Seriál Game of Thrones odstartoval svou existenci na jaře roku 2011 a skončil na jaře roku 2019. Byl tu s námi dlouhých osm let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z knih!
Konec Game of Thrones
Prequel
Hra o trůny je sice u konce, ale to neznamená, že se do Západozemí už nikdy nepodíváme. Stanice HBO totiž objednala nový seriál, ve kterém se zaměří na dračí rod Targaryenů.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Michael Condron
28.11.1985 | 28.11.2024 -
Brian Fortune
28.11.1965 | 28.11.2024 -
Ben Crompton
28.11.1974 | 28.11.2024 -
Stephen Dillane
30.11.1956 | 30.11.2024 -
Essie Davis
30.11.1970 | 30.11.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#2360 LordEdgar: Inu to ne (boží soud rozhodne, že je Tyrion nevinný – fakt chci vědět, jak se na to bude tvářit Cersei – ale na Sansu se to vztahovat nebude).
Pro Sansu to bude problém kdykoliv, ta teď musí počkat, až se vody uklidní…
#2362 Bigi#2361 Athaeneus: No prave, az se vody uklidni. To by mohlo prijit jedine s jinym kralem, ktery by ji omilostnil jako Robert Jamieho.
#2327 Aul: No tak jednoduše to mohli udělat stejně jako to stějně udělali – že si povídá s Podrikem a logicky si vyvodí,že Sansa po útěku by mohla buď do Řekotočí nebo na Orlí Hnízdo a tudíš se vidá hledat Sansu. A naslepo. Ale ne že potká Koláče a ten jí prozradí,že je živá Arya a že jí unes Ohař atd… Arya měla podle mě zůstat pro všechny velká neznámá tak jak je to v knize. To že teď někdo ví,že Arya žije nemá s problémem popisu myšlenkových pochodů nic společnýho. Stejný jako skoro „setkávačka“ Brana s Jonem za zdí…tyhle výmysli mi hold vadí :-(
#2365 T.T #2373 Firefly621#2359 Bigi: Dokud je v Orlím hnízdě, může se jít Cersei bodnout. Pokud za ní bude stát sever, řekotočí a údolí, tak je úplně jedno, jak dopadne soud.
#2366 Bigi#2363 Nemesis23: Jako, chápu tvé pobouření nad zpracováním knihy, některé díly Harryho Pottera mě taky pěkně naštvaly, nicméně tady to aspoň kompenzuje fakt, že jsme zase viděli nejlepší postavu seriálu, Hot Pie! :D
#2364 Moor8: Koruna to podle mě bere tak, že ze Starků přežila jen Sansa, která je vinna královraždou a tedy by nikdy neuznala Sansu nebo jejiho syna jako právoplatného správce severu. Pro ně to už patří Boltonovi.
V Orlím hnízdě může zůstat relativně v bezpečí, ale Cersei a Tywin by si i tak našli cestu. A kdyby Malíček si chtěl přes Sansu přisvojit sever, tak ten nárok nebude oficiálně uznán a musel by si ho vybojovat proti Boltonovi a asi i dalším, když zakročí král/rada. Na takovej kousek podle mě Malíček nemá.
#2413 Moor8Všichni tu povídáte o tom, že by chtěli dostat Sansu ale zajímalo by mě, jak by všichni věděli jak vypadá ? Kdyby byla v Orlím hnízdě tak rok nebo dva a pak se někam vydala tak by ji přeci určitě nikdo nepoznal ?
#2368 Bigi#2367 Cermb0: Na Winterfellu určitě měli dost návštěv nějakých urozených pánů + jejich doprovod, takže si ji někdo mohl určitě všimnout a má i docela neobvyklou barvu vlasů. Dále byla dost dlouho v King's Landing, kde jí určitě vidělo spoustu lidí, když to byla ta dcera „zrádce“ a poté ještě žena „Skřeta“.
Ale hlavní je, že aby si mohla udělat nějaký nárok na sever, tak musí říct, že je Stark. A kdyby si ji Malíček chtěl vzít, tak by také museli říct, že je Stark, jinak by byla Malíčkovi na nic. Ale jak jsem psal někde předtím, jako obviněná z vraždy krále nemá nejspíš na sever nárok a muselo by to jít opět násilím.
#2374 pajajsSansa je dle knihy vydavana za Malickova Bastarda. Malicek s ni ma sve vlastni plany a to to na ziskani zimohradu.. Nicmene zimohrad pripadne, nepravem Ramsaymu lordu z Hruzova pote, co si vezme falesnou Arryu. !
Pokud jde o barvu vlasu Sansy, mam pocit, ze je ma ted obarvene. Pred tim mela jinou barvu. Spise svetlejsi.
#2371 Auldobry den,dělám absolventskou prací na téma game of thrones muže mně někdo z vás poradit co dat do prezentace
#2369 perteus:
Malíček chce kromě severu získat skrze Sansu i nárok na Orlí hnízdo a to tak, že ji provdá za Harryho „Dědice“ (vzdálený příbuzný Arrynů), pak ho asi odpraví a vezme si Sansu sám. Sice to není zrovna legitimní způsob děditství, ale Malíček si jistě vymyslí nějakou právní kličku. :-D
#2333 YgritteWildlings: No tak to je mi jasné, že je to slizký had který se chce dostat k moci. Ale přišlo mi , že ta jeho láska ke Catelyn tam byla prezentovaná jako opravdová a miloval jí už od dětství, no tak asi ne no. :D Možná ještě nějaká pomsta na Walderovi časem bude. :)
#2363 Nemesis23: Jo to co dělají s Branovou a Jonovou linkou se mi taky vůbec nelíbí. Popravdě nelíbí se mi moc ani ta změna u Aryi.
#2376 mr. kingslayer#2368 Bigi: Co má společného nárok na sever s tím, že je obviněna z vraždy krále? Pokud vím tak sever už je oddělený (Nebo se pletu?) a vládne mu Roose Bolton kterého tam jmenoval Tywin ;)
#2375 Firefly621#2374 pajajs: On ho jmenoval strážcem severu, to ale neznamená, že by byl server odtržený, naopak má Bolton sloužit králi. Sever odtrhl Rob a Lannisterové vedli válku aby ho připojili zpět.
#2373 Firefly621: Souhlas s tím, co se děje na zdi a zdí, taky mě to dost štve. Ale s Aryou nesouhlasím, její scény s Ohařem jsou dokonalý.
Nevite nekdo jak to dopadne s Malíčkem, hlavně po tom, jak se přestaví Lady Stoneheart? Dozví se o ní vůbec?
#2378 Athaeneus #2383 Smooth#2377 Offak: SPOILER! …
#2379 Firefly621#2378 Athaeneus: Tohle vážně nikomu nic neřekne.
#2382 Orea #2385 PLL1Přesně tak, to bude nějaká paní s kamenným srdcem asi.