Hra o trůny (Game of Thrones)
95/100 - 2 314×

Hra o trůny(Game of Thrones)

Fantasy seriál o intrikách, magii a zradách. Západozemí a Východní země nejsou zeměmi, ve kterých by chtěl někdo žít, na každém rohu totiž číhá nebezpečí, která vás může ihned připravit o život.

USA | 2011 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | HBO | 60 minut
VOD
Max | O2 TV
žánr
Dobrodružný, Fantasy, Historický
hrají
Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Kit Harington (Jon Sníh), Maisie Williams (Arya Stark), Sophie Turner (Sansa Stark), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Iain Glen (Jorah Mormont), John Bradley (Samwell Tarly), Alfie Allen (Theon Greyjoy), Conleth Hill (Varys), Gwendoline Christie (Brienne z Tarthu), Liam Cunningham (Davos Mořský), Aidan Gillen (Petyr Baeliš), Isaac Hempstead Wright (Brandon Stark)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z knih!

Athaeneus

#2360 LordEdgar: Inu to ne (boží soud rozhodne, že je Tyrion nevinný – fakt chci vědět, jak se na to bude tvářit Cersei – ale na Sansu se to vztahovat nebude).

Pro Sansu to bude problém kdykoliv, ta teď musí počkat, až se vody uklidní…

#2362 Bigi
21.5.2014 | 22:08:14
Bigi

#2361 Athaeneus: No prave, az se vody uklidni. To by mohlo prijit jedine s jinym kralem, ktery by ji omilostnil jako Robert Jamieho.

21.5.2014 | 22:15:12
Nemesis23

#2327 Aul: No tak jednoduše to mohli udělat stejně jako to stějně udělali – že si povídá s Podrikem a logicky si vyvodí,že Sansa po útěku by mohla buď do Řekotočí nebo na Orlí Hnízdo a tudíš se vidá hledat Sansu. A naslepo. Ale ne že potká Koláče a ten jí prozradí,že je živá Arya a že jí unes Ohař atd… Arya měla podle mě zůstat pro všechny velká neznámá tak jak je to v knize. To že teď někdo ví,že Arya žije nemá s problémem popisu myšlenkových pochodů nic společnýho. Stejný jako skoro „setkávačka“ Brana s Jonem za zdí…tyhle výmysli mi hold vadí :-(

#2365 T.T #2373 Firefly621
21.5.2014 | 22:34:56
Moor8

#2359 Bigi: Dokud je v Orlím hnízdě, může se jít Cersei bodnout. Pokud za ní bude stát sever, řekotočí a údolí, tak je úplně jedno, jak dopadne soud.

#2366 Bigi
21.5.2014 | 22:37:52
T.T

#2363 Nemesis23: Jako, chápu tvé pobouření nad zpracováním knihy, některé díly Harryho Pottera mě taky pěkně naštvaly, nicméně tady to aspoň kompenzuje fakt, že jsme zase viděli nejlepší postavu seriálu, Hot Pie! :D

21.5.2014 | 23:07:09
Bigi

#2364 Moor8: Koruna to podle mě bere tak, že ze Starků přežila jen Sansa, která je vinna královraždou a tedy by nikdy neuznala Sansu nebo jejiho syna jako právoplatného správce severu. Pro ně to už patří Boltonovi.

V Orlím hnízdě může zůstat relativně v bezpečí, ale Cersei a Tywin by si i tak našli cestu. A kdyby Malíček si chtěl přes Sansu přisvojit sever, tak ten nárok nebude oficiálně uznán a musel by si ho vybojovat proti Boltonovi a asi i dalším, když zakročí král/rada. Na takovej kousek podle mě Malíček nemá.

#2413 Moor8
22.5.2014 | 1:38:54
Cermb0

Všichni tu povídáte o tom, že by chtěli dostat Sansu ale zajímalo by mě, jak by všichni věděli jak vypadá ? Kdyby byla v Orlím hnízdě tak rok nebo dva a pak se někam vydala tak by ji přeci určitě nikdo nepoznal ?

#2368 Bigi
22.5.2014 | 5:43:49
Bigi

#2367 Cermb0: Na Winterfellu určitě měli dost návštěv nějakých urozených pánů + jejich doprovod, takže si ji někdo mohl určitě všimnout a má i docela neobvyklou barvu vlasů. Dále byla dost dlouho v King's Landing, kde jí určitě vidělo spoustu lidí, když to byla ta dcera „zrádce“ a poté ještě žena „Skřeta“.

Ale hlavní je, že aby si mohla udělat nějaký nárok na sever, tak musí říct, že je Stark. A kdyby si ji Malíček chtěl vzít, tak by také museli říct, že je Stark, jinak by byla Malíčkovi na nic. Ale jak jsem psal někde předtím, jako obviněná z vraždy krále nemá nejspíš na sever nárok a muselo by to jít opět násilím.

#2374 pajajs
22.5.2014 | 8:33:04
perteus

Sansa je dle knihy vydavana za Malickova Bastarda. Malicek s ni ma sve vlastni plany a to to na ziskani zimohradu.. Nicmene zimohrad pripadne, nepravem Ramsaymu lordu z Hruzova pote, co si vezme falesnou Arryu. !

Pokud jde o barvu vlasu Sansy, mam pocit, ze je ma ted obarvene. Pred tim mela jinou barvu. Spise svetlejsi.

#2371 Aul
22.5.2014 | 9:34:29
rhonyn42

dobry den,dělám absolventskou prací na téma game of thrones muže mně někdo z vás poradit co dat do prezentace

22.5.2014 | 10:45:36
Aul

#2369 perteus:

Malíček chce kromě severu získat skrze Sansu i nárok na Orlí hnízdo a to tak, že ji provdá za Harryho „Dědice“ (vzdálený příbuzný Arrynů), pak ho asi odpraví a vezme si Sansu sám. Sice to není zrovna legitimní způsob děditství, ale Malíček si jistě vymyslí nějakou právní kličku. :-D

22.5.2014 | 11:19:43
Firefly621

#2333 YgritteWildlings: No tak to je mi jasné, že je to slizký had který se chce dostat k moci. Ale přišlo mi , že ta jeho láska ke Catelyn tam byla prezentovaná jako opravdová a miloval jí už od dětství, no tak asi ne no. :D Možná ještě nějaká pomsta na Walderovi časem bude. :)

22.5.2014 | 14:41:28
Firefly621

#2363 Nemesis23: Jo to co dělají s Branovou a Jonovou linkou se mi taky vůbec nelíbí. Popravdě nelíbí se mi moc ani ta změna u Aryi.

#2376 mr. kingslayer
22.5.2014 | 14:47:05
pajajs

#2368 Bigi: Co má společného nárok na sever s tím, že je obviněna z vraždy krále? Pokud vím tak sever už je oddělený (Nebo se pletu?) a vládne mu Roose Bolton kterého tam jmenoval Tywin ;)

#2375 Firefly621
22.5.2014 | 14:47:05
Firefly621

#2374 pajajs: On ho jmenoval strážcem severu, to ale neznamená, že by byl server odtržený, naopak má Bolton sloužit králi. Sever odtrhl Rob a Lannisterové vedli válku aby ho připojili zpět.

22.5.2014 | 15:04:46
mr. kingslayer

#2373 Firefly621: Souhlas s tím, co se děje na zdi a zdí, taky mě to dost štve. Ale s Aryou nesouhlasím, její scény s Ohařem jsou dokonalý.

22.5.2014 | 15:23:32
Offak

Nevite nekdo jak to dopadne s Malíčkem, hlavně po tom, jak se přestaví Lady Stoneheart? Dozví se o ní vůbec?

#2378 Athaeneus #2383 Smooth
22.5.2014 | 15:26:36
22.5.2014 | 21:56:49
Firefly621

#2378 Athaeneus: Tohle vážně nikomu nic neřekne.

#2382 Orea #2385 PLL1
22.5.2014 | 22:39:33
T.T

Přesně tak, to bude nějaká paní s kamenným srdcem asi.

22.5.2014 | 23:28:45

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec Game of Thrones

Seriál Game of Thrones odstartoval svou existenci na jaře roku 2011 a skončil na jaře roku 2019. Byl tu s námi dlouhých osm let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Prequel

Hra o trůny je sice u konce, ale to neznamená, že se do Západozemí už nikdy nepodíváme. Stanice HBO totiž objednala nový seriál, ve kterém se zaměří na dračí rod Targaryenů. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama