Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
IronE Singleton
30.11.1975 | 30.11.2024 -
Nadia Hilker
1.12.1988 | 1.12.2024 -
Margot Bingham
6.12.1987 | 6.12.2024 -
C. Thomas Howell
7.12.1966 | 7.12.2024 -
Michael Traynor
12.12.1975 | 12.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Jo Eugen by to mohl být, proč by tam jinak dávali scénku s tím receptem na ty kulky :) Ale možná je to taky past od tvůrců :D ;)
#7827 kutas#7819 dadydak: To pro mě bylo finále 4. série nejlepš finále a 6×08 nejlepší zimní finále.
Nejlepší by bylo, kdyby Negan zabil Glenna a Daryl tam vykrvácel a proměnil se v zombíka, kterej by následně před zraky Maggie sežral zbytky z Glenna a Maggie by z toho potratila. Ty vole já bych byl neskutečnej scénárista. :D
#7824 briza #7826 E-Lee-Czech#7823 pajajs: Mě se to líbí, PRick by z toho stresu pak ještě mohl dostat masivní infarkt a zhebnout taky. Následně by Karel sebral ze země nějakej klacek, zlomil ho a ze samýho žalu si vypíchnul druhý oko, aby se na to nemusel dívat.
#7826 E-Lee-CzechChcete vědět koho zabili? To je jednoduchý . Zjistěte kdo kde dostal lepší roli někde jinde.
#7823 pajajs:
#7824 briza: Nechcete vy dva natočit TWD Czech Republic.. to by stálo za to :-D
na internetu jsem viděl fotku kde je stín Carla na Neganovy ale i tak si myslím že to bude
#7821 MasterShaman: Eugen
Všiml si někdo, že v novém Batman vs Superman na začátku hrají Brucovi rodiče seriálový Negan a Maggie?
A čo hovoríte na toto ? http://imgur.com/dpNEYVp
A čo hovoríte na toto ? http://imgur.com/dpNEYVp
Za ten dvojtý post sa ospravedlňujem
Jen mě tak napadlo. jak se tu spekulovalo kdo je (možná) spěh v Alexandrii. Někdo říkál že to bude Enid. Napadlo někoho že by to z nějakého důvodu mohl být Eugene? Když se nad tím zamyslíte tak to byl on koho chytily v tom díle kde Daryl získal potom svojí kuš, byl to on kdo se „vecpal“ na tu cestu, navrhoval kudy pojedou, a kdo nakonec navrhl aby sli pešky zatímco on pojede sám. A že v finální scéně byl zmlácenej, no nějak to zamaskovat musejí.
#7833 Batiatus #7834 Batiatus #7835 Batiatus #7836 Denizska#7832 Koprik: No neviem. Neviem ako by mohol mat Eugen kontakt so spasitelmi. A že vo finálnej scéne by ho Negan zabil preto aby zamaskoval že Eugen nebol špeh ? Načo by im to bolo ? Alebo som ťa zle pochopil ?
#7832 Koprik: No neviem. Neviem ako by mohol mat Eugen kontakt so spasitelmi. A že vo finálnej scéne by ho Negan zabil preto aby zamaskoval že Eugen nebol špeh ? Načo by im to bolo ? Alebo som ťa zle pochopil ?
#7832 Koprik: Jáj aha že zmlátený ako nie pálkou, už chápem sorry :D
#7832 Koprik: Myslím si, že špeh není v Alexandrii, ale v Hilltopu. Dokonce mám pocit, že to někde psali…
Nevim me to pouze napadlo kdyz sem se tak zamyslel nad tim za jakych okolnosti se potkali skupiny od negana a z alexandrie.. pokazde tam byl Eugen.. Taky nevim proc a jak by s nima byl v kontaktu… ale stejne je zajimave ze vedeli ze budou muset do Hilltopu
Bol ohlásený casting na Ezekiela, pracovné meno postavy Augustus, afroameričan okolo 40, priateľský, veselý a trocha zvláštny.
Prosím vás kde nájdem špecial The Alien ? Po česky.
Je to tu mrtvý. Tak se pokusim to tu trochu rozproudit… Dávám otázku k diskuzi: Zbylo podle vás v chodcích něco z osobnosti původního člověka? Po prvnim díle první série TWD bych řekl, že ano. Přeci tu Morganovu proměněnou manželku to neustále táhlo k tomu domu, kde Morgan se synem dočasně bydleli, a podle mě to nebyla náhoda… Jenže na první sérii se podílel Darabont a v dalších sériích už jsem žádnej podobnej náznak nezaznamenal.
#7841 Batiatus