Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
IronE Singleton
30.11.1975 | 30.11.2024 -
Nadia Hilker
1.12.1988 | 1.12.2024 -
Margot Bingham
6.12.1987 | 6.12.2024 -
C. Thomas Howell
7.12.1966 | 7.12.2024 -
Michael Traynor
12.12.1975 | 12.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#7840 hoolio88: V 1 sérii sa chodci chovali viac ľudskejšie než teraz pretože sa na nej podieľal Darabont ale ostatným tvorcom sa ten nápad nepáčil a tak keď Darabont dostal padáka tak chodcov si zmenili na takých aký sa im páčili.
#7842 Batiatus #7843 hoolio88 #7846 Eleanor05#7841 Batiatus: Takže v chodcoch nič nezostane. To že sa chodci chovali v TWD viac ľudskejšie kôli Darabontovi je vidieť aj na seriály FTWD pretože on sa na tom seriály nepodiela a nikdy nepodieľal čiže hneď od začiatku sa tam chodci chovajú ako v TWD.
#7841 Batiatus: Jo, tohle vysvětlení mi taky dává smysl. Možná že to byl i jeden z důvodů, proč byl Darabont odejit…
#7845 BatiatusJinak jsem se chtěl ještě zeptat, jestli je to pravda, že AMC má v plánu seriál na motivy Romerova komiksu Empire of the Dead?
#7843 hoolio88: No v tomto článku je napísané prečo dostal padáka
http://www.tvrecenze.cz/…uchovni.html
#7841 Batiatus: Frank Darabont nedostal padáka. Frank Darabont odešel, protože mu AMC nechtěla dát na další série TWD tolik peněz, kolik chtěl a ještě chtěla, aby točil povinně 16 epizod. Frank Darabont byl nejlepší režisér, který tuhle sérii kdy potká (Vykoupení z věznice Shawshank, Zelená míle), takže asi těžko by dostal od looserů z AMC padáka… ;-)
#7848 BatiatusMě nějak teda první série neoslovila a to i když možná byl nejlepší režisér
#7849 Eleanor05#7846 Eleanor05: Aha takto to je. Ďakujem za vysvetlenie :)
#7849 Eleanor05#7848 Batiatus: No teda, abych řekla (napsala pravdu) nezjišťovala jsem si to nijak blíž, ani neověřovala, ale tohle psal jeden užovatel na ČSFD do komentářů a zní to docela věrohodně. O dost víc, než, že Frank Darabont dostal padáka od AMC. :)
#7847 Stardos: No, popravdě mě taky až tolik ne, ale musíš uznat, že např. pilotní díl má asi vůbec nejtemnější a nejhororovější atmosféru ze všech dílu TWD. A to při tom nemusí mít hory počítačovejch zombíků, jaký v seriálu vídáme dnes. Jenom scéna, kdy jde Rick po potemnělé nemocniční chodbě, když se vzbudil z komatu a sleduje okolí, až dojde k těm slavnejm dveřím s nápisem a ven se derou jenom ty prsty mrtváků, vydá za tisíc masovejch scén s anonymními zombíky. Nebo ta zombie holčička v růžovým župánku, nebo ta polorozpadlá baba u toho kola, co si vezme Rick… Krom toho v první sérii jsem si nevšimla, že by byly tak stupidní dialogy, jak pak začaly být po ní. Děj plynul bez odboček, dobře vystavěna byla dramata mezi postavami (Rick, Lori, Shane; Andrea a sestra; Merle, Daryl), bylo to celkově míň „na efekt“ a machrování. Pro mě je ale jinak nejlepší sérií třetí. Je tam dobrej děj (teda až na to, jak se Rickovi pořád zjevuje Lori, to je dost trapný i na úroveň Walking Dead), nejlepší záporák (Guvernér) a byla to série, kde jsem konečně ty nic moc postavy začala mít alespoň trochu ráda. Ale první série měla asi nejvyrovnanější kvalitu, žádnej díl nebyl nijak strašnej, skupina měla cíl, k němuž v předposledním dílu skutečně dorazila a něco se vyřešilo. Ne, jako tomu bývá u posledních sérií.
#7850 Eleanor05 #7851 Batiatus #7852 Batiatus#7849 Eleanor05: *uživatel
#7849 Eleanor05: Hey, to znie pravdepodobnejšie.
#7849 Eleanor05: A tiež považujem za najlepšiu sériu tretiu :D
Stejne názor
Snad se nikdo nebude zlobit když v tomhle suchu a mrtvu o TWD nasdílím trailer na svůj chystaný film. :)
Žváco? :D
https://www.youtube.com/watch?…
#7855 Batiatus #7857 ZvacA#7854 Cermb0: Síce som ešte nevidel ani prvú časť (možno si ju raz pozriem) ale už z tohto traileru ide vidieť že niesi žiadne Béčko :)
#7856 Cermb0#7855 Batiatus: No první část byla hodně béčková, možná ještě horší.. Byl to opravdu první vážnější pokus s obrovským množstvím chyb.. Snad nepřeháním, když řeknu že dvojka je o několik levelů výš. :)
#7854 Cermb0: Však s chutí očekávám den premiéry, přátelé. :)
PS: Ale za to stažení Game of Chodov máte u mě bezvýznamný mínus dacani. Takovej klenot a vy si ho pošlete na filmovou skládku. :D
Vie niekto, kedy by mal vyjsť trailer na 7. sériu ??? Z neho by sme mohli „vyčítať“, kto skončil pod Lucille :)
#7859 Cermb0#7858 Jedi knight: V polovině července na Comic Conu, nicméně ten trailer bude tak nastříhanej a schválně udělanej, že rozhodně nepůjde poznat kdo skončil pod Lucille.
Musím říct, že se opravdu daří zatajit oběť Lucille, sice už asi víme, kdo to určitě nebude, natáčení toho moc opravdu neposkytlo, více ve spoiler tagu :)
Tak první epizoda podle mě nebude ještě dotočená celá, jednak byl na natáčení jen Rick a Negan, tak i proto, že se natáčela ve studiu.Druhá epizoda nám poskytne náhled do komunity od Negana, není proto divu, že na natáčení byl Negan, Dwight a i jeho manželka Sherry.Krom nich zde byl i Daryl, přesně tak, mé doufání, že Negan zabije Daryla tímto končí, Daryl nebude obětí Lucille.Třetí epizoda nám poskytne náhled do komunity Kingdoms, kde byla na natáčení pouze Carol, podle nepotvrzených i formací vypadá, že tam byl někdo hodně podobný Eugenovi.S Kingdoms přišel i casting na tři opakující se postavy, mezi nimi i Ezekiel.Herec neznámý.Shiva v seriálu bude, bude zpracována formou CGI (draci v GoT) a animatroniků (Five nights at Freddys například).Čtvrtá epizoda bude zřejmě flashback s Neganem a nebo cesta Tary a Heatha.Herci jsou zatím různě roztroušeni, Glenn je v Japonsku, Maggie v LA, Michonne někde jinde (nevzpomenu kde) a Rick v Anglii.Jediný kdo se zdržuje už ve městě je Jesus.