Seriál Game of Thrones odstartoval svou existenci na jaře roku 2011 a skončil na jaře roku 2019. Byl tu s námi dlouhých osm let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z knih!
Konec Game of Thrones
Prequel
Hra o trůny je sice u konce, ale to neznamená, že se do Západozemí už nikdy nepodíváme. Stanice HBO totiž objednala nový seriál, ve kterém se zaměří na dračí rod Targaryenů.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Conleth Hill
24.11.1964 | 24.11.2024 -
Kristian Nairn
25.11.1975 | 25.11.2024 -
Michael Feast
25.11.1946 | 25.11.2024 -
Hafþór Júlíus Björnsson
26.11.1988 | 26.11.2024 -
Michael Condron
28.11.1985 | 28.11.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#2137 kiso1561: Vůbec, trailery jsou zlo. Loni jsem radši nechodil ani do diskuse a letos si za to často nadávám. :D No ale letos zase první půlka série byla o ničem, takže nebylo co spoilerovat a na ten konec informační přísun zase odstřihnu. :D
#2143 kesuaus#2140 barahir: 1, Je to važne v nazvu epizode a aj v trailery kdo bude bojovat 2, Určite by bolo dost ludi ktorý by bojovali podla mna + pravdepodobne by mu dovolili pozvat niekoho aj mimo mesto však aj tento zapas čo pôjde tak sa pravdepodobne nebude konat tuto epizode ale až dalšiu
#2144 xDzambar#2141 barahir: Ja som bohužial do tejto diskuzie chodil pravidelne stale a vispojlovaly mi asi uplne všetko čo sa dalo … už to ani neni tak zabavne pozerat , suhlasim s tebou ze polovica tejo serie bola celkom nudna pride mi to cele take strašne kratke a akokeby príprava na niečo velke :D
#2142 kesuaus:
Na ten trailer jsem koukal a opravdu tam bojuje Oberyn proti někomu (asi Horovi), ale podle mě z toho vůbec nevyplívá, že to bude Tyrionův souboj… o tom se zatim v seriálu vůbec nemluvilo. Naopak Oberyn dostal od Tywina příslib, že zařídí setkání s Horou…
#2148 kesuausMimochodem, kdo vlastně bude vybírat bojovníka za korunu?
#2147 kiso1561GIGA SPOILER o souboji nečtenářům nedoporučuji, je zde i pár záběrů co není ani v traileru na sezonu http://www.youtube.com/watch?…
#2145 xDzambar: Cersei.
#2144 xDzambar: Pozry si meno 8 epizody .
https://www.youtube.com/watch?…
Tady jde o to, že u Neda nebyl třeba soud, protože se ke svým „zločinům“ přiznal, jinak by to právo samozřejmě měl. Zatím co Tyrion vraždu krále popírá a zvolil si Boží soud.
#2151 Athaeneus #2158 Eddard1#2150 tarava: Takže si ale každý odsouzenec může zvolit tuto variantu? Co když bude někde nějaký profi šermíř odsouzený za vraždu. Nepřizná se, jako bojovníka zvolí sebe (či někoho stejně dobrého), vyhraje a odejde? Takhle to jde?
#2153 pajajs #2156 Wolfinator1Tak po tom co sem shlédl finální scénku této epizody tak musím říct jediné, ten proslov mě naprosto dostal, husí kůže a otřesy, takhle užaslej sem nebyl snad ani u red wedding. To herectví přímo za oskara, ten tón – hlas kterým Tyrion mluví, ty hlášky jako „I should have let stannis kill you all.“ nebo „Watching your vicious bastard die gave me more relief that a thousand lying whores.“ to vše bylo naprosto perfektní.
Zcela jistě alespoň jedna z nejlepších 5-ti scén celého seriálu, zatím.
#2151 Athaeneus: V tom případě nevím, co dělal Karl v noční hlídce :)
#2154 Engeneer #2155 Athaeneus#2153 pajajs: Takového skillera z Karla udělal seriál, v knize je to obyčejný majordomus, který při vzpouře nehrál moc významnou roli
#2155 Athaeneus#2154 Engeneer: #2153 pajajs: No jasně, ale přecijen, ten skiller to v seriálu byl, tudíž si z těchto důvodů myslím, že tam ohledně rozsouzení v souboji bude nějaká speciální výjimka.
#2151 Athaeneus: Já si teda myslím, že soud bojem ( boží soud ) může být jen u šlechty a rytířů a mezi nima k soudům často nedochází. Když se třeba vraždí tak v boji, nebo si na to někoho najmou ( třeba zabiják najatý na Brana ). S nějakým sedlákem zlodějem, vrahem se nikdo moc nepáral a hned to sekal, nebo posílal na zeď. :D
#2157 Tomces#2156 Wolfinator1: asi tak jak v dnešní době… mocipáni mají i dnes soudy pro sebe a obyčejní lidi zas svoje
#2150 tarava: a nezapomínat, že mu bylo vyhrožováno přes jeho dceru Sansu.
Takže ak som ritier a som najsilnejši ritier v celom westerose tak môžem zabit krala ked ma budu sudit tak si zvoilim ten boj , a potom zabijem dalšieho krala ! A znova trial by combat! :3 Invincibility ftw.
#2160 pajajs #2165 tap#2159 kesuaus: To by se ti nikdy nepovedlo.. Byl by si odstraněn tak rychle jak by to jen šlo a nikdo by proti tomu ani necekl… :D