Flash
88/100 - 561×

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.

Koprik

Měl bych otázku.. Gideon v první řade ukazovala novinovej článek http://i.imgur.com/xKHO1dG.png ale po Flashpointu je novinovej článek http://cdn.idigitaltimes.com/…season-3.png autor se zmenil, datum zůstalo a vypadá to že i text článku se nezměnil.

Co je mi ale divné proč někdy v dubnu 2024 bojoval Flash s pomoci Green Arrowa, Atoma a Hawkgirl proti RF. Došlo snad pri tomto souboji k proměne v Savitara,

A v díle s03e19 barry cestoval do budoucnosti do 3.února 2024 https://ctrlv.cz/ScGJ kde motivoval své budoucí já a dal znovu dohromady Flash team.. Je tedy možné že tím zařídil vyplnění toho novinového článku z 25.4.2024??

6.5.2017 | 2:57:25
Koprik

Co když při tom souboji došlo nějakým způsobem s spojení RF a Barryho a převládla evil verze RF vznikl tak Savitar (přišel tak při tom k té jizvě) kterého to vymrštilo někde daleko do budoucnosti kde získal ten oblek.

Ale uznávám že je to až moc šílená teorie na to aby to byla nějak pravda :D

6.5.2017 | 3:00:24
flashůvstalker

Ale Savitar nemůže být z větší budoucnosti než je rok 2024, right? Jelikož náš Barry z přítomnosti dal dohromady v roce 2024 celej tým, udobřil Joa s EmoBarrym, a team flash zase pojede. Takže od té doby můžeme vlyoučit že b yse stal Savitarem. Teď zůstává otázkou kde v rozmezí 2017–2020(?) se stal tím Savitarem. Já si osobně myslím, že je to Time remnant, který se snažil zastavit Savitara(vím že to zní blbě, ale fakt si to myslím), Protože Barry z budoucnosti mu řekl, že vytvoří dokonce i time remnanty, ale že je zabije skoro všechny pravděpodobně, takže si myslím že jeden z nich se nějak dostane do Evil podoby, a nějak se stane Savitarem(takhle to zní ještě hůř než to mám srovnaný v hlavě :D ) Time remnant z minulosti to nemůže být, jelikož by si nepamatoval tolik věci v budoucnosti, z flashpointu to taky nemůže být. Takže jediný normální vysvětlení je Time remnant z budoucnosti. Well this is fu*ked up :D

6.5.2017 | 11:34:07
Koprik

právěžě to klidně může bejt flash až z doby po návštěvě barryho v budoucnosti, až po tom co dal znovu dohromady team Flash.. samotnej fakt že tam šel a dal je do hromady nemusi znamenat že tim zmenil udalosti navazujici.. Ani to že v tej dobe byl savitar ve speedforce moc neznamena.. protože proste cestovani casem…

#3825 flashůvstalker
6.5.2017 | 11:38:14
flashůvstalker

#3824 Koprik: Ale on nemá důvod se stát Savitarem, když má zase všechno kolem sebe a může být šťastný, chápeš… A nemá ani důvod cestovat v časem, ví jaký to má následky a když je zase šŤastnetj tak to nemusí vůbec řešit a nemůlže se stát Savitarem, podle mě..

#3826 Ibrakadabr
6.5.2017 | 12:42:02
Ibrakadabr

#3825 flashůvstalker: Ono se po tom co se v roce 2024 dal team Flash znovu dohromady mohlo stát cokoliv co jsme neviděli a co vedlo Barryho k tomu stát se Savitarem… Mohli se znovu rozhádat, někdo mohl opět zemřít..... A nebo ta skutečnost že se dali dohromady neměla vůbec žádnej význam na tom aby se z Barryho mohl stát Savitar… například inspirace z komixu… Barry zjistil po nějaké době že to on byl/bude Savitar který zabil jeho milovanou Iris a z toho zešílel… a stal se Savitarem.

6.5.2017 | 13:28:58
Joesef

#3819 Joesef: poté co tady čtu ještě jednou odkazuji na svojí teorii, může to být flash třeba za let. a v kombinaci s teorií aktualizací myšlenek by to zaplnilo mezery v této teorii.

#3828 Joesef
6.5.2017 | 14:28:56
Joesef

#3827 Joesef: za 20 let

6.5.2017 | 14:29:19
Ben111

Jinak je ale celkem haluz jak brzo a kolikrát nám vlastně tvůrci odhalili Savitarovu totožnost. :)

6.5.2017 | 15:59:39
Shifty015

Jelikož je 3. série skoro za námi dovolte mi malou úvahu a omlouvám se za delší příspěvek :D

Je nutno zmínit že Flashpoint je v komiksové předloze opravdu velká věc. Barry zde jako v seriálu zachránil svou matku před zabitím. V komiksu mělo toto však dalekosáhlejší následky než v seriálu. Barry nemá své schopnosti a nepamatuje si jak k Flashpointu došlo. Aquaman a Wonder Woman vedou válku mezi svými národy a zpustošili skoro polovinu planety. Bruce Wayne v byl zabit místo svých rodičů a Batman je jeho otec Thomas Wayne. Superman není a Cyborg se snaží dát dohromad tým superhrdinů, který by odvrátil válečnou apokalypsu. Je naprosto jasné že takový epický příběh plný postav na které televize nemá ani práva je pro náš seriál nerealizovatelný. Chtěl jsem tím jen nastínit Jak velký a závažný Flashpoint byl. Superhrdinové tu doslova umirali jak na běžícím pásu a uprostřet toho Barry, který tohle vše způsobil. S takovým materiálem pro inspiraci je pro mě 3. série kde byl Flashpoint v trailerech prezentován jako alfa a omega příběhu vysloveně zklamáním. Dalo se to udělat jinak a rozhodně lépe. Scénáristé měli šanci změnit vše co doposud bylo. Od základů změnit postavy, mohli doslova udělat jakoukoliv šílenost která je mohla napadnou. Mohli nás ve Flashpointu nechat většinu celé 3. série a mohlo to být naprosto úžasné drama. Místo násilně vloženého Crosoweru mezi partou velmi laciných CGI mimozemšťanů mohl být Crosower Flashpoint. Nestalo se tak, nezbývá než se spokojit s tím že po dvou episodách byl Flashpoint za námi. A my jsme dostali Savitara jako hlavního hybatele dějem. Samotný Savitar nám sice dlouho motal hlavy. Kdo se schovává pod mohutným brněním které nosí? Tato otázka hýbala diskuzními fóry i videi na YouTube. Postupné odhalování toho kdo je vlastně “ten padouch v masce” je ale něco co už tady dvakrát bylo, Reverse Flash a Zoom. Samotnou identitu Savitara nepovažuji za nějaké velké překvapení, ale spíš za jediné logické vysvětlení. 3. série pro mě byla celkově zklamání s ohledem na to jaký potenciál měla.

Pro mě osobně byla 1. série absolutní „pecka“ která měla vše. Napětí, kvalitní zápletku i skvělého záporáka. Pokud má být 4. série minimálně stejně úspěšná, měli by tvůrci přijít s něčím novým. Najít odvahu dělat radikální řezy v dějové lince. Dovedete si představit jaké by to bylo kdyby Barry neviděl budoucnost kde zemře Iris, ale prostě by ji z čista jasna Savitar zabil a byl by konec? To by byl dějový zvrat kterému by jsem zatleskal. Příběh by měl mít napětí a zároveň hlavu a patu. Do dnes se marně ptám proč pátrat půl série po identitě Savitara, když mám ve sklepě počítač z budoucnosti, Gideon, která by to měla vědět? A pokud se s Gideon něco stalo proč nám to nebylo řečeno? I cesty časem jsou velmi zmatené. Verze Eaborda Thawnea z různých časových linek se už objevili tolikrát že by jsem potřeboval graf, aby jsem se vyznal od kud je který. Nevidím ani důvod aby byl dalším záporákem Speedster. Daleko raději by jsem vyděl tým padouchů, kteří by Flashe patřičně potrápili. Stačil by i schopný inteligentní padouch bez superschopností, který by našim hrdinům zatopil trochu jiným stylem než jsme zvyklí.

To má úvaha o 3. sérii a co by jsem rád viděl v sériích nastávajících. Pro zajímavost napište i vy co se vám na 3. sérii líbilo či nelíbilo. a co by jste rádi viděli v sérii další.

#3831 Joesef #3832 marecek8
6.5.2017 | 17:40:10
Joesef

#3830 Shifty015: oprav mě pokud se mýlím, ale právě si tady popsal film flashpoint paradox a ne komiks. a v tom filmu ten flashpoint vytvořil reverse flash a ne flash. ale jinak jak řikáš byl tam velký potenciál který vůbec nevyužili a to je škoda.

future flash opravdu jediné logické vysvětlení.

6.5.2017 | 17:58:58
marecek8

#3830 Shifty015: Minule som sa presne zamyslel nad tým, čo sa stalo s Gideon. Veď ten superpočítač by im mohol pomôcť hádam s hocičím. Dokonca by mala poslúchať práve Barryho, ktorý ju vytvoril. I keď na druhú stranu ona ho vtedy popísala ako riaditeľa polície a neviem čoho všetkého. Toto už očividne neplatí alebo sa mýlim? Lebo v roku 2024 je z Barryho akurát tak troska, nie riaditeľ polície. A keď sa má stať Savitarom, neviem či by stíhal popri tom aj pracovať. :D

No ale určite súhlasím, že ak chcú vrátiť seriálu kvalitu, budúcu sériu sa musia vážne snažiť. V prvom rade by bolo dobré začať od Barryho, ktorý by ako hrdina potreboval trochu nakopnúť, lebo vo väčšine prípadov sa sám ani pohnúť nevie, prípadne sa len obviňuje, že je všetko jeho chyba. (i keď, chlapec má pravdu, on väčšinou všetko posere.) A rozhodne nejaký záporák, ktorý nebude speedster. To už by akože bolo priveľa.

6.5.2017 | 18:22:49
Joesef

ja nevim proč všiichni přemýšlíte jen do roku co byl v článku… potom se zastaví čas nebo co že nikdo nepřemýšlí dál…?

#3835 flashůvstalker
6.5.2017 | 18:50:38
Ben111

Gideon se už řešila mnohokrát, a pokud si dobře pamatuju, tak si ji sebou vzal Reverse Flash v 1. sérii a byla s ním i zničena.

#3837 Koprik
6.5.2017 | 18:56:40
flashůvstalker

#3833 Joesef: Dle mého nemá smysl zkoumat dál když je dal Barry z přítomnosti dohromady zase(tým)… Ale nevím, doufám že bude pořádné vysvětlení v show…

6.5.2017 | 20:15:36
Stardos

Tak jsem přemýšlel nad tím, co jsem napsal :D A něco jsem z toho vyvodil. Jak jsem napsal, Savitar je žijící paradox, protože Iris musí být zabita Savitarem aby se mohl Savitar stát, takže logicky zde měl být nějaký spouštěč. Tím spouštěčem mohl být RF, došlo ke smrti Iris. Barry začal zabíjet své nepřátele a toužil po větší rychlosti, a z toho se pomátl. Došlo mu, že kdyby se Savitarem stal dříve, tak bude silnější. Barry už dávno vyrovnaný ze smrti Iris neměl žádné výčitky ze zabíjení Iris a proto taky cestoval zpět. Ovšem tím, jak cestoval zpět, tak došlo právě k paradoxu. Začal ovlivňovat své minulé já, a tím pádem i sebe. Vše co dělal se mu začalo zapisovat jako vzpomínky a naplno si tak přepsal paměť. Přesto že mu RF zabil Iris, tak jediné co si pamatuje je on sám zabíjející Iris. Takhle udělal ze sebe chodící paradox. Náš Barry ze současnosti vytvořil ještě větší paradox, zjistil, kdo je Savitar a tak začal měnit vzpomínky svému budoucímu já. Takže logicky, když zastaví zabití Iris, zastaví sám sebe před tím, že se stane Savitarem, to povede ještě k většímu paradoxu. Co se týče novin, tak to může být právě myšleno tak, že Flash se stal naplno Savitarem v roce 2024, utkal se v souboji s RF, a po tomto zmizel, přičemž nezmizel, ale změnil oblek a jméno

#3837 Koprik
6.5.2017 | 21:13:09
Koprik

#3834 Ben111: ne Gideon se objevila ještě tady v 3. sérii v 9 díle ji pořád měli v časovým trezoru.. to samé jí měl Barry v roce 2024 (možná se pletu a nebyla ta fotka Iris pomocí Gideon)

#3836 Stardos: Přesně to jsem měl na mysli když jsem mluvil o tom článku z 9.dílu.. Jenže tam nedává smysl to že RF byl vymazán Black Flashem v Legendách, ano někdo může namítat že někde bude ještě jeho další a další verze z jiné doby.. ale v Legendách když ho konečně Black Flash dostal tak vymazal všechny time remntant kteří byli (logicky by už žádnej RF existovat neměl)

#3838 flashůvstalker #3839 Stardos
6.5.2017 | 21:38:59
flashůvstalker

#3837 Koprik: To byl jen nějakej hologram(PC) ale gideon sama o sobě už tam od 1. série nebyla.

6.5.2017 | 22:00:54
Stardos

#3837 Koprik: Nevymazal všechny. Jak RF cestoval časem zpět z Doomworldu, aby varoval, že tam jsou Legends dvakrát, tak on sám tam byl dvakrát. Jak ho Black Flash vymazal, tak by nedošlo k vymazání toho, co tam už byl. Je to stejně jako s Legendami, ty z Doomworldu postupně umřeli a kdyby ne, tak by byli stejně jako Sara prostě vymazáni, RF z Doomworldu by taktéž byl vymazán i kdyby Black Flash nezasáhnul.

6.5.2017 | 22:11:39
Koprik

nebyl ten z Doomworldu byl vymazanej tim že Sara přepsala zpátky realitu (zrušila Doomworld + zničila kopí osudu)? Já měl dojem že Black Flash zabil toho z aktuální doby a tím vymazal už kompletně všechny pozůstatky původního RF, kterého z časové osy vymazal Eddie Thawne když se zabil v první sérii ne?. Nebo se fakt pletu a někde po světě ještě teda běhá RF?

Samozřejmě nevím přesně jak Black Flash funguje.. ale mám dojem že prostě vymaže veškeré existující kopie daného Flashe aka Speedstera??

#3841 Stardos
6.5.2017 | 22:52:06

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec Flashe

Seriál The Flash odstartoval svou existenci na podzim roku 2014 a skončil na konci jara roku 2023. Byl tu s námi dlouhých devět let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Seriálový vesmír

Seriál The Flash zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály Arrow, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem The Flash proto nic nekončí, ba naopak začíná. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama