Seriál Game of Thrones odstartoval svou existenci na jaře roku 2011 a skončil na jaře roku 2019. Byl tu s námi dlouhých osm let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z knih!
Konec Game of Thrones
Prequel
Hra o trůny je sice u konce, ale to neznamená, že se do Západozemí už nikdy nepodíváme. Stanice HBO totiž objednala nový seriál, ve kterém se zaměří na dračí rod Targaryenů.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Conleth Hill
24.11.1964 | 24.11.2024 -
Kristian Nairn
25.11.1975 | 25.11.2024 -
Michael Feast
25.11.1946 | 25.11.2024 -
Hafþór Júlíus Björnsson
26.11.1988 | 26.11.2024 -
Michael Condron
28.11.1985 | 28.11.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Čo je vlastne s Rickonom vie niekto kde sa nachádza?
#2183 Engeneer#2178 Attila8:
! Lady (Sansa): Utracena Nedem na příkaz královny. Nimeria (Arya): Zahnána Aryou do lesa někde mezi Winterfallem a Královym Přístavištěm. Královna ji chtěla utratit. Ghost (Snow): Nedávno se setkali u Crasterovy chatrče. Grey Wind (Robb): Zabit na Rudé Svatbě společně s Robbem. Summer (Brann): Putuje s Brannem za Zdí. Shaggydog (Rickon): Putuje s Rickonem do Last Hearth.
#2181 mrco1991: Nikdo neví
Naposled se objevil na konci druhé knihy, ale fanoušci spekulují, že ho Oša vzala na ostrov Skagos
#2184 tap#2183 Engeneer: jen doplnim – coz je misto
kde ho ma hledat Davos
#2170 T.T: No myslim ze rychlost/pohyblivost je lepsi nez sila, teda zalezi taky na schopnostech zbrani, ale myslim ze s vhodnou si obrnence otevres jak plechovku a jakej byl…
[smazáno] Sice sem to už měl vyspojlované toto, takže mi to nevadí, ale musís vědět jednu věc, v pekle je pro lidi jako ty speciální místo. Doufám že tě bude satanův mamutí čurák vymrdávat 24/7 ty skundyxichte
#2187 kutas#2186 rockyzz: no a právě proto jsem rád že jsem četl knihy a skoro nic mě nepřekvapí jinak by jsi mu měl spíš popřat odtučňovací kůru od Ramsayho :D
Super rozhovor s Bryan Cogmanem jednim ze scenaristu a co-producentu: http://gameofowns.com/…man-returns/ Mimo jine povi o:
Co se StayZmdr týče, moje doporučení zní: Nekrmte trolly. http://cs.wikipedia.org/…8internet%29
#2192 OreaAd spoilery – mohla by tu být možnost „nahlásit nevhodné příspěvky“ které by se automaticky skryli jako spoilery..
#2192 OreaAd Rickon – ať už se k němu GRRM v knihách vrátí jakýmkoliv způsobem, tak bych řekl, že v seriálu to bude jinak. Už jen proto, že Skaagos by měl být obydlen kanibaly a prvek kanibalismu je v seriálu zastoupen Thenny.
#2189 Tony-Z: to není jen o krmení, když si tady může jinak beztrestně spoilovat a lidi si to přečtou… Tohle byla jediná diskuze, kam mohli relativně bezpečně chodit i nečtenáři. Lidi, kteří nechtějí respektovat pravidla, tady nemají co dělat.
#2190 Smooth: tak jednoduché to asi není, co je nebo není spoiler chápe každý jinak… takže by se asi musela nastavit nějaká hranice počtu nahlášení, aby se neskrylo úplně všechno… a do té doby si to stejně lidi přečtou… jen úvaha :-) ..pokud to vůbec jde udělat automaticky
Je smutné, že se tu vůbec musí toto řešit..
#2176 Orea: myslím, že takovej ban stejně nic nevyřeší… není problém si založit novej účet a spoilovat dál
#2199 Oreajinak jak nejúčinněji zabráni spoilerům? nebuďte líní a přečtěte si knížky!
#2195 segovesus #2196 Bigi#2194 Tomces: Je to i jako skvělý audiobook anglicky, bohužel asi na český jazyk se to asi nevyplatí.
#2194 Tomces: Série Píseň ledu a ohně nejsou jediné existující knihy. Někdo nemá čas číst úplně všechny knihy, podle kterých jsou natáčeny nějaké filmy / seriály. Pro mě je teď například příjemnější sledovat jen seriál a v knihách pokračovat, až budu mít víc času.
#2197 Tomces#2196 Bigi: neříkám, že je to jediná knížka světa, ale kolik lidí, co nadává na spoilery, čte vůbec něco?
#2198 ZouZoja #2199 Orea#2197 Tomces: Já to nadávání na spoilery považuju v mnoha případech za oprávněné. To je přece každého věc, jestli čte nebo nečte. Tyhle stránky jsou ostatně primárně o seriálu a nekterým lidem prostě vyhovuje dívat se právě jenom na ten seriál. Osobně si myslím, že o mnohé přichází, protože knížky jsou mnohem lepši a propracovanější, ale je to jejich volba, kterou je potřeba respektovat. Pokud je ta diskuze postavena tak, že všechno, co se v seriálu prozatím nestalo, má být ve spoileru, tak by bylo super, kdyby to lidi dodržovali. To se ale bohužel mnohdy neděje. Spostě lidem to občas ujede a hodí nějaký drobnějí spoiler, což se podle mě dá strpět. Ale tady ti ubožáci typu StayZmrd kteří nevím, co si tady dokazují,to je prostě vážně trapné a nemyslím si, že je na místě držet se toho, že dobře ostatním tak, když si ani nejsou schopní ty knížky přečíst.
#2197 Tomces: Tak proč píšeš o lenosti? Čte to tady hodně lidí, ale přečíst pár tisíc stránek není jen tak – každej na to nemá čas a je mrtě dalších knížek. Mám fakt ráda, když každej, kdo ještě nepřečetl Píseň, je nazván lenochem. Tohle má být bezspoilerová diskuze k seriálu a tečka.
#2193 Tomces: To je jasné, ale taky jde banovat třeba IP adresa, ne?
#2200 Bigi#2199 Orea: Existují tzv. Online proxy. Víceméně se přes Internet připojíš přes jiný počítač v síti, který slouží jako komunikační prostředník. Požadavky (přístup na web, odeslání komentáře) jsou vydávány tímto prostředníkem a tedy je tam i jeho IP adresa.
#2202 Orea