Flash
88/100 - 561×

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.

červený gumáky

#3760 Kennymcc: Cisco to byt nemuze, prece jen jsme videli ten jeden obrazek, kde Savitar drzi onen Kámen a ma obe ruce vporadku ( to ze je namakanej je jedno podle me, svaly mohl nabrat v budoucnosti)

2.5.2017 | 23:15:48
PTlol

Za 1. proč až najednou teď chce Savitar zabít profesorku? → to podle mě znamená, že teď jak změnil budoucnost tak Savitar najednou ví o o profesorce, takže to bude někdo z skupiny Flash team?! Za 2. proč Savitar prostě nezaběhne profesorku zabít sám? → že by nechtěl zabíjet? Zabil už vlastně někoho kromě Iris v budoucnosti?

2.5.2017 | 23:28:31
Xegiie

koukal jsem na livestream Danielle (Kaitlin) před dnešní epizoodou, nechtěla prozradit kdo je Savitar, překvapivě:D ale na otázku, jak reagovala na to kdo je Savitar, řekla že byla natěšená vidět toho herce chopit se role padoucha. tím odpadají známí padouši, i když ty tu moc lidi stejně netipují ..ještě řekla, že až zjistíme kdo je Savitar, tak pochopíme proč je ochotná pro něj „pracovat“ :) jsem zvědav jestli už se to v této epizodě dozvíme :)

3.5.2017 | 1:19:51
Xegiie

#3749 Darkman: no jo .. tak originalni Wells me nenapadl :) sice by to moc nesedelo s tim co ted rikala Kaitlin, ale taky mohla trochu mlzit. Ale take je to dalsi velmi chytry clovek, krome Cisca, kdo by si mohl vytvorit ten oblek ..

3.5.2017 | 1:27:33
Cure666

#3760 Kennymcc: no neni to nikdo z 2024 ale nekdo z pozdejsi budoucnosti? Jinak jsem projizdel co vsechno kdo rikal o savitarovi a zajimave je tohle: Barry se ptal jaye na savitara.. jak mu to jay vypravel tak se ho potom barry zeptal jak to vsechno vi? Jay: speedforce legends, myths a rumors. A Savitar kdyz vylezl ze speedforce rekl tohle: Savitar: Like the Greek myth of Atlas, who could not put down the sky until someone took his place, Wally has taken my place in the Speed Force. You know me. I love a good myth. Je to nejake voditko nebo jen navnada od scenaristy?:D

3.5.2017 | 3:30:23
Cvani

Fotky z natáčania poslednej časti 3. série ukazujú ako ide Barry so svojou mamou do Speed Force.). Pri stretnutí so Savitarom Barry vravel že sa Savitara týka minulosť, súčasnosť aj budúcnosť. Barry bol aj v minulosti je aj v súčastnosti a bol aj v budúcnosti. Podľa mňa chcel Savitar zabiť Iris aby sa mohol Barry stať v budúcnosti Savitarom. Nahnevaný, zlomený, zlý. Nechá sa dobrovoľne uväzniť v Speed Force aby nezabil sám, seba ale aby ochránil Iris a nestal sa zlým Savitarom (Future Flashom). Teóriu podporuje aj fakt že bol prvým rýchlikom, a pri súboji keď mohol Savitar zabiť Barryho nemohol to urobiť lebo vravel že ho chce vidieť zničeného … asi preto aby sa mohol sám stať Savitarom. A Savitar vravel že Barry ho uväznil v speed Force aj to sa zhoduje keďže na konci 3. série sa sám nechá uväzniť v Speed Force. Nezabúdajme že v časti 03×08 Invasion … nechal Barry sám sebe nahrávku ako vraví že v budúcnosti mu nikto nemá veriť. Predpokladám že vedel čo sa s ním stane lepšie povedané má stať. Možno to bolo myslené tak že nemá veriť Barrymu z roku 2024 lebo on už bol vtedy Savitarom a všetko čo Barry povedal sám sebe bolo len divadlo a to že vravel že nevie kto je Savitar len chcel maskovať sám seba? Možno podstrčil zariadenie na chytenie Savitara Barymu aby mohol nájisť profesorku skôr ako príde na to ako uväzniť Savitara aby ju mohol Savitar zabiť. Síce neviem či sa mi celá teória potvrdí ale v konečnom dôsledku som mal pravdu že Savitar je Future Flash! :) No len mi vŕta v hlave prečo bol zohavený?

3.5.2017 | 3:30:53
Ibrakadabr

Tak už víme kdo Savitar je… otázka zní (alespoň pro mě) ! Když byl Barry v budoucnosti pro pomoc za svým budoucím „já“ … Budoucí Barry říkal že neví kdo je Savitar. Lhal? A nebo tím že Barry cestoval časem do budoucnosti a zpět zase trochu ovlivnil čas? A tu scénu kdy Savitar odhalil svou tvář, Barry z budoucnosti (která je pravděpodobně teď už jiná) nezažil ?

#3768 HellTsuku
3.5.2017 | 8:56:58
HellTsuku

#3767 Ibrakadabr: On ten kterého se ptal to pravděpodobně ještě nezažil ten přerod. No tak či tak je to více logické než Ronnie, nebo Eddie.

3.5.2017 | 9:05:19
Cvani

V normálnej časovej línii neexistoval Julian ktorý našiel Kameň Mudrcov. Keď Barry vytvoril Flaspoint vytvoril ľudí, situácie ktoré nemali existovať. Reverse Flash vravel Barrymu čím dlhšie bude vo Flashpointe tým budu zmeny horšie a nebude možné ich opraviť. Barry aj keď stihol napraviť Flashpoint určité veci sa zmeniť nedali. To vravel aj Jay keď rozbije šálku dá sa zlepiť ale už nebude ako predtým. Mne to príde tak že niektoré udalosti ostali rovnaké , iné zmenené, nové a niektoré sa nestali. Barry v budúcnosti ktorý dal tomu v súčasnosti informácie o doktorke je ten zo súčastnosti normálny Barry. A Future Flash je podľa mňa Barry ktorý tu ostal z Flashpointu a nemal existovať v normálnom svete pôvodne. Keď povedal že sa stvoril sám mal pravdu lebo je to síce Barry ale nieje budúce ja tohto Barryho ale toho ktorý bol vo Flashpointe. Ten ktorý mal všetko a preto povedal že mu vzal všetko tým že vrátil Flashpoint sa vlastne sám pripravil o to čo v živote najviac chcel a mal to len vo Flashpointe. A nejako sa mu podarilo sa dostať do tejto časovej línie a získať Kameň Mudrcov predtým ako bol Flashpoint opravený a chce sa pomstiť sám sebe kôli tomu že zničil realitu kde bol šťastný a mal všetko. Uff … no ale to je len moja teória :)

#3770 Rubi
3.5.2017 | 9:14:54
Rubi

#3769 Cvani: docela dobrá teorie, ale pořád to může být verze našeho Barryho, protože se neví z jakého času vlastně je. Ty jizvy na obličeji určitě nemá jenom tak. Něco se stalo a bylo to špatný. Bylo to něco co ho donutilo se tím Savitarem stát.

#3771 Rubi #3773 Ibrakadabr
3.5.2017 | 9:28:23
Rubi

#3770 Rubi: vlastně v promu na další díl sami říkají že Savitar je budoucí verze Barryho a že má všechny jeho vzpomínky, takže to není pozůstatek Flashpointu

3.5.2017 | 9:40:53
Stardos

Now who's the villain, Flash? Now who's the villain? – Eobard 2k16

#3796 Kennymcc
3.5.2017 | 9:57:04
Ibrakadabr

#3770 Rubi: Když jsem viděl ten zjizvenej obličej tak mě hned trklo to co říkala ta doktorka… Že je Savitar tak rychlej že potřebuje oblek aby absorvoval tak vysokou teplotu kterou Savitar svym „běháním“ vytváří… Že by zkoušel tak rychle běhat bez obleku?

3.5.2017 | 9:57:39
Shades125

Mna zase napadlo co ak Barry cestovanim do buducnosti a znova donutenie Barryho pouzivat svoje schopnosti tym stvoril Savitara?

3.5.2017 | 11:24:29
Cvani

http://arrow.wikia.com/wiki/Savitar Zaujímavé hlavne odstavce Possible future a Personality :)

3.5.2017 | 11:26:18
pato3012

a tým sa vysvetluje aj to, prečo povedal Cait, že:„…dcéra moja…“ ved on ju vlastne prostredníctvom FP stvoril ako Killer Frost :D :D :D

#3777 Rubi
3.5.2017 | 14:05:03
Rubi

#3776 pato3012: vysvětluje to i to, že s ním šla poslušně jako ovečka

3.5.2017 | 14:36:30
Draumer

I přesto, že zde bylo tolik teorií, kdo by Savitar mohl být a pořád to bylo nejasné, řekla bych, že každý druhý věděl, že to bude Barry. Takže mě to upřímně ani moc nepřekvapilo. Co mě ovšem dostalo byl ten jeho zjizvený obličej. Jsem zvědavá, jestli to v seriále nějak objasní.

3.5.2017 | 15:01:57
Xegiie

já to netušil dost lidi to tu tipovalo, ale mě od toho odrazovalo jediné, proč by Barry zabijel Iris . do poslední vteřiny jsem čekal co z toho bude .. a nevěřím těm co tvrdí, že to bylo úplně jasné :)

3.5.2017 | 17:46:17
Xegiie

mimochodem jediné pozitivum co jsem na tom všem našel, že Barry je konečně fastest man alive jak nám furt cpal a pokaždé tu byl někdo rychlejší :D

#3797 Kennymcc
3.5.2017 | 17:48:17

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec Flashe

Seriál The Flash odstartoval svou existenci na podzim roku 2014 a skončil na konci jara roku 2023. Byl tu s námi dlouhých devět let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Seriálový vesmír

Seriál The Flash zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály Arrow, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem The Flash proto nic nekončí, ba naopak začíná. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama