Seriál Game of Thrones odstartoval svou existenci na jaře roku 2011 a skončil na jaře roku 2019. Byl tu s námi dlouhých osm let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z knih!
Konec Game of Thrones
Prequel
Hra o trůny je sice u konce, ale to neznamená, že se do Západozemí už nikdy nepodíváme. Stanice HBO totiž objednala nový seriál, ve kterém se zaměří na dračí rod Targaryenů.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Conleth Hill
24.11.1964 | 24.11.2024 -
Kristian Nairn
25.11.1975 | 25.11.2024 -
Michael Feast
25.11.1946 | 25.11.2024 -
Hafþór Júlíus Björnsson
26.11.1988 | 26.11.2024 -
Michael Condron
28.11.1985 | 28.11.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#2440 Aul: Jsem jen divák, spoilery raději nečtu :)
#2443 Smooth#2429 Wolfinator1: To že byla Sansa naivní bylo zcela logické Bylo by to u 99% děvčat v jejím postavení a věku Sansa si toho dost vytrpěla a svým způsobem je odvážná. To jak dokázala udržet klid v RB při obléhání kdy byla královna opilá. Pochybuji, že jsi to vůbec postřehl..
#2441 Athaeneus: V tom případě pro diváky je tu scéna kterou jsem zmiňoval S01E05 z kobek, kde se setká Varys s jedním „tajemným můžem“ ;)
#2440 Aul: Zajímalo by mě…
jaký je vlastně Varysův finální plán? Který Targaryen měl podle něj nakonec sedět na trůnu? Viserys, Daenerys nebo Aegon? Aegon by z nich vlastně měl nárok jako první. Měli mu strýček s tetou jenom dopomoct k trůnu? Věděli Varys a Illirio, že se draci vylíhnou? A proč nenechal Dany a jejího bratra vychovávat tak jako Aegona? Máte nějakou teorii?
#2449 TomcesMůže mi někdo připomenout jak skončil syn Stannise a Melisandry, který zabil Renlyho?
#2446 Firefly621#2445 volowe: Řekla bych, že po tom co splnil svoje poslání prostě přestal existovat, aspoň to tak vypadalo v seriálu.
#2447 volowe#2446 Firefly621: Díky, já si to myslel, ale nemohl sem si vzpomenout :)
#2435 Smooth: Díky za osvětlení, to už dává větší smysl.
#2444 Firefly621:
Já myslím, že Varysovi šlo jen o to, mít co nejvíc želízek v ohni… jak dopadl Viseris víme, jak dopadne Daenerys můžeme jen hádat, ale stylem, kam se zatím ubírá její postava si myslím, že nedopadne o moc líp, pokud se bude pořád držet svý utopie bez otroků, takže jediná naděje a asi i největší bude racionálně uvažujicí Aegon (fandím mu ze všech nejvíc) :)
#2450 pajajs #2451 Smooth#2449 Tomces: Já bych řekl, že Varys jde po tom jehož jméno začíná na první písmeno v abecedě a chce ho spojit s Dany tak, aby mohl rod pokračovat (Ale co když Varys ví o teorii L+R=J? On má ptáčky všude)… Nechtělo se mi to psát do spoileru, proto takové složité :D
#2449 Tomces:
Já se přikláním k spekulaci, že první volba byla Aegon. Po šileném králi byl nástupce Rhaegar a po něm pak jeho syn. Až pak je řada na Viserysovi a Deanerys. Proto je péče věnované Aegonovi a ti další jsou záloha. Viserys byl ale netrpělivý, tak to dopadlo tak jak to dopadlo. Jakou měl šanci Viserys, že dostane svou armádu? Jakou měla šanci Deanerys, že jako sex. objekt Khal Droga si ho získá a přesvědčí ho o svém poslání? V seriálu si to ale uprav(uj)í podle sebe ;)
Jak tipujete CELKOVÝ KONEC NĚKDY V BUDOUCNU? Šťastný konec od Martina nečekám. Líbilo by se mi úplně nejvíc – armády všech velkých hráčů se zabíjí v největší bitvě historie když v tom se zjeví rudá kometa a zničí všechny a celý svět :D Takže léta hry o trůny byly naprosto zbytečné :D To by mohl být Martinův styl :D
#2453 T.T #2455 Smooth #2456 Firefly621#2452 Wolfinator1: Takhle nějak to skončí
#2454 T.T#2453 T.T: ehm ehm http://i.imgur.com/0XnmM1Y.jpg
#2452 Wolfinator1: Už i tady bylo G.R.R.Martinem lehce naznačeno, jaký konec můžeme očekávat http://www.edna.cz/…rude-svatbe/ druhá otázka.
#2456 Firefly621#2455 Smooth: Tak jak jinak by to taky mohlo skončit než hořkosladce. :D #2452 Wolfinator1: Já si to představuju tak že až konečně vytáhnou proti království lidí Bílí chodci, budou se muset všichni přestat hašteřit o moc a spojit se aby vůbec dokázali přežít. :) Nakonec lidé zvítězí v nějaké epické bitvě, ale spousta oblíbených postav přitom zemře. No a vládnout zůstane někdo úplně nečekaný, nebo se sedm království možná zase rozpadne jak to bylo před Aegonem a udělají si nějaký sněm králů kde se budou dohadovat. :D A přikláním se k té teorii, že Dany se nikdy nedostane do Západozemí, ale možná nějaký z jejích draků ano. V nějaké vizi byl nad zničeným Královo přístavištěm vidět dračí stín jestli se nepletu.
A to zničení bude hádám Aegonova práce.
Sorry, tak si založ svůj vlastní diskuzní kroužek, když se ti nelíbí pravidla tohoto #2390 Firefly621:
Dufam ze sansa nezradi Petyra?? Podla proma na ep 8 tam su nejaky tipci a sansa hovori ze petyr dost naklamal a ze musi povedat pravdu… Ale hadam ho nezradi.. Sansa + Petyr su fakt epic :D drzim im palce! Podla mna Sansa povie nejake klamsto a petyr + sansa ich oklamu paradne :P
#2459 T.T#2458 Lumicko: Co? Vždyť Sansa se ho štítí, ví, že po ní ten pedofil jede :D
#2460 pajajs #2468 Eddard1#2459 T.T: opravdu se ho štítí? :D já nevím, ale ten polibek nebyl nějak „nechtěnej“ :D
#2461 T.T