Seriál Game of Thrones odstartoval svou existenci na jaře roku 2011 a skončil na jaře roku 2019. Byl tu s námi dlouhých osm let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z knih!
Konec Game of Thrones
Prequel
Hra o trůny je sice u konce, ale to neznamená, že se do Západozemí už nikdy nepodíváme. Stanice HBO totiž objednala nový seriál, ve kterém se zaměří na dračí rod Targaryenů.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Kristian Nairn
25.11.1975 | 25.11.2024 -
Michael Feast
25.11.1946 | 25.11.2024 -
Hafþór Júlíus Björnsson
26.11.1988 | 26.11.2024 -
Michael Condron
28.11.1985 | 28.11.2024 -
Brian Fortune
28.11.1965 | 28.11.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#8140 černovláska: Shireen se ta nemoc nikdy nerozšířila – ale myslím, že Joraha ještě potkáme, i kdyby jen jako pohled z mostu..
Proč vlastně byl zabitý Pycelle? :-o Za mě asi v tomto dílu nejslabší část, která mi moc nedávala smysl.
#8142 černovláska #8143 Vinstor #8144 Engeneer#8141 RoX: Cersei jím opovrhovala a nesnášela ho už hodně dlouho, takže asi neváhala. Navíc teď na jeho místo ofiko dosadí Qyburna. Plus byl tuším jedinej další, kdo mohl vědět o tom divokym ohni a tvrdit tak, že za výbuch septa a smrt lidem milovanýho Vrabčáka, Marg apod. mohla ona… což asi lidem došlo i tak, ale neodvážej se ji obvinit…
#8141 RoX: Praveže zmysel dávalo to dokonalý, Pycell bol proti Cersei dlhšie, potrebovala odstrániť celú vládu aby vzala moc a taktiež je tu fakt že Pycelle by mohol vedieť viac o wildfire a konať, takto sa zbavila nepohodlného chlapíka.
#8140 černovláska: U Shireen byla nemoc zastavena, nikdy se nevyléčila. Šedý lupus se ovšem v historii povedl zastavit jen u dětí. Žádný dospělý se z něho nedostal. #8141 RoX: V knížce za Pycellovu smrt může Varys, protože se snažil odstranit Malou radu a tím destabilizovat říši a připravit ji na příchod Targaryenů. V seriálu moc smysl nemá, že by Cersei nařídila smrt někoho, kdo celý život sloužil Lannisterům. Leda by Qyburn nepracoval pro Cersei.
Mimochodem řekl si ještě někdo, že mít Cersei dlouhé zapletené vlasy, z fleku by si mohla střihnout (kdyby ne rovnou Sněhurčinu machechu) i Visenyu po smrti Aegona I., když církev začala řvát kvůli incestnímu králi a ona mu radila, ať je všechny spálí, než nastoupil její vlastní Maegor a nerozpoutal válku s církví? :D Mě to napadlo jako první, když se ustrojovala do šatů, a kamarádka pak řekla, že takhle nějak si představovala dračí jezdce :D
#8131 myrkatynka: Pořád Branovi mohou otevřít bránu :D teda myslím jako když vyjíždí za zeď. Takže nevím proč by umožnil vstup NK?
#8158 myrkatynkaNeviete ake su presne počty armád lannysterovci by mali mať 60000 dorne 45000 tyrel 65000 dany 50000 dothrakov a 10000 nepoškvrnenich pri útoku na kl su dotraci nepoužitelný myslim si že dany bude mať problém z obsadeniím KL ked su tie čisla spravne
#8151 KalamÓ můj svatý Pinokio. Tohle byl teda parádní díl, jak se na ukončení šesté série sluší a patří. Čekal jsem, že Cersei pošle celé septum na onen svět a ten pohled velkého vrabčáka před koncem všech dnů k nezaplacení. Lady Mormont, sakra to je holka :) Ta to taky dokázala pěkně vyhecovat. No a má oblíbená Daenerys se vrací se svoji armádou konečně domů. Budu držet palce, ať přežije, až do úplného konce a pomůže Johnovi porazit bílé chodce. A na závěr, věž radosti. Na tohle jsme všichni čekali. Ten pohled na dětátko a vzápětí střih na Johna :) nic nemusím dodávat. Celá serie se mi líbila a těšim se napřesrok na ukončení.
Zklamal mě Lancel, jednou ho bodnou do boku a plazí se tam jako opravdový člověk, kterého bodli do boku, bačkora…
#8160 Somebody SpecialPoslední dva díly 6. série lepší jak celá první a druhá série dohromady… toto bylo fakt epické, každá sekunda něčím šokovala… řekl bych, že Dany má teď konečně nějaké šance vyhrát, i když já fandím Night Kingovi, protože ten jediný může tu feminazi šílenost trochu zchladit…
#8147 dragon113: právě dothraki jsou dobrej cannon fodder… do potáhne žebříky a obléhací věže, nebo na sebe bude soustředit palbu aby se elitní jednotky dostali za hradby… navíc draci atd. Lannisteri mám nejraději, ale asi se blíží jejich konec… škoda, miluju jejich kostými a styl…
Pamatuje si někdo, jak Brandon v epizodě 3×10 vyprávěl ten příběh? :)
#8155 mr_bungle #8169 pajelaOpět se změnila má nejlitovanější smrt. Tentokrát z Shireen na Margery:´( Ale zůstala skvělá až dokonce. Jediná to prohlédla a jak si vzala bratra, slzička mi ukápla. Tommen se stal mužem a když už ne silným a rozhodným, tak alespoň čestným a věrným. Jak scéna do detailu bude vypadat jsem věděla ve chvíli, kdy seděl u okna.
Tomenove kurzy lietania sa osvedcili a malicek… proste najvacsia osobnost teda hned po BIELOM VLKOVI
#8156 mr_bungle #8159 Ann Taylor#8152 Trepy: Ano, vzpomněla jsem si na něj.
#8154 Deathstroke_9779: Tipuju, že Malíček příští sérii nepřežije.
#8121 Ann Taylor: Já si myslím, že Dany zemře v boji proti WW (white walkers, ne White wolf).
#8159 Ann Taylor#8146 Občasný komentátor: no jo ale on tím poruší to mocné kouzlo, protože ho noční král má označeného, stejně jako u tříoké vrány přece
#8154 Deathstroke_9779: To jo, vzal „King's Landing“ doslova.
#8157 mr_bungle: Jo, to by se mi líbilo.
#8149 Engeneer: jo viď, stačilo špuntům říct, ať mu přeseknou obě achilovky ..