Seriál Game of Thrones odstartoval svou existenci na jaře roku 2011 a skončil na jaře roku 2019. Byl tu s námi dlouhých osm let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z knih!
Konec Game of Thrones
Prequel
Hra o trůny je sice u konce, ale to neznamená, že se do Západozemí už nikdy nepodíváme. Stanice HBO totiž objednala nový seriál, ve kterém se zaměří na dračí rod Targaryenů.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Conleth Hill
24.11.1964 | 24.11.2024 -
Kristian Nairn
25.11.1975 | 25.11.2024 -
Michael Feast
25.11.1946 | 25.11.2024 -
Hafþór Júlíus Björnsson
26.11.1988 | 26.11.2024 -
Michael Condron
28.11.1985 | 28.11.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#2216 kiso1561: nápodobně. Doufám, že to moc v seriálu nezprasí, bo v knize to bylo skvělé. Vždycky se mi při něm vybaví…
http://www.youtube.com/watch?… !
#2217 segovesus: Třeba jen chtěla ukázat Selyse, že ona na to na rozdíl od ní má (na Stanyse) :-P Nebo jen prostě chtěli upoutat víc diváků. Třeba jeden můj kámoš na to kouká je proto, že je tam hodně nahotinek :-P
Trochu se ztrácím, proč se tahle epizoda jmenuje Drozd?
#2224 YgritteAnna #2228 segovesus#2223 vašti: Protože drozda si dal Malíček do znaku. A ten malej Robin, to je takovej hnusnej rozmazlenej spratek! Jako Joffrey svině, o tom žádná, ale aspoň měl charisma :D
BTW nevypadá Hora trochu moc mladě na to, aby to byl starší bratr Ohaře?
#2226 Wolfinator1#2225 Smooth: Mladší vypadá no berme to tak, že Ohař je víc zdrchanej životem :D. Ale trénink měl sakra stylovej :D
#2253 pajajs#2217 segovesus: V knihách jsem seriál nedohnal, ale někde jsem (bohužel) viděl zmínku, že
oslabení Stannisova sídla využijí a napadnou ho.
Takže z toho by možná šlo vyvodit, že kdyby jeho dcera zůstala v Dragonstone, tak
by se možná Stannis vrátil na pomoc, nebo ji pomstít a nenaplnil by tak svůj „osud“ na severu.
Dál mě napadá, že Melisandre k něčemu potřebovala docela dost královské krve (Gendry). V tomhle případě by asi nešlo o obětování, to by Stannis nedovolil, ale nějakej menší „zázrak/magii“ budou proti tomu, co je na severu, potřebovat.
#2230 Tomces#2223 vašti: Mockingbird, stejně jako Mockingjay (v Hunger Games) má v angličtině i trochu jiné konotace než Drozd Mnohohlasý (umí napodobovat jiné ptáky). Je tam nějaké spojeni s tajnou operací CIA a snahou ovlivňovat média a pak je tak nazvaná i nějaká slavná knížka o rasové problematice.
Sansa je označována jako „malý ptáček“ a Lysa letí na konci epizody.
V úvodních titulcích není Vale ani Dragonstone, zato tam je Winterfell, Dreadfort a Bravos, které v celém díle nevidíme.
Moutain/Hora nevypadá rozhodně starší než Hound/Ohař. Celá scéna s mečem není zřejmě trénink, ale zkoušení nového meče na lidském mase. :)
Další zajímavé postřehy anglicky na: http://thejoffreyofpodcasts.podomatic.com/…_14_47-07_00
#2227 Bigi: teď nevím, jestli si to pamatuju dobře (kdyžtak mě někdo opravte), ale o Dračí kamen nepřijde
Lannisterové dobývali Bouřlivý konec (rodný hrad), ale už si nepamatuju, jak dopadli
#2233 kiso1561 #2235 SmoothKdyž už se tu mluví o názvech epizod, proč je příští epizoda The Mountain and the Viper? Nazval už někdo Oberyna Viper? Má to nějaký význam (souvislost s jedama)?
#2232 kujulu #2234 kujulu#2231 T.T: Prezdiva se mu ruda zmije.
#2230 Tomces:
Loras dobyl Dragonstone a bol pri tom tažko zranený.
#2240 Tomces #2245 Tomces#2231 T.T: Prezdiva se mu Ruda Zmije.
#2230 Tomces:
Storm's end nedobyli Lannisterové ale Tyrrelové. Dragonstone údajně dobyl Loras, ale podle tuším Mya Stone Dragonstone dobyt nebyl. !
No musim říct, že mě překvapili kluci. Fakt sem nečekal, že tam tu líbačku s Malíčkem dají. ;)
#2238 anet446The Red Viper měl s Tyrionem jeden z nejlepších dialogů :D
Je hrozná škoda jak se chce George vypořádat s Oberynem :( takovej potenciál ta postava představuje a on umře při soubouji s Horou :(
#2236 nevermore:
na to jsem se těšila jak malá :D
Jak to vidíte s Ohařem čtenáři?
Podle knihy už měl být smrtelně zraněn z boje v hospodě ne? Jen doufám, že trapně neumře ze škrábance na infekci jako khal Drogo :D Zabije ho někdo jiný ještě, Arya, nebo ho nechají žít ? Co vy na to ? !
#2241 kiso1561 #2242 Tomces #2250 Smooth#2233 kiso1561: aha tak už si to pamatuju špatně :D jsem myslel že Loras byl právě jen u Konce :)
#2244 kiso1561