 50 dílů fillerů ? :D Navíc celkem ikonický tajemný padouch v této epizodě + Malcolm + Stein + Cisco se potkává s Winnem + Marťánek se setkává s Flashem a bojuje po boku Kid Flashe + Flash mluví o Supermanovi, takže další season očekávám setkání. Tato epizoda by se nemusela stydět zato být stou speciální epizodou Flashe + Žádost o ruku ve stylu jak to má být :3
Co třeba Savitar = Future Rival ? Mohl tu smrt nafejkovat, ale zase by nesedělo, že Savitar existoval před Flashpointem a Rival existoval až vněm a po něm :/, ale zase stvořil se sám a říkal i podobné věci, jako například, že mu Barry vzal všechno apod.
Nebo teda ještě pan Julian a pan Garrick. Toto jsou moje 3 hlavní typy :D a bude se to pustupně zužovat. + počítám stím, že HR pracuje pro Savitara a nebo je sním alespoň nějak spojen.
píšu, protože mě vytočili názory některých omezenců, kteří brečí, proč nemohl být normální díl.. za prvé, běžte se podívat na walking dead, kde jsou 4 z 5 dílů prachsprostá vata, a porovnejte s flashem, proboha jeden díl z 3 řad je vata, no OMG WTF!! že někteří neumí ocenit zpěv chápu ( i když byl naprosto luxusní ode všech! ) tak to prostě překnousnite a počkejte si na další díl, kterej už bude normální. ale nadávat lidem že nejsou normální, když se jim líbí zpěv od představitelů hrdinů je spíš na Choholouška pro ně! takže se klidně poserte, že udělali jednou za x let jeden muzikálovej díl, já si to jdu pustit znovu, první díl z 3. řady kterej si pouštím po druhý… howgh
#3636 Jocker94 #3637 dovahkiinMám tu ještě jednu z teorií kdo by mohl být Savitar od Youtubera Kinda Culty. Docela dost zajímavé a jak jsem tak četl, nikdo to tady nezmínil a asi to nikoho ani nenapadlo. Není to spoiler, takže neoznačuji, pouze teorie, na zamyšlenou.
Vodítka: Reverb ⇒ Ciscovi: „Mohl jsi být Bůh, místo toho děláš IT technika“ – U toho byl (nyní žijící) pouze Barry a Iris z E2 (ta asi nic)
Barry ⇒ Savitar: „Proč jsme nepřátelé?“ – „Musíme, jen jeden z nás může žít. Nikdy jsem o toto nežádal, jsem jaký jsem jen díky vám!“
Savitar ⇒ Barry „Byl jsi tam, když se stal tím, kdo jsem.“ Následně Barry: „Já tě vytvořil?“ / Odpověď: Ne, vytvořil jsem se sám."
Savitar: „Myslel sis, že Reverse Flash a Zoom byli ti nejhorší nepřátelé? Ne, jsem to já, vždy jsem to byl já.“ – Tedy sám Barry, protože vždy udělá nějakou hovadinu a posere tím všechno.
Savitar: „Iris je mi líto, že musíš umřít, jsi to buď ty, nebo já.“ – Pokud je to Barry, tak nějak chce mučit Barryho z minulosti, aby se jím stal.
Začátek S3, Jay Garrick řekl Barrymu, že to byl první speedster, což by na Barryho sedět mohlo, protože byl na E1 jako první, ale jako tak prvního nezná asi nikdo.
Tak a teď to podstatné, proč jsem to všechno vypisoval… S02E23 Fight Zoom vs Barry, musí závodit na obrovském kole. Aby porazil Zooma, vytvoři time remnant (časový obraz???) – vrátí se o pár minut zpět. Poté se budoucí Barry obětuje a zabije se, aby zničil stroj, kterým chce Zoom všechny zničit. Ovšem co když se nezabil, ale pouze vypařil, tak jako Barry při pokusu o navrácení schopností v S02E20, kdy se Barry vypaří a objeví se ve speedforce, z tama ho ovšem Cisco „vibne“ pryč, takže tam neuvázne, tak jako Budoucí Flash z onoho závodu. V tom případě by sedělo i pojmenování „I am the future(,) Flash“ (Savitarem) a odpověď „Jeden z nás musel umřít.“ + sedí to, že za to viní celý team Flash, protože se musel obětovat pro ně. Taky by sedělo to, že se objevil Savitar až tehdy a nebylo po něm ani vidu ani slechu.
Takže tedy by mohl být Barry = Savitar.
#3634 XegiieStein + West byla podpásovka jak cip.
#3635 Xegiie#3632 Gustiksarapatka: docela by to i sedělo, ale nezdá se mi to + tvůrci nás stejně něčím co nejde odvodit překvapí
#3633 Baltik: ano Stein + West, Merlyn, Cisco a Winn , tito všichni mě překvapili jak umí zpívat, prý mnoho z nich vystupovala na Broadway, takže se není čemu divit.. byla to paráda, a i tak se tu našli křupani kteří to jen přeskákali .. :D
#3638 BaltikTaké mě překvapilo, jak všichni umí zpívat, ale to je asi tak vše… Naprosto zbytečný díl. Pro mě to bylo strašné utrpení. Seriál šel po první sérii kvalitou hodně dolů, ale říkám, si, jak hluboko ještě může klesnout. Doufám, že závěr série bude stát za to…
#3646 Xegiie#3631 Xegiie: Mě spíš zaráží, jak někteří omezenci mohou porovnávat TWD a Flashe… TWD je momentálně jeden z nejkvalitnějších a nejvíce propracovaných seriálů s mnohonásobně vyšším rozpočtem (ano, také má slabá místa, ale zanedbatelná) a ta „vata“, jak říkáte, tento seriál tvoří. Pokud jste si nevšiml, TWD má být žánrově drama a je to drama. Jde o vyobrazení života ve světě zasaženém „zombie“ apokalypsou, kde ty „akční“ díly jsou samozřejmě potřeba, ale je to jen přidaná hodnota. Flash je oddechový akční seriál a ani si na nic víc nesnaží hrát (i když třeba s Gorilla City už si tvůrci ukousli opravdu moc velké sousto). Navíc příběh i scénář je průměrný, to asi vidí každý… Srovnáváte něco, co se srovnávat nedá a je naprostý nesmysl to zkoušet…
#3631 Xegiie: hodně tu pomůže že těm lidem nadáváš jenom protože se jim to nelíbí no :D
#3635 Xegiie: Bohužel, takhle jsem to nemyslel. Měl jsem na mysli, že je tam dali do páru.
Já myslím, že Savitarem bude Wally (momentálně uvízl ve SpeedForce a tam zešílí – bude vinit Barryho). Teda přijde mi, že to k němu celé směřuje.
#3641 Maškynson #3643 červený gumákyJá si také čím dál tím víc myslím, že Barry bude Savitar :) Už jen to, jak je Savitar oslovuje jmény :)