Seriál Game of Thrones odstartoval svou existenci na jaře roku 2011 a skončil na jaře roku 2019. Byl tu s námi dlouhých osm let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z knih!
Konec Game of Thrones
Prequel
Hra o trůny je sice u konce, ale to neznamená, že se do Západozemí už nikdy nepodíváme. Stanice HBO totiž objednala nový seriál, ve kterém se zaměří na dračí rod Targaryenů.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Conleth Hill
24.11.1964 | 24.11.2024 -
Kristian Nairn
25.11.1975 | 25.11.2024 -
Michael Feast
25.11.1946 | 25.11.2024 -
Hafþór Júlíus Björnsson
26.11.1988 | 26.11.2024 -
Michael Condron
28.11.1985 | 28.11.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#8398 jack817: Upřímně si nemyslim, že lidi zarazilo to, že je Arya dokázala zabít vlastní rukou. Tady může hrát horně faktorů – překvapení, jinej xicht atd. Navíc Freyové nejsou zrovna nejlepší rod, co se týče bojeschopnost a počtu mozkových buněk. Mě zarazilo, že na ní nikdo nepřišel. Zabije dva syny, ok, to se stát může. Ale pak co? rozřežeje, nějak maso dopraví do kuchyně, kde je připraví do koláče. Pak je odnese Lordovi. Co ten bordel, co při tom vzniknul? V kuchyni se nikdo nedivil, kdo to je? Nebo ta dívka byla původně kuchtička? Arya teda zabila nevinnou posluhovačku? Pak koláč přinese do hlavní síně, kde nikdo není. Ani za dveřma. Žádné stráže, žádní jiní příbuzní (a že jich je), sluhové, prostě nikdo. Arya v pohodě všechno zvládla a nikdo si jí nevšimnul. Předpokládám, že potom v klidu odešla, nikdo jí nezastavil, že odchází od mrtvoli a vyšla hlavní bránou. Věřím tomu, že bojovat umí, ale není neviditelná a rozhodně by nezabila x nevinných lidí. Je to přece pořád STARK.
#8402 pajela #8403 Engeneer #8424 montik#8401 Hexa: Třeba si pak nasadila Freyův xicht a v klidu odkráčela :-D :-D néé, tak do toho tak nešťourej. prostě je hoooodně dobrá… :-P
#8401 Hexa: Poslední díl byl bombastický a líbil se mi, ale lepší do něj nešťourat, pak se rozsype jako domeček z karet. Ta Arya je jen třešnička na dortu, logika dostala po tlapě hned v několika případech. Hned ze začátku Lancel, měl rozkaz dojít pro Cersei, proč začal honit nějakou malou holku do katakomb. Na druhé straně, proč ho tam zavedla. Chápu, že tam filmařsky byl kvůli napětí, ale logicky to nedávalo smysl. Kdyby nebyl bačkora a svému zranění se postavil jako Arya (:D) měl moře času ty svíčky sfouknout. Jak Margaery napadlo, že Cersei něco plánuje? Když se člověk nedostaví k soudu, 99% lidí si bude myslet, že se snaží utéct a ne vyhodit soudní síň do vzduchu. Zbylé 1% si bude myslet, že trucuje :-) Atd…
Mimochodem z chytrými dialogy se můžete rozloučit, ty skončily v té době, když už je nemohli přepsat ze stránek knih.
#8404 AviaRa #8405 BlueStorm #8406 Hexa #8421 Eleanor05#8403 Engeneer: Byl to roztomilý klučina. Holčička naopak vedla mistra Pycella. Tady někdo koukal Prestona? :D
#8410 Engeneer#8403 Engeneer: Margaery zarazilo spíš to. že tam není ani Tommen. To ukazovalo na to, že Cersei má něco ošklivého za lubem, u čeho její syn být nemá.
#8403 Engeneer: S tím souhlasím. Abych pravdu řekla, byla jsem velice překvapená, když jsem se dozvěděla, že budou natáčet i bez knih. Chápu, jde o peníze i o přirozené stárnutí herců, ale abych pravdu řekla, přijde mi to víc škodlivý, než prospěšný. Ten rok dva, co by seriál přerušili by tolik nevadil.
#8408 AviaRa #8409 Občasný komentátor #8411 Občasný komentátor #8423 montik#8396 Eleanor05: Přesně tak!!! Taky si nemyslím že by Sanse šlo o vládu. Vždyť i sám JON ji chtěl vládu nechat a ona odmítla. Takže si myslím, jak říkáš že se jenom bojí Littlefingera, protože on je nevyzpytatelný :D
#8406 Hexa: Nebo kdyby se předlohy po 4. řadě drželi, tak to ještě nemusí 2–3 série řešit. :D
#8414 Hexa#8406 Hexa: už teď ten rok je dlouhej :D :D :D
#8404 AviaRa: Jj koukal :-) Jeho mám z youtuberů nejradši, skoro vždycky s ním souhlasím.
#8406 Hexa: ale kdyby to bylo na úkor kvality tak si raději počkám :/
#8396 Eleanor05: Presne!
V americké produkci je nemyslitelné, aby se natáčení přerušilo, to by se jim rozutekli herci po různých filmech a seriálech a byli by nahraní. Přerušit a za pár let pokračovat lze pouze u Britů.
#8408 AviaRa: Já jsem popravdě teprve ve 4. knize (pozdě, ale přece!), ale některý změny se mi líbí. Například Bronn :) V knize je sice taky super, ale v seriálu má mnohem víc prostoru a má mnohem lepší dialogy a obecně scény. Ale za víc dílů a propracovanější seriál bych ho možná oplakala :D
Sam sa cudovali ako sa vosli do toho kolaca ale neviem ci ich dala celych alebo len mozog od nich ............arya uz zabijala aj nevinnych ved robili pre Nikto ......a nikto si nevyberal ci je vinny alebo nie …davala im vody sa napit ............ale i tak vsetci frayovia aj sluzobnictvo bolo vinne lebo to sa odohralo u nich cize aj sluzobnictvo muselo vediet co sa stane tam ani nevinny aj tak neboli :)
Sam sa cudovali ako sa vosli do toho kolaca ale neviem ci ich dala celych alebo len mozog od nich ............arya uz zabijala aj nevinnych ved robili pre Nikto ......a nikto si nevyberal ci je vinny alebo nie …davala im vody sa napit ............ale i tak vsetci frayovia aj sluzobnictvo bolo vinne lebo to sa odohralo u nich cize aj sluzobnictvo muselo vediet co sa stane tam ani nevinny aj tak neboli :)
A čo ak Arya zabila aj služobníctvo? To vás nenapadlo? :D
#8419 Engeneer#8418 ori: Několik desítek nevinných lidí… Když o tom tak přemýšlím, tak by mě to ani nepřekvapilo. Už teď šla „full psycho“.
#8397 jack817: Od doby, cos napsal, že se ti nelíbila první série, a žes spal u prvního dílu, jsem přestala číst. Seriál Hra o trůny není pro tebe. Zkus Walking Dead. Je to akční a nemusí se u toho dávat pozor. Navíc číst titulky je skoro na škodu, protože ty dialogy jsou katastrofa.