Hra o trůny (Game of Thrones)
95/100 - 2 314×

Hra o trůny(Game of Thrones)

Fantasy seriál o intrikách, magii a zradách. Západozemí a Východní země nejsou zeměmi, ve kterých by chtěl někdo žít, na každém rohu totiž číhá nebezpečí, která vás může ihned připravit o život.

USA | 2011 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | HBO | 60 minut
VOD
Max | O2 TV
žánr
Dobrodružný, Fantasy, Historický
hrají
Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Kit Harington (Jon Sníh), Maisie Williams (Arya Stark), Sophie Turner (Sansa Stark), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Iain Glen (Jorah Mormont), John Bradley (Samwell Tarly), Alfie Allen (Theon Greyjoy), Conleth Hill (Varys), Gwendoline Christie (Brienne z Tarthu), Liam Cunningham (Davos Mořský), Aidan Gillen (Petyr Baeliš), Isaac Hempstead Wright (Brandon Stark)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z knih!

Setcher

#2320 Moor8: No přece aby nechal Lysu utvrdit Sansu o tom, že její teta je šílená.. Ohledně Varyse bych tu jeho odpověď bral spíš jako jeho typickou vyhýbavou reakci – není to lež, a zároveň neřekl nic, čím by si přitížil u Tywina..

20.5.2014 | 22:57:29
rockyzz

Tak poslední epizoda taky super, u konce sem se opravdu usmál štěštím, už v první sérii jsem chtěl aby ta čubka chcípla. A ano, musel jsem to formulovat takto.

20.5.2014 | 23:17:11
Lukas1987NR

mohol by moj prispevok obsahovat spolier ale osobne si myslim ze ten kto je tu videl uz vsetky casti teda nic nevyzradim ja cakam kedy si konecne ta Sansa uvedomi ze Malicek je zodpovedny za jej utrpenie a utrpenie jej rodiny a zabije ho myslim si ze autor sa k tomu v knihe aj dostane Ak by malicek nezabil Arryna Jaimy by nesiel na Zimohrad a teda Bran by chodil defakto by ani Eddard nebol pobocnik kedze by Robert na sever nesiel a ostala by mu hlava Robb by sa nemusel stat kralom aby ho mohol pomstit teda by prezil a aj jej matka nemyslela by si nasledne ze pre vojnu bola zmasakrovana Arrya aj Rickon a Bran su po smrti Zimohrad by nebol vypaleny a cela rodinka by si nanom zila Theon by mal penis a Jon by ho mohol bestresne pouzivat a a vlastne by ona nemusela znasat nasho mileho Jofreho dokonca by ho ani nespoznala a zaroven si myslim ze aj v knihe sa dozvieme ze Drozd poradil Incestovy zabit jej otca a to mu bude osudne

#2328 Smooth
20.5.2014 | 23:31:05
T.T

#2313 Ma-e-gor: Dobrá otázka. V traileru je jedna z mála scén, kterou jsme ještě v seriálu neviděli – jezdci na koních se stannisovým bannerem někde v lese ve sněhu¨jedou do bitvy. Buď chtějí ovládnout postupně Sever (to asi budou začínat s Winterfelem), nebo, co je spíš moje přání než myšlenka, jedou pomoct ke Zdi Pak je tam ještě scéna z velké bitvy někde jižněji, to bude mít na svědomí buď Stannis, Boltoni nebo ještě house tully mě napadá. Pak se tam potkávajíi dvě armády, to mě trochu mate, protože obě mají bannery Boltonů. Buď se chystají na již zmíněnou bitvu, nebo ji vyhráli.

#2325 YgritteAnna #2329 Smooth
20.5.2014 | 23:38:44
YgritteAnna

#2324 T.T: Myslím (a teď ani nepotvrzuju ani nevyvracím tvé teorie), že přesně takhle pozorné a dedukující diváky si autoři přejí :)

#2357 T.T
20.5.2014 | 23:57:02
Nemesis23

jako díl geniální :-) až zas na ty pitomý maličkosti, co si vymýšlej scénaristi. jako co to má být s Brien atd.?? Přece vůbec nikdo nemá vědět že je arya naživu a Brien jenom tak naslepo jede a hledá Sansu :-/ nenaděláš nic…ale Malíček a Tyrion sou pro mě prostě lídři seriálu :-) Skvělí herci. Tyrion ve vězení skvělej. Dialogy s Bronnem a Oberynem nejlepší! Hora se mi moc nelíbí…

#2327 Aul
21.5.2014 | 0:06:06
Aul

#2326 Nemesis23: Těžko bys v seriálu vysvětloval myšlenky Brienne při hledání, takže nemůžeš vědět, že hledá naslepo. :-)

#2363 Nemesis23
21.5.2014 | 0:10:09
Smooth

#2323 Lukas1987NR: Tak nejde o to, že přiměl Lysu zabít Arryna, ale že ji přiměl napsat Cat, že to byli Lannisterové – to Eddarda přimělo dělat Kings Hand. A potom ještě tvrdil Cat, že ta dýka z Valyrian steel, která měla zabít Brana, je jeho a že ji prohrál s Tyrionem. Nejsem si jistý, jestli v seriálu zazněl zbytek o nájemném vrahu na Brana, takže spoiler.

Kdyby s tou dýkou Cat rovnou konfrontovala Roberta, tak by se mohlo přijít na to, že dýka patří do sbírky Roberta a že si ji půjčil de*il synáček, protože mu to přišlo jako vhodná nenápadná zbraň pro nájemného vraha.

21.5.2014 | 8:28:06
Smooth

#2324 T.T: Vzhledem k tomu, že se Ramsay stále poflakuje v Dreadfortu, tak je jedna armáda Boltonů stále odříznutá na jihu.

#2330 T.T
21.5.2014 | 8:41:13
T.T

#2329 Smooth: Vzhledem k tomu, že dle traileru na příští epizodu spouští svůj plán, může Dreadfort mít už v 8. dílu s pomocí Reeka dobytý. Možná poté by mohla nastat ta scéna setkání dvou armád, a za další dva díly by toho mohli stihnout ještě hodně.

21.5.2014 | 8:50:48
YgritteWildlings

#2298 YgritteAnna:

no v tom maš sice pravdu, že je docela velka pravděpodobnost že Ohař žije, ale moc bych nespolehala na „nějaky styl“ autora, protože Syrio Forel se zdá být mrtvý už hodně dlouho, sice hodně lidí sází na to že před ukončením knih autor prozradí co se s ním stalo, ale podle mě, je prostě tahle postava nechaná spekulacím a my vědět jistě nikdy nebudem, a to same si myslím že Ohař, bud ho polomrtveho Arya opustí, a třeba se pak ještě někde objeví a nebo prostě už neobjeví a pro nás to bude zase jen spekulace :-)

21.5.2014 | 10:19:28
Firefly621

Nepřijde vám divné, že nebylo nikde (alespoň co si vybavuji) ukázáno, jak Malíček reagoval na smrt Catelyn? Pořád dokola opakuje jak to byla největší láska jeho života. Ale nikde jsem neviděla ho za ní truchlit. Teď tedy řekl Sanse, že pomohl zabít krále protože nechal popravit Neda a to jí ublížilo. Ale to je takové dost pokulhávající tvrzení, když celý rod Starků dostal do problémů právě on. A Catelyninu smrt pomstít nechce?

#2333 YgritteWildlings #2334 Wolfinator1
21.5.2014 | 10:53:58
YgritteWildlings

#2332 Firefly621: :-D Petyr si přizpůsobuje pravdu, podle toho jak se mu to hodí, to je na první pohled zřejmé, takže proč nebyl ukázán po smrti Catelyn a proč ji nepomstí......je to prostě Maliček a od toho se většinou dočkáme zvratových a „ulísáckých“ akcí ;) takže kdo ví, co zamýšlí na příště …

#2372 Firefly621
21.5.2014 | 11:02:55
Wolfinator1

#2332 Firefly621: Navíc je jasný, že Malíček chce Sansu ( protože je klíč k Severu,připomýná mu Catelyn a je ještě hezčí )a tý určitě nebude vykládat celou pravdu :D

21.5.2014 | 12:07:37
millay24ify

[smazáno] Ty nejsi šarmantní zmrd, ty jsi prostě jen obyčejný kretén. A to i přesto že se považuješ za něco víc a bavíš se tím, jak tady na tebe všichni nadávají a ve své pokroucené mysli to ještě možná považuješ za nějaký druh recese. Mám štěstí, že zakomplexované chudáky jako jsi ty, nikdy úplně nepochopím.

21.5.2014 | 14:06:33
millay24ify

#2310 Eddard1: :-D :-D :-D Ta hláška mě fakt dostala.

21.5.2014 | 14:09:35
nirty

podle mě Sansa Malíčkovi zakroutí krkem, protože sice byla její teta magor, ale byla to její teta a ona díky tomu pozná co je Malíček zač.

#2348 Eddard1
21.5.2014 | 14:28:18
YgritteWildlings

…tak mě napada..tady by se hodila ta hlaška „kdo jinemu jamu kopa, sám do ní padá“ Lysa ala kopač :D

21.5.2014 | 14:50:11
marki87

Postava Malíčka je má oblíbená. Ano, je to takový záludný a vyčůraný hajzlík, ale moc mě baví a vždy něčím překvapuje. Ač jsem četla knihy, stále mám málo informací k tomu,a bych pochopila, oč mu vlastně jde? O Sansu? myslela jsem si to dlouho, ale kdo ví… Nebudu spoilerovat.

Oberyn Martell je v seriálu snad ještě sympatičtější jak v knize, fakt úžasná postava. Kdo by v souboji mohl fandit Horovi?

A co by mě teda zajímalo je, jak tvůrci seriálu Malíčkovi seženou alibi pro vraždu Lysy? V knize ty alibi celkem měl, ale tady? Podle seriálu by byl zázrak, kdyby se z toho vykroutil. Ale Malíček je Malíček a neradno ho podceňovat :-)

BTW: Ještěže jsem četla knihu, jinak se v seriálu budu úplně totálně ztrácet :-P sice je to bezvadný seriál, o tom není pochyb… Ale těch postav a dějů je přece jen na tak krátký seriál hodně :-P

#2340 pajajs #2341 pajajs
21.5.2014 | 15:16:48
pajajs

#2339 marki87: K malíčkovi.. „Velicí muži potřebují armádu,vysoké postavení a peníze. Peníze a postavení už má, jak dlouho mu bude trvat získat armádu?“ Varys k Olleně když chtěl malíček vzít Sansu pryč z KL „Chaos isn't a pitch, Chaos is a Ladder“ Malíček Varysovi, když stáli u železného trůnu.. Podle mě chce malíček vládnout.. Chce vlastní rod, který si musel založit a chce, aby ten rod byl postaven vysoko.. I za cenu ztrár blízkých.

#2346 marki87
21.5.2014 | 15:32:32

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec Game of Thrones

Seriál Game of Thrones odstartoval svou existenci na jaře roku 2011 a skončil na jaře roku 2019. Byl tu s námi dlouhých osm let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Prequel

Hra o trůny je sice u konce, ale to neznamená, že se do Západozemí už nikdy nepodíváme. Stanice HBO totiž objednala nový seriál, ve kterém se zaměří na dračí rod Targaryenů. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama