Seriál The Flash odstartoval svou existenci na podzim roku 2014 a skončil na konci jara roku 2023. Byl tu s námi dlouhých devět let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.
Konec Flashe
Seriálový vesmír
Seriál The Flash zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály Arrow, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem The Flash proto nic nekončí, ba naopak začíná.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
David Harewood
8.12.1965 | 8.12.2024 -
Richard Brooks
9.12.1962 | 9.12.2024 -
Tony Curran
13.12.1969 | 13.12.2024 -
Keiynan Lonsdale
19.12.1991 | 19.12.2024 -
Greg Finley
22.12.1984 | 22.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Lidi nevím jestli jste to někdo zaznamenal, ale Barrymu se poté co se vrátil ze speed force změnila barva blesků. Screenshot scény z upoutávky Z původní žluto-oranžové je má nyní červené jako Eobard Thawn nebo Black Flash. Shlédl jsem pro jistotu epizody 15 a 16. Tam měl Barry ještě svojí původní barvu blesků, vím že seriál se nedrží komiksové předlohy, ale jsou dvě možnosti. Buď to je Barry nyní pomalejší a nebo je nyní napojen na negativní speed force jako reverse flash. Co myslíte vy?
Screenshot scény z upoutávky
#3662 Cure666 #3663 Jaroslaw #3671 Pimster#3661 Fredys_95: třeba je rychlejší :)
#3664 totti#3661 Fredys_95: řídí se ty blesky podle barryho? Nějak bych řekl, že bývaly aj modré, když se kolem točil Zoom.
#3662 Cure666: Určenie rýchlosti podľa farby blesku v seriáli neplatí. Navyše, červený blesk znamená, že je najpomalší.
#3668 SimirStále ich ma oranžové neviem čo fetujete :D
Inak v upútavke na The once and future flash je tam stále Barry z budúcnosti takže on zrejme nebude Savitar, či ?
Podle me pujde future flash s Flashem ze soucastnosti do soucastnosti a zastavi spolecne Savitara . :D tot ma teoriei :D … taky proto mel na sobe ten oblek, podle me to neni oblek Flashe ze soucastnosti, ale z budoucnosti. Co vy na to ?
#3664 totti: Řekla bych že platí, jen je to jinak. Červená v seriálu znamená negativní speedforce.
#3670 tottiBtw. taky vám ten konec přišel takový vynucený? Nebo jsem divná já, ale mě se tam ten konec moc nehodil.
#3673 Rubi#3668 Simir: Tak to áno, ale to zase neurčuje jeho rýchlosť ako v komikse.
#3661 Fredys_95: Četl jsem, snad tady na Edně že barva blesků se určuje podle rychlosti a napojenosti na Speed Force. Žlutá je pomalá, pak červená a pak modrá. V epizodě Trajectory si vzala Trajectory moc ty chemikálie a měla modrý blesky a pak zmizela. Zoom měl taky modrý protože byl moc nadopovaný. A Savitar je zas „bůh“. Když Barry závodil s Wallym tak měl Wally žlutý a Barry už červenější blesky. V seriálu podle mě neodlišují barvu blesků podle dark force a tak ale jen podle rychlosti.
#3672 Maškynson #3674 totti#3671 Pimster: TAK JE TO LEN V KOMIKSOCH !
#3669 Simir: Ani ne, podle těch zpráv z té tv v budoucnosti se vědělo, že se z Caitlin zase nějak stane Killer Frost, byla to jenom otázka času … mě spíše zajímá, jestli Caitlin teda jako zemřela a Killer Frost ovládla celou osobu? Nebo tam pořád někde je a až to bude úplně nejhorší zase se objeví?
#3675 Sagittari#3671 Pimster: Tak je to len v komiksoch. Navyše je to od najpomalších: červený, žltý, modrý, biely + čierny blesk, o ktorom sa ešte nič nevie.
V seriáli je to takto: Žltý blesk – farba pre všetkých kladných speedsterov, každý má však iný odtieň, Barry do oranžova, Jesse myslím, že zlatý odtieň Červený- negative Speed Force Modrý- to je účinok chemikálií, ktoré umelo zvyšujú rýchlosť, ako napr. Velocity Biely, Fialový – to nie je známe
#3673 Rubi:SPOILER pre tých, čo pozerajú exorcist: Ahoj, myslím si, že s Caitlin je to ako s Angelou v seriály Exorcist keď ju ovládol Pazuzu, niekde tam stále je, ale ukáže sa možno vo finálovej epizóde,…
http://prntscr.com/er6iak Všimli jste si tohoto někdo ? Proč to tam je a co to znamená ? :D Napsal bych to sem i dřív, ale nechtělo se mi to dělat :D, ale nakonec mi to přišlo dost zajímavé, takže to Vám to sem házím.
#3677 červený gumáky#3676 Scoop: co to ma byt? nevim co bych tam mel videt, ale mozna to mam primo pred ocima a nevidim to :D
#3678 Scoop#3677 červený gumáky: Že na půl sekundy tam před April 24 naskočí nedokončené March 21
#3679 Cure666 #3680 Cure666#3678 Scoop: mozna by lidem pomohlo kdybys tam dal odkaz na video ne na obrazek kde se nic nemeni :D
#3682 Scoop#3678 Scoop: nebo to je jen nejakej chabej pokus o vtip?